Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']To może ja podam namiary inne na siebie żeby nie było :evil_lol:

GG. 570 17 17
Telefon jak już pisałam 603-061-476
Skype--> luziek250

W razie pytań proszę pisać dzwonić czy co tam jeszcze ;]

zanotowałam ;)

[quote name='Selket']Nie no będą jajka..na stówę będą te jajka :cry:

zbieraj ...na bazarek jak znalazł ....moze ci się złote zniosą :evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
zbieraj ...na bazarek jak znalazł ....moze ci się złote zniosą :evil_lol::evil_lol:
Kwadratowe się akurat w karton zmieszczą:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:pamiętaj co by kanty nie były za ostre :diabloti:
Nie będą..Jakby były za ostre to jak te jajka na świat przyjdą:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']to ja tu staje na głowie żeby Qdłacz znalazł dom a te se tu jajka znoszą i dilują :shake::shake::diabloti:

już jest piątek??? :razz::razz::roll:

nooooo.......już ;)....to o której mam przyjechać :roll:;)

przy okazji pokażesz jak się na głowie stoi ;)

Posted

[quote name='clockwork']to ja tu staje na głowie żeby Qdłacz znalazł dom a te se tu jajka znoszą i dilują :shake::shake::diabloti:

już jest piątek??? :razz::razz::roll:

Za to Ty na głowie stoisz:shake: Jakos takoś to nie wiem....Nie lepiej Ci na nogach stać?:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
moge sie juz cieszyc...czy co?
Selket...chyba dolacze do Ciebie z tym znoszeniem:roll::evil_lol:

Oć..mam troszkę miejsca w koszyczku to i Twoje jajeczka się zmieszczą:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Do piątku to można znieść jajo strusie!!!:diabloti:

Czyżby błysnęła NADZIEJA...:cool3:

błyska błyska ..teraz już musimy wytrzymać ;)a wy zaciskajcie :kciuki:

Posted

AlKil napisał(a):
Do piątku to można znieść jajo strusie!!!:diabloti:

Czyżby błysnęła NADZIEJA...:cool3:

Wiesz to ja wolę te małe kwadratowe pojedynczo, a częściej niż takie jednow ielkie 1600 g :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Wiesz to ja wolę te małe kwadratowe pojedynczo, a częściej niż takie jednow ielkie 1600 g :diabloti::diabloti::diabloti:

:evil_lol::evil_lol:jak kto strusie zniesie to ja poproszę ...mój TZ ma plany zakupić i grawera na nim strzelić :razz::razz:

Posted

Selket napisał(a):
A jako ciekawstke Wam powiem, że małe struśki po wyjęciu z inkubatroa umieszcza się w takich boksach po 40 sztuk z....... KRÓLIKIEM :evil_lol:

po co im krolik:crazyeye:?

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Przebrnęłam przez ostatnie posty :crazyeye::crazyeye: widzę że się domek kroi:mdrmed::mdrmed::kciuki::kciuki::kciuki:

kroi się domeczek kroi i już sie doczekać nie mogę aby napisać gdzie ....póki co :kciuki:

W piatek jedziemy do Qdłaczka :loveu::loveu::loveu:i ustalić wszystko z panią :roll:

Posted

cześć dziewczyny, trzymam kciuki za Qudłaczka, jak zniesiecie duzo tych jajek to może je na bazarze wystawić i będa na kolejne bidy??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Qdłata bestio... idź że już do tego domku :mad::mad:

w piątek wymiziam Qdłaczka :loveu::loveu:

weźmiesz szczoteczkę to chłopaka znów wyczeszemy :razz::razz:będzie modelik :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']tak tak !!! wyczeszemy kudełki :multi::multi:

a od Cioteczki Joli :loveu:dostaliśmy szamponik i odżywkę Dr Lucy :pwięc jak pójdzie do domeczku to będzie kąpany w luxusach :loveu::loveu: