Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Luzia&Funia']To może ja podam namiary inne na siebie żeby nie było :evil_lol: GG. 570 17 17 Telefon jak już pisałam 603-061-476 Skype--> luziek250 W razie pytań proszę pisać dzwonić czy co tam jeszcze ;] zanotowałam ;) [quote name='Selket']Nie no będą jajka..na stówę będą te jajka :cry: zbieraj ...na bazarek jak znalazł ....moze ci się złote zniosą :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja'] zbieraj ...na bazarek jak znalazł ....moze ci się złote zniosą :evil_lol::evil_lol: Kwadratowe się akurat w karton zmieszczą:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Kwadratowe się akurat w karton zmieszczą:diabloti::diabloti: :razz::razz:pamiętaj co by kanty nie były za ostre :diabloti: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:pamiętaj co by kanty nie były za ostre :diabloti: Nie będą..Jakby były za ostre to jak te jajka na świat przyjdą:diabloti: Quote
clockwork Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 to ja tu staje na głowie żeby Qdłacz znalazł dom a te se tu jajka znoszą i dilują :shake::shake::diabloti: już jest piątek??? :razz::razz::roll: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='clockwork']to ja tu staje na głowie żeby Qdłacz znalazł dom a te se tu jajka znoszą i dilują :shake::shake::diabloti: już jest piątek??? :razz::razz::roll: nooooo.......już ;)....to o której mam przyjechać :roll:;) przy okazji pokażesz jak się na głowie stoi ;) Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='clockwork']to ja tu staje na głowie żeby Qdłacz znalazł dom a te se tu jajka znoszą i dilują :shake::shake::diabloti: już jest piątek??? :razz::razz::roll: Za to Ty na głowie stoisz:shake: Jakos takoś to nie wiem....Nie lepiej Ci na nogach stać?:diabloti: Quote
lolka75 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 moge sie juz cieszyc...czy co? Selket...chyba dolacze do Ciebie z tym znoszeniem:roll::evil_lol: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 lolka75 napisał(a):moge sie juz cieszyc...czy co? Selket...chyba dolacze do Ciebie z tym znoszeniem:roll::evil_lol: Oć..mam troszkę miejsca w koszyczku to i Twoje jajeczka się zmieszczą:diabloti: Quote
AlKil Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Do piątku to można znieść jajo strusie!!!:diabloti: Czyżby błysnęła NADZIEJA...:cool3: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='AlKil']Do piątku to można znieść jajo strusie!!!:diabloti: Czyżby błysnęła NADZIEJA...:cool3: błyska błyska ..teraz już musimy wytrzymać ;)a wy zaciskajcie :kciuki: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 AlKil napisał(a):Do piątku to można znieść jajo strusie!!!:diabloti: Czyżby błysnęła NADZIEJA...:cool3: Wiesz to ja wolę te małe kwadratowe pojedynczo, a częściej niż takie jednow ielkie 1600 g :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Wiesz to ja wolę te małe kwadratowe pojedynczo, a częściej niż takie jednow ielkie 1600 g :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol:jak kto strusie zniesie to ja poproszę ...mój TZ ma plany zakupić i grawera na nim strzelić :razz::razz: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ojej....skupię się to może i to strusie mi wyjdzie ;) Quote
lolka75 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Selket napisał(a):A jako ciekawstke Wam powiem, że małe struśki po wyjęciu z inkubatroa umieszcza się w takich boksach po 40 sztuk z....... KRÓLIKIEM :evil_lol: po co im krolik:crazyeye:? Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A jako ciekawstke Wam powiem, że małe struśki po wyjęciu z inkubatroa umieszcza się w takich boksach po 40 sztuk z....... KRÓLIKIEM :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Przebrnęłam przez ostatnie posty :crazyeye::crazyeye: widzę że się domek kroi:mdrmed::mdrmed::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Przebrnęłam przez ostatnie posty :crazyeye::crazyeye: widzę że się domek kroi:mdrmed::mdrmed::kciuki::kciuki::kciuki: kroi się domeczek kroi i już sie doczekać nie mogę aby napisać gdzie ....póki co :kciuki: W piatek jedziemy do Qdłaczka :loveu::loveu::loveu:i ustalić wszystko z panią :roll: Quote
ATLANTYDA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 To czekam z niecierpliwością na najlepsze wiadomości:bigok::cool2: Quote
ice_t Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 cześć dziewczyny, trzymam kciuki za Qudłaczka, jak zniesiecie duzo tych jajek to może je na bazarze wystawić i będa na kolejne bidy??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Qdłata bestio... idź że już do tego domku :mad::mad: w piątek wymiziam Qdłaczka :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='clockwork']Qdłata bestio... idź że już do tego domku :mad::mad: w piątek wymiziam Qdłaczka :loveu::loveu: weźmiesz szczoteczkę to chłopaka znów wyczeszemy :razz::razz:będzie modelik :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']weźmiesz szczoteczkę to chłopaka znów wyczeszemy :razz::razz:będzie modelik :loveu::loveu: tak tak !!! wyczeszemy kudełki :multi::multi: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='clockwork']tak tak !!! wyczeszemy kudełki :multi::multi: a od Cioteczki Joli :loveu:dostaliśmy szamponik i odżywkę Dr Lucy :pwięc jak pójdzie do domeczku to będzie kąpany w luxusach :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts