agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']No to gadaj ile ta doba w hoteliku.:razz:........za wiele nie mam ale na jedną dobe to mnie jeszcze stać 20 zl:p....................... Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='agbar']20 zl:p.......................eeeee to spoko to stać mnie na 2:eviltong: To gdzie wpłacać:roll: Quote
maggie1971 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wspaniałe wieści.:multi: biedny psiak tyle się tułał:-(, ale na szczęscie dzięki WAM kochane cioteczki jest już bezpieczny. Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']eeeee to spoko to stać mnie na 2:eviltong: To gdzie wpłacać:roll: Hmmm..ja pozwolilam sobie wpalcic na konto Alicji pare groszy, bo mam je zapisane...ale tak naprawde to nie wiem.... Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :oops:jak ktosik ma ochotę wesprzeć Qdłaczka to możemy podać nr konta ....Madzi lub mojego .....mozna też zrobić jakiegoś bazarka lub coś kupić u nas ;).....prosimy też jak wystawimy bazarki o pomoc w podrzucaniu na 1 szą ;) Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='agbar']Hmmm..ja pozwolilam sobie wpalcic na konto Alicji pare groszy, bo mam je zapisane...ale tak naprawde to nie wiem.... aaaaa widzisz....masz te wtyki;) dziewuszki podajcie ghdzie mozna was wspomagać:razz: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 nie ukrywam że tym razem my potrzebujemy wsparcia finansowego.... numer konta podam zaraz w 1 poście, na koniec rozlicze sie z każdej złotówki nie wiemy jak z książeczką zdrowia. została w "domu" w Świętochłowicach... raczej jej nie odzyskamy :shake: panie poetry63- wyśle mi pan książeczke??? Panu na na nic się nie zda :razz::razz: na gg podam adres do wysłania... byłam u schroniskowego weta.... obiecał że jeżeli znajdzie doumentacje w schronie:roll:- wystawi mi duplikat, jeżeli nie- Qdłaczka od początku trzeba będzie poddać szczepieniom :roll: a teraz zerknijcie czy macie jakieś uwagi.. połozyłam sie leżeć i wpadł mi text ogłoszenia do łeby :evil_lol::evil_lol: CZY MIAŁEM DOM??? to pytanie często słyszę od ludzi z którymi się spotykam.... a ja nie wiem... nie pamiętam.... może nie chcę pamiętać?? bo co to za dom który cieszy się psem w wieku szczenięcym, a potem, kiedy malutka kuleczka zmienia się w podrostka wyrzuca go! Co to za dom który kupił mnie pewnie jako Owczarka Szkockiego Collie, a kiedy dorastałem i okazałem się „podrobionym” Lessie- wyrzucono mnie jak śmiecia na ulicę..... pamiętam tylko że jako około roczny psiak włóczyłem się po ulicy.... potem było schronisko- gromada psów- znudzonych, porzuconych zabawek. Nie chciałem tam być, bo mimo krzywdy jakiej doznałem- chciałem przyjaźnić się z ludźmi, bo bez nich moje życie nie ma sensu. Każdy kto odwiedzał schron widział mnie, bo wyprawiałem cuda żeby być zauważonym- skakałem po kratach, merdałem ogonem, nastawiałem się do miziania i jak tylko mi pozwolono- rozdawałem buziaki... przeciskałem łebek pod kratami żeby być bardziej widocznym, choć wyciągnięcie go z powrotem to jeden wielki przeszywający ból.... ale warto było!!! stało się!!! 4 kwietnia 2008, kiedy miałem ok. 1,5 roku- przyszły ONE- dogomaniaczki!! przychodziły tam i kolejno zabierały psiaki do prawdziwych domków.. tego dnia ja byłem tym szczęściarzem!!! POJECHAŁEM DO DOMKU w Świętochłowicach! Czułem się największym szczęściarzem na ziemi!!!! ..... niestety.... moje szczęście nie trwało nawet tygodnia... Po kilku dniach znalazłem się ponownie na ulicy- dlaczego??? nie wiem! Może to ja nie spełniłem oczekiwań, może „nowy pan” nie spełnił moich??? tak czy inaczej tydzień błąkałem się po obcym mieście....nie miałem gdzie spać, co jeść i pić... tylko dzięki zawziętości przyjaciół z www.dogomania.pl przeżyłem!! upór i zaciętość obcych mi ludzi sprawiła że kolejna tułaczka skończyła się HAPPY ENDem!! 16 kwietnia ONE znalazły mnie w Zabrzu!!! Radość nie miała końca... Aktualnie przebywam w hoteliku dla zwierząt- dzięki ludziom dobrej woli. jednak WCIĄŻ CZEKAM NA DOM!!!! NAJLEPSZY NA ŚWIECIE na dobre i na złe!!!! NA ZAWSZE!!!!! Jestem 1,5-roczną przylepą, kochaną, ufną, zdrową i ...........bazdomną... jak to mówią „prawie Collie” znany jako Lessie, tylko mniejszy... Z chęcią zostanę Twoim największym przyjacielem! TYLKO DAJ MI DOM,opiekę, miskę strawy i ciepło rodzinne!!! niby tak niewiele a dla mnie to JEDYNE MARZENIE!!! Poddam się kastracji! Nie chcę biegać za dziewczynkami... chcę żyć z TOBĄ w TWOIM DOMU NA ZAWSZE!!! Qdłaczek Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Magda ty sie czesciej kladz....to ci dobrze na inwencje tworcza robi:diabloti: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='agbar']Magda ty sie czesciej kladz....to ci dobrze na inwencje tworcza robi:diabloti: tak jest.... ide zalegnąć :mdleje: :grins: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']nie ukrywam że tym razem my potrzebujemy wsparcia finansowego.... numer konta podam zaraz w 1 poście, na koniec rozlicze sie z każdej złotówki nie wiemy jak z książeczką zdrowia. została w "domu" w Świętochłowicach... raczej jej nie odzyskamy :shake: panie poetry63- wyśle mi pan książeczke??? Panu na na nic się nie zda :razz::razz: na gg podam adres do wysłania... byłam u schroniskowego weta.... obiecał że jeżeli znajdzie doumentacje w schronie:roll:- wystawi mi duplikat, jeżeli nie- Qdłaczka od początku trzeba będzie poddać szczepieniom :roll: a teraz zerknijcie czy macie jakieś uwagi.. połozyłam sie leżeć i wpadł mi text ogłoszenia do łeby :evil_lol::evil_lol: CZY MIAŁEM DOM??? to pytanie często słyszę od ludzi z którymi się spotykam.... a ja nie wiem... nie pamiętam.... może nie chcę pamiętać?? bo co to za dom który cieszy się psem w wieku szczenięcym, a potem, kiedy malutka kuleczka zmienia się w podrostka wyrzuca go! Co to za dom który kupił mnie pewnie jako Owczarka Szkockiego Collie, a kiedy dorastałem i okazałem się „podrobionym” Lessie- wyrzucono mnie jak śmiecia na ulicę..... pamiętam tylko że jako około roczny psiak włóczyłem się po ulicy.... potem było schronisko- gromada psów- znudzonych, porzuconych zabawek. Nie chciałem tam być, bo mimo krzywdy jakiej doznałem- chciałem przyjaźnić się z ludźmi, bo bez nich moje życie nie ma sensu. Każdy kto odwiedzał schron widział mnie, bo wyprawiałem cuda żeby być zauważonym- skakałem po kratach, merdałem ogonem, nastawiałem się do miziania i jak tylko mi pozwolono- rozdawałem buziaki... przeciskałem łebek pod kratami żeby być bardziej widocznym, choć wyciągnięcie go z powrotem to jeden wielki przeszywający ból.... ale warto było!!! stało się!!! 4 kwietnia 2008, kiedy miałem ok. 1,5 roku- przyszły ONE- dogomaniaczki!! przychodziły tam i kolejno zabierały psiaki do prawdziwych domków.. tego dnia ja byłem tym szczęściarzem!!! POJECHAŁEM DO DOMKU w Świętochłowicach! Czułem się największym szczęściarzem na ziemi!!!! ..... niestety.... moje szczęście nie trwało nawet tygodnia... Po kilku dniach znalazłem się ponownie na ulicy- dlaczego??? nie wiem! Może to ja nie spełniłem oczekiwań, może „nowy pan” nie spełnił moich??? tak czy inaczej tydzień błąkałem się po obcym mieście....nie miałem gdzie spać, co jeść i pić... tylko dzięki zawziętości przyjaciół z www.dogomania.pl przeżyłem!! upór i zaciętość obcych mi ludzi sprawiła że kolejna tułaczka skończyła się HAPPY ENDem!! 16 kwietnia ONE znalazły mnie w Zabrzu!!! Radość nie miała końca... Aktualnie przebywam w hoteliku dla zwierząt- dzięki ludziom dobrej woli. jednak WCIĄŻ CZEKAM NA DOM!!!! NAJLEPSZY NA ŚWIECIE na dobre i na złe!!!! NA ZAWSZE!!!!! Jestem 1,5-roczną przylepą, kochaną, ufną, zdrową i ...........bazdomną... jak to mówią „prawie Collie” znany jako Lessie, tylko mniejszy... Z chęcią zostanę Twoim największym przyjacielem! TYLKO DAJ MI DOM,opiekę, miskę strawy i ciepło rodzinne!!! niby tak niewiele a dla mnie to JEDYNE MARZENIE!!! Poddam się kastracji! Nie chcę biegać za dziewczynkami... chcę żyć z TOBĄ w TWOIM DOMU NA ZAWSZE!!! Qdłaczek Sliczne i chwytajace za serce:loveu: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']tak jest.... ide zalegnąć :mdleje: :grins: a obiad :razz: DLA WAS :loveu::loveu: dla wszystkich którzy wspomagali , pomagali w szukaniu Kudłaczka..byli z nami sercem i myślami .....czyli dla Dogomaniaków z krwi i kości ;) Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pieniążki które już wpłynęly na Moje konto rozliczone zostaną z tymi z konta Magdy Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Popełniłam przelew..................wstyd mi że nie moge więcej:oops: ale mam nadzieję ze sie przydadzą:roll: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Popełniłam przelew..................wstyd mi że nie moge więcej:oops: ale mam nadzieję ze sie przydadzą:roll: kochana.. nie liczy sie kwota... każdy grosik to kolejny dzień pod dachem dla Qdłaczka... dziękujemy:Rose: TOBIE i WSZYSTKIM którzy wspomogą powsinoge Qdłaczka :loveu: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']kochana.. nie liczy sie kwota... każdy grosik to kolejny dzień pod dachem dla Qdłaczka... dziękujemy:Rose: TOBIE i WSZYSTKIM którzy wspomogą powsinoge Qdłaczka :loveu: ......;););) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 A Qdłaczek nie miał jechać do nowego domu? Jak dobrze, że wszystko skończyło się szczęśliwie :loveu: Szukamy domku! Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A Qdłaczek nie miał jechać do nowego domu? Jak dobrze, że wszystko skończyło się szczęśliwie :loveu: Szukamy domku! Justynko ....ON był w nowym domku i .................zaginął :shake:.... Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Popełniłam przelew..................wstyd mi że nie moge więcej:oops: ale mam nadzieję ze sie przydadzą:roll: :calus:........... Quote
sara_rokitnica Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 heh dziewczyny nie ma za co ;) cud ze w ogóle na wątek trafiłam bo wyczaiłam go w czyimś podpisie :roll: ten psiak tam już jakiś czas biegał i na początku myślałam że na panienki sobie pobiegł ( :evil_lol: ) no ale później zobaczyłam w podpisie że zaginął psiak w typie collie i jakoś tak mnie coś tknęło no i się okazało że to on ;) istny cud ;) :D jeszcze rano jak do szkoły jechałam miałam życie w stresie bo go nigdzie nie widziałam i myślałam że sobie poleciał gdzieś dalej no ale na szczęście się okazało że był niedaleko :D Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 a my .... zanim się spotkałyśmy z Tobą Saro.... obeszłyśmy teren i też go nie było..... :roll: po rozmowie z Tobą pod szkołą 20 min. później ... poszłyśmy zaś w to samo miejsce... a on jakby nigdy nic bawił się w parku z psiaczkiem :evil_lol::evil_lol: bałam sie że ucieknie, ale ten gupecek na zawołanie przybiegł, wylizał nas, UWALIŁ JAK ŚWINKI :evil_lol::evil_lol: i poszedł z nami :loveu::loveu: kochana ufna psinka :loveu::loveu: Saro- jest za co.... dałaś mi znaka-sygnała... DZIĘKUJĘ !!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ja myślałam, że to nie było z winy tych państwa... teraz wszystko rozumiem. Qdłaczek na pierwszą! Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 bazarek nr.1 :cool1: spódnicowo-Qdłaczkowo :roll::cool1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9955449 Quote
madzia828 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Qudłaczku dobrze ze sie odnalazłeś:loveu: Quote
Recommended Posts