clockwork Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='jusstyna85']A ma w koncu bana? nie ma... pisałam PW do 2 modów... gdyby miał bana nie usunąłby postów :shake::shake: które są dość istotne dla przeszłości Qdłaczka i przyszłości innych psów :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='jusstyna85']A ma w koncu bana? chyba nie .....2 dni temu ...17 Magda napisała o bana .....on dziś wycofał swoje posty na dogo oraz wszystkie foty z psami na fotosiku , żony i swoje ....ale My mamy jego facjate zapisaną :diabloti: Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja'] chyba nie .....2 dni temu ...17 Magda napisała o bana .....on dziś wycofał swoje posty na dogo oraz wszystkie foty z psami na fotosiku , żony i swoje ....ale My mamy jego facjate zapisaną :diabloti: Trzeba to załatwić, wystarczy że zmieni nick i nikt sie nie zorientuje... Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='jusstyna85']Trzeba to załatwić, wystarczy że zmieni nick i nikt sie nie zorientuje... no nie ma wyjscia trzeba by do schronow dać znać tylko czy ktoś będzie na to zwracał uwagę :cool1: Quote
ATLANTYDA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Alicja'] no nie ma wyjscia trzeba by do schronow dać znać tylko czy ktoś będzie na to zwracał uwagę :cool1: W schronach pewnie nie za bardzo się tym przejmą a powinni :cool1: Quote
sara_rokitnica Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 zależy w jakich schronach... w Zabrzu ten facet jest z miejsca na czarnej liście i nie dostanie nawet pluszowego psa... ew. kopa w d*** na "do widzenia" :eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 sara_rokitnica napisał(a):zależy w jakich schronach... w Zabrzu ten facet jest z miejsca na czarnej liście i nie dostanie nawet pluszowego psa... ew. kopa w d*** na "do widzenia" :eviltong: Schron Bytom raczej nie będzie się nim przejmował ani jemu podobnym :roll: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='sara_rokitnica']zależy w jakich schronach... w Zabrzu ten facet jest z miejsca na czarnej liście i nie dostanie nawet pluszowego psa... ew. kopa w d*** na "do widzenia" :eviltong:Sara a masz fotkę bo ja znalazłam na fotosie 3 zanim usunął .... Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Schron Bytom raczej nie będzie się nim przejmował ani jemu podobnym :roll: no tak ...on podobno tego szkielecika miał z Bytomia :mad: Quote
sara_rokitnica Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :shake: a powinni się przejąć... chociaż niektórym schroniskom chodzi tylko o to żeby wydać psa i wydadzą go każdemu kto nie przyjedzie furgonetką z podejrzanym napisem i siekierą wystającą zza pleców :shake: nie mam fotki... ale możesz mi ją przesłać na maila albo coś... Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='sara_rokitnica']:shake: a powinni się przejąć... chociaż niektórym schroniskom chodzi tylko o to żeby wydać psa i wydadzą go każdemu kto nie przyjedzie furgonetką z podejrzanym napisem i siekierą wystającą zza pleców :shake: nie mam fotki... ale możesz mi ją przesłać na maila albo coś... zaraz wrzucę linki na PW .... Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='sara_rokitnica']:shake: a powinni się przejąć... chociaż niektórym schroniskom chodzi tylko o to żeby wydać psa i wydadzą go każdemu kto nie przyjedzie furgonetką z podejrzanym napisem i siekierą wystającą zza pleców :shake: nie mam fotki... ale możesz mi ją przesłać na maila albo coś... zaraz wrzucę linki na PW ....zapisz na dysku Quote
sara_rokitnica Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 dostałam PW zaraz sobie pozapisuję te zdjęcia... Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='sara_rokitnica']dostałam PW zaraz sobie pozapisuję te zdjęcia... jakbym wcześniej niektóre foty widziała to facet psa by nie dostał :shake::shake: Quote
Czarodziejka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Pan ów na zawsze opuścił nasze gościnne forum. Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Czarodziejka']Pan ów na zawsze opuścił nasze gościnne forum. i oby tu nie wrócił pod żadną inną postacią ...... tylko ze zdążył wycofać swoje posty :shake::mad: Quote
Czarodziejka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja je mogę przywrócić, jeśli to ważne dla sprawy. Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Czarodziejka']Ja je mogę przywrócić, jeśli to ważne dla sprawy. są ważne .....więc prosimy Quote
clockwork Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Czarodziejka']Ja je mogę przywrócić, jeśli to ważne dla sprawy. ja już czuwam nad przywróceniem :razz::razz: sie pisze tu i ówdzie :grins: bo ważne dla sprawy niesamowicie- Qdłaczkowa przeszłość i PRZYSZŁOŚĆ INNYCH PSÓW :shake: Quote
lolka75 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 czytam i czytam i nie moge uwierzyc. Jesli sie dobrze polapalam to ow pan wzial Qdlaczka i go wywalil na ulice?:shake: Dlaczego? Co sie dzieje z ludzmi? I to poeta....powinien byc czlowiekiem o nieprzecietnej wrazliwosci:-(........ Jak cos pomieszalam to mnie uswiadomcie pliss:roll: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Czarodziejka']Wszystkie posty są przywrócone. dzięki :Rose: zbanowany nas teraz podgląda :eviltong: poeto .....:hand: może czas po 45 latach zostać uczciwym człowiekiem :diabloti::mad: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 nie mamy nowszej fotki ....dopiero bedą po niedzieli ale tak dla przypomnienia Quote
Asiaczek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja własnie tę fotkę przesłałam znajomym... Pzdr. Quote
Recommended Posts