Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teksćior:
<A class=li>Qdłaczek - kundelek Piękny pies w typie owczarka szkockiego collie. Młody (około 1,5 roku), zdrowy, żywtony, pełen energii i entuzjazmu do świata. Qdłaczek został kupiony jako rasowy collie, kiedy się okazało, że to kundelek - trafił na ulicę,a stamtąd do schronu. Ze schroniska trafił do nowej rodziny. Jednak jego szczęście trwało krócej niż tydzień. Nie wiadomo dlaczego, co się stało, ale Qdłączek znów był na ulicy. Dzięki wielkiemu zaangażowaniu Ali i Magdy z dogomanii udało się po tygodniu psiaka odnaleźć. Obecnie przebywa on w hoteliku w Jastrzębiu. Utrzymanie psiaka w hoteliku, planowana kastracja są kosztowne, ale najgorszy jest brak domku. Qdłączek każdego dnia czeka, że ktoś go przygarnie, da ciepły domek i miejsce w serduszku. Może to będziesz Ty? Proszę pomóż Qdłaczkowi znaleźć własny kącik w ludzkim życiu. Przyjmij to psie serce, które Qdłaczek ofiaruje Ci na łapce....
Kontakt:
[email protected]
telefon: 604 626 239 - Magda

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja korzystam z mozilli frajerfox i Qdłaty pokrywa Amastafke :evil_lol::evil_lol:
ale może to u mnie kompek coś pierdasi :niewiem:

texcik wykorzystam:loveu::loveu:- zmienie ino to MAGDY I ALI bom sie zawstydziła :oops: ... wielu dogomaniaków było zaangażowanych w szukanie Qdłatego :loveu:

Posted

Niedobrze, bo sprawdzaliśmy pod Mozzilą i było oki...Powiem TZ niech coś wymyśli ;)
Dobrze zmień jak tam uważasz ;) Ja wiem, że wielu dogomaniaków, tylko, że oni tak ciuchtko pomoagli, jak takie dobre duszki, a o Was najwięcej słyszałam dlatego tak zapisałam ;)
Ala, to był przypływ ostaniej chwili.... :oops: ALe mi świeczki w oczach stanęły troszkę :oops:

Posted

[quote name='Selket']Niedobrze, bo sprawdzaliśmy pod Mozzilą i było oki...Powiem TZ niech coś wymyśli ;)
Dobrze zmień jak tam uważasz ;) Ja wiem, że wielu dogomaniaków, tylko, że oni tak ciuchtko pomoagli, jak takie dobre duszki, a o Was najwięcej słyszałam dlatego tak zapisałam ;)
Ala, to był przypływ ostaniej chwili.... :oops: ALe mi świeczki w oczach stanęły troszkę :oops:

Ktoś musi być personalnie widoczny ...ale ta masa ludzieńków co pomagają po cichutku to cała ostoja ....bez nich nie było by Qdlaczka w Hotelu bo nie stać by nas było tam go umieścić , bez nich pewnie nawet byśmy go nie odnalazły ....dzięki WAM które Nas tu wspomagacie jakoś dajemy radę :calus:

Posted

Cóż, skoro trzy Mozzille źle chodzą to błąd musi być na stronie :oops:
Prawda, że samemu się niewiele zdziała, ale jak są tacy cichutcy pomagacze to ór można przenieść ;)

Posted

[quote name='Selket']Już :multi: :multi: Coś z rameczkami było nie tak, już Qdłaczek powinien przestać kryć Roxi :evil_lol:

:oops:...mały świntuszek :eviltong:...a linka do Roxi posłałam już w świat ;)

a tak wogóle to moje nogi się załapały ;) na fote

Posted

[quote name='Selket']A fota ta, żeby pokazać, wielkość Qdłaczka..A ładne masz porteczki ;)
Fajnie, że Roxi posłałaś ;)
Niech korzysta póki może, skoro w perspektywie ma ten straszny zabieg.. :oops:
A to możesz jeszcze posłać w świat linka o boksiu :oops:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110516

zadałam tam pytanko ;)poczekam do rana

A Qdłaczek to jest piesek do kieszonki :grins: .............w moich spodniach ....tych fajnych :p....a dokładnie to 5 pisek pod kieszonkę sięga :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']a masz cos na oku :razz::razz: jakiś NAJ domek???

Nie chcę pisać na forum :eviltong: Jak bym mogła prosić na PW Twoje lub Alicji namiary (najlepiej telefon lub w ostateczności gg) :razz: I w jakich godzinach w razie czego mogę dzwonić??

[quote name='Alicja']
wg Map24 .....332.13 km....06:57 h

Dzięki :loveu: Ja też już przepatrzyłam całą trasę :cool3:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Nie chcę pisać na forum :eviltong: Jak bym mogła prosić na PW Twoje lub Alicji namiary (najlepiej telefon lub w ostateczności gg) :razz: I w jakich godzinach w razie czego mogę dzwonić??

Dzięki :loveu: Ja też już przepatrzyłam całą trasę :cool3:

wszystko działa...
PW,
gg: moje- 5744348
Ali 8674671
telefon mój 604 626239
Ali 600 366978
albo skype: kamuflaz-pawcio

Ali nie pamiętam :evil_lol:

na skypie bede po 19tej- bo w pracy mi nie działa :shake:

czekam na kontakta bo jakoś tajemniczo :razz:

a ja mam potencjalnego chętnego w Jastrzębiu- chłopak 19 lat, mieszka sam w domu z ogrodem ... w piątek jedziem pogadać :p

Posted

[quote name='clockwork']wszystko działa...
PW,
Ali 8674671
telefon mój 604 626239
Ali 600 366978

a ja mam potencjalnego chętnego w Jastrzębiu- chłopak 19 lat, mieszka sam w domu z ogrodem ... w piątek jedziem pogadać :p

zaciskam lapy,kciuki,nogi...nos tez moge zacisnac...poswiece sie:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']ino oddychaj przez usta... nie zapomnij :loveu::loveu:

to teraz mi mowisz:crazyeye: a ja sie zastanawiam skad ta sinica na twarzy....musze sie dotlenic..komu papierocha?:grins:

Posted

clockwork napisał(a):
wszystko działa...
PW,
Ali 8674671
telefon mój 604 626239
Ali 600 366978

Dziękuję :Rose:
A kiedy mogę zadzwonić??:razz:

Posted

[quote name='agbar']to teraz mi mowisz:crazyeye: a ja sie zastanawiam skad ta sinica na twarzy....musze sie dotlenic..komu papierocha?:grins:
miiiii :multi::multi::multi:

[quote name='Luzia&Funia']Dziękuję :Rose:
A kiedy mogę zadzwonić??:razz:
na tel. non stop- tzn. właśnie wychodze do US z pitami, potem do weta po wyniki badań mojego jorczka, i tablety na robale dla Qdłatego... do siedziby jastrzębskigo portalu z ogłoszonkiem, potem do szpitala zanieśc Pani Eli ogłoszonka o Qdłatym:roll:
na tel. powinnam być dostępna po 12tej,
na skypa po 18tej ;)

Posted

[quote name='clockwork']
na tel. non stop- tzn. właśnie wychodze do US z pitami, potem do weta po wyniki badań mojego jorczka, i tablety na robale dla Qdłatego... do siedziby jastrzębskigo portalu z ogłoszonkiem, potem do szpitala zanieśc Pani Eli ogłoszonka o Qdłatym:roll:
na tel. powinnam być dostępna po 12tej,
na skypa po 18tej ;)

No to spodziewaj się telefonu o 12.00 :diabloti:
Chyba że będziesz wolna chwilkę wcześniej to mi sygnałka puść :razz:

603-061-476