Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie jest w hoteliku w Jastrzębiu Zdroju, ale na długi majowy weekend miejsca są porezerwowane i pewnie nie będzie mógł tam zostać:shake: Szukamy domku dla qdłatej przylepy na już:placz:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Niki-lidka']hmm nie wiadomo jak on sie zachowuje w domu pod nieobecnosc wlascicieli? nie byl w takich warunkach nigdy?

raczej nie był ...ale w samochodzie w przedziale wycieczkowym leżały zabawki Ozzulka , butelka z wodą ...nic nie zniszczył , w domku u poetry bawił się piłeczką ....ale też nie skarżyli się by cośkolwiek zniszczył podczas podytu u nich

Posted

Niki-lidka napisał(a):
hmm nie wiadomo jak on sie zachowuje w domu pod nieobecnosc wlascicieli? nie byl w takich warunkach nigdy?

Powiem szczerze, że chyba nikt tego nie wie tak do końca. Podobno pani z hoteliku twierdzi że nie ma z nim najmniejszych problemów a jak wiadomo psiaki w takim hoteliku to przynajmniej w nocy są zostawiane same sobie. Poza tym to pies który bardzo lgnie do ludzi mimo krzywdy jaką mu wyrządzili. Jest wielką przylepą która będzie z pewnością wiernym przyjacielem. Więcej jutro napisze ci z pewnością Klockowa lub Ala, bo to one objęły go opieką i miały z nim dłuższy kontakt.

Posted

[quote name='Alicja']raczej nie był ...ale w samochodzie w przedziale wycieczkowym leżały zabawki Ozzulka , butelka z wodą ...nic nie zniszczył , w domku u poetry bawił się piłeczką ....ale też nie skarżyli się by cośkolwiek zniszczył podczas podytu u nich
No Alutka, ja się tu produkuję, bo myślałam sobie że po wycieczce śpiumkasz a ty mnie tu wyprzedziłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']No Alutka, ja się tu produkuję, bo myślałam sobie że po wycieczce śpiumkasz a ty mnie tu wyprzedziłaś :evil_lol:

no so ty ..szakulada mnie zregenerowała ;)

Co można o nim powiedzieć...ładnie już chodzi na smyczy , zresztą p.Beata z hotelu przez telefon mówiła ,że wychodzi z nim na spacery , jest grzeczny , nie ma konfliktów z jej psami ...

Posted

Niki-lidka napisał(a):
oj szkoda...bo ja szukam kudlacza ale podstawowym warunkiem jest zeby psiak byl sprawdzony wlasnie pod tym wzgledem...

Może poczekaj parę dni, niech p. Beata wypowie się, jak to jest z jeg pozostawaniem w hteliku...
Pzdr.

Posted

Dostałam informacje z poprzedniego domku na temat Qdłaczka :

lubi zabawy z dziećmi ; lubi się wybiegać ; sporo potrafi zjeść ;ma bardzo dobry kontakt z innymi psiakami wręcz lubi się z nimi bawić;na spacerze ładnie już chodzi na smyczy;lubi być centrum zainteresowania właściciala ; lubi długie pieszczoty,kąpiel,czesanie;Bardzo dobry stróż w domu nic nie ujdzie jego uwadze;zaatakowany przez innego psa potrafi być względem niego agresywny;Pozostawiony sam nie niszczy i nie robi najmniejszego bałaganu po prostu oczekuje na powrót właściciela bawiąc się kością lub inną zabawką dla piesków...nie powinien pozostawiany być bezczynnie , ma duży potencjał w sobie .Do obcych zawsze odnosi się z dystansem,lecz jeśli dłużej ich poobserwuje mogą liczyć na jego przyjacielską miłość;
nie załatwia się w domu ,sygnalizuje,że chce na spacerek,zwykle bez przerwy zaczepia i podchodzi do drzwi to sygnał żeby z nim wyjść...
Qdłaczek uwielbia sępić przy stole ....należy mu wtedy przygotować michę ;)..
dodam też że psiak nadaje się super do sportów psich ...

To są informacje z byłego domku ....mogę większość z nich część z nich ...jedynie ta o pozostawaniu w domku nie do sprawdzenia w warunkach typowego mieszkania w tej chwili ...ale w hotelu nie awanturuje się

Dziś Magda po południu bedzie u pani Beaty więc może cośkolwiek więcej się dowiemy ...

Posted

Mam jeszcze kolejne info ....
Qdłaczek raczej nie powinien trafić do domu w którym jest kot ...
przedkladał gotowane jedzonko ponad suchą karmę ...
zakopuje kości i gryzaki w legowisku ;)

jeśli cokolwiek jeszcze się dowiemy przekażę

Zobaczymy jak dziś w hoteliku ;) tam też dostaje i gotowaną i suchą karmę

Posted

:placz::placz: pani z Hoteliku jest poza Jastrzebiem :placz::placz: jak dzis go nie wezme do weta to nie wezme go już do końca miesiąca z powodu nawału pracy :placz::placz: a hotelik musi opuscic do 29.04 :crazyeye: mam nadzieje może jeszcze dojedzie pani Beata do domu...

no i miała sie wyjaśnic sytuacja z tymczasem... jak sie chłopak zachowa w potencjalnym domku, jak zachowa sie lokatorka domeczku w stosunku do Qdłaczka......
:angryy::angryy: czy wszystko sie musi sypac???? :mad::mad:

Posted

domek tymczasowy nie wypalił.... :-(

Qdłaty był u pana weterynarza - waży 18,5 kg :p
dziś dostał tablety na odrobaczanko - czwartek, piątek umówieni jesteśmy na szczepienia... i tu CHALIMALA chyba będę potrzebować Ciebie... transport :roll::oops:

ogólnie pies jest zdrowy-i....... pełen wigoru.... wariat najnormalniej w świecie- takie latające ADHD :evil_lol::evil_lol: wszędzie go pełno, na tyłku nie usiedzi :cool1: KASTRACJA WSKAZANA!!!! :roll: chciał mieć jajko z synem potencjalnego DT :roll::oops:

mam fotki... zara przerobie i wrzuce

aaaahaaa... hotelik góra do piątku 25.04....:-(. w razie jak nic nie znajdziemy .... pani na ulicę go nie wyrzuci- ale pójdzie na zewnątrz do budy.....

SZUKAMY DOMU NA WCZORAJ!!!!!

Posted

[quote name='clockwork']

aaaahaaa... hotelik góra do piątku 25.04....:-(. w razie jak nic nie znajdziemy .... pani na ulicę go nie wyrzuci- ale pójdzie na zewnątrz do budy.....

SZUKAMY DOMU NA WCZORAJ!!!!!

jesli moge sie wtracic: lepsza buda na chwile niz ulica albo byle jaki dom....:cool1:...do kiedy oplacony jest hotel??? jak w ogole stoisz z kasa???

Posted

[quote name='agbar']jesli moge sie wtracic: lepsza buda na chwile niz ulica albo byle jaki dom....:cool1:...do kiedy oplacony jest hotel??? jak w ogole stoisz z kasa???

dlatego błagałyśmy choćby o tą bude ..... nie ma innego wyjścia... do schronu nie wróci :shake:

hotel zapłacimy przy opuszczaniu go przez Qdłaczka ....

na razie mamy 221 zł.... + ze 150 bedzie z naszych bazarków.

Pan wet tablety na robale dał psu z gratisa, szczepienia będą po kosztach- kochany ten nasz pan wet :loveu: kastracje gdyby była u niego zrobi z wielkim rabatem ;)

dziś mija 6 dzień w hotelu.... :mdleje:

bazarki stoją...