Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jusstyna85']A ma w koncu bana?

nie ma... pisałam PW do 2 modów...

gdyby miał bana nie usunąłby postów :shake::shake: które są dość istotne dla przeszłości Qdłaczka i przyszłości innych psów :angryy::angryy:

Posted

[quote name='jusstyna85']A ma w koncu bana?

chyba nie .....2 dni temu ...17 Magda napisała o bana .....on dziś wycofał swoje posty na dogo oraz wszystkie foty z psami na fotosiku , żony i swoje ....ale My mamy jego facjate zapisaną :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
chyba nie .....2 dni temu ...17 Magda napisała o bana .....on dziś wycofał swoje posty na dogo oraz wszystkie foty z psami na fotosiku , żony i swoje ....ale My mamy jego facjate zapisaną :diabloti:

Trzeba to załatwić, wystarczy że zmieni nick i nikt sie nie zorientuje...

Posted

[quote name='jusstyna85']Trzeba to załatwić, wystarczy że zmieni nick i nikt sie nie zorientuje...

no nie ma wyjscia trzeba by do schronow dać znać tylko czy ktoś będzie na to zwracał uwagę :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']
no nie ma wyjscia trzeba by do schronow dać znać tylko czy ktoś będzie na to zwracał uwagę :cool1:

W schronach pewnie nie za bardzo się tym przejmą a powinni :cool1:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
zależy w jakich schronach... w Zabrzu ten facet jest z miejsca na czarnej liście i nie dostanie nawet pluszowego psa... ew. kopa w d*** na "do widzenia" :eviltong:

Schron Bytom raczej nie będzie się nim przejmował ani jemu podobnym :roll:

Posted

[quote name='sara_rokitnica']zależy w jakich schronach... w Zabrzu ten facet jest z miejsca na czarnej liście i nie dostanie nawet pluszowego psa... ew. kopa w d*** na "do widzenia" :eviltong:Sara a masz fotkę bo ja znalazłam na fotosie 3 zanim usunął ....

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Schron Bytom raczej nie będzie się nim przejmował ani jemu podobnym :roll:
no tak ...on podobno tego szkielecika miał z Bytomia :mad:

Posted

:shake: a powinni się przejąć... chociaż niektórym schroniskom chodzi tylko o to żeby wydać psa i wydadzą go każdemu kto nie przyjedzie furgonetką z podejrzanym napisem i siekierą wystającą zza pleców :shake:
nie mam fotki... ale możesz mi ją przesłać na maila albo coś...

Posted

[quote name='sara_rokitnica']:shake: a powinni się przejąć... chociaż niektórym schroniskom chodzi tylko o to żeby wydać psa i wydadzą go każdemu kto nie przyjedzie furgonetką z podejrzanym napisem i siekierą wystającą zza pleców :shake:

zaraz wrzucę linki na PW ....

Posted

[quote name='sara_rokitnica']:shake: a powinni się przejąć... chociaż niektórym schroniskom chodzi tylko o to żeby wydać psa i wydadzą go każdemu kto nie przyjedzie furgonetką z podejrzanym napisem i siekierą wystającą zza pleców :shake:

zaraz wrzucę linki na PW ....zapisz na dysku

Posted

[quote name='sara_rokitnica']dostałam PW zaraz sobie pozapisuję te zdjęcia...

jakbym wcześniej niektóre foty widziała to facet psa by nie dostał :shake::shake:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Pan ów na zawsze opuścił nasze gościnne forum.

i oby tu nie wrócił pod żadną inną postacią ......

tylko ze zdążył wycofać swoje posty :shake::mad:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Ja je mogę przywrócić, jeśli to ważne dla sprawy.
ja już czuwam nad przywróceniem :razz::razz:

sie pisze tu i ówdzie :grins:

bo ważne dla sprawy niesamowicie- Qdłaczkowa przeszłość i PRZYSZŁOŚĆ INNYCH PSÓW :shake:

Posted

czytam i czytam i nie moge uwierzyc. Jesli sie dobrze polapalam to ow pan wzial Qdlaczka i go wywalil na ulice?:shake: Dlaczego? Co sie dzieje z ludzmi? I to poeta....powinien byc czlowiekiem o nieprzecietnej wrazliwosci:-(........ Jak cos pomieszalam to mnie uswiadomcie pliss:roll:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Wszystkie posty są przywrócone.

dzięki :Rose:

zbanowany nas teraz podgląda :eviltong:

poeto
.....:hand: może czas po 45 latach zostać uczciwym człowiekiem :diabloti::mad: