agnes1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Na razie jest w hoteliku w Jastrzębiu Zdroju, ale na długi majowy weekend miejsca są porezerwowane i pewnie nie będzie mógł tam zostać:shake: Szukamy domku dla qdłatej przylepy na już:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 hmm nie wiadomo jak on sie zachowuje w domu pod nieobecnosc wlascicieli? nie byl w takich warunkach nigdy? Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Niki-lidka']hmm nie wiadomo jak on sie zachowuje w domu pod nieobecnosc wlascicieli? nie byl w takich warunkach nigdy? raczej nie był ...ale w samochodzie w przedziale wycieczkowym leżały zabawki Ozzulka , butelka z wodą ...nic nie zniszczył , w domku u poetry bawił się piłeczką ....ale też nie skarżyli się by cośkolwiek zniszczył podczas podytu u nich Quote
agnes1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Niki-lidka napisał(a):hmm nie wiadomo jak on sie zachowuje w domu pod nieobecnosc wlascicieli? nie byl w takich warunkach nigdy? Powiem szczerze, że chyba nikt tego nie wie tak do końca. Podobno pani z hoteliku twierdzi że nie ma z nim najmniejszych problemów a jak wiadomo psiaki w takim hoteliku to przynajmniej w nocy są zostawiane same sobie. Poza tym to pies który bardzo lgnie do ludzi mimo krzywdy jaką mu wyrządzili. Jest wielką przylepą która będzie z pewnością wiernym przyjacielem. Więcej jutro napisze ci z pewnością Klockowa lub Ala, bo to one objęły go opieką i miały z nim dłuższy kontakt. Quote
sacred PIRANHA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 oj szkoda...bo ja szukam kudlacza ale podstawowym warunkiem jest zeby psiak byl sprawdzony wlasnie pod tym wzgledem... Quote
agnes1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Alicja']raczej nie był ...ale w samochodzie w przedziale wycieczkowym leżały zabawki Ozzulka , butelka z wodą ...nic nie zniszczył , w domku u poetry bawił się piłeczką ....ale też nie skarżyli się by cośkolwiek zniszczył podczas podytu u nich No Alutka, ja się tu produkuję, bo myślałam sobie że po wycieczce śpiumkasz a ty mnie tu wyprzedziłaś :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='agnes1']No Alutka, ja się tu produkuję, bo myślałam sobie że po wycieczce śpiumkasz a ty mnie tu wyprzedziłaś :evil_lol: no so ty ..szakulada mnie zregenerowała ;) Co można o nim powiedzieć...ładnie już chodzi na smyczy , zresztą p.Beata z hotelu przez telefon mówiła ,że wychodzi z nim na spacery , jest grzeczny , nie ma konfliktów z jej psami ... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Niki-lidka napisał(a):oj szkoda...bo ja szukam kudlacza ale podstawowym warunkiem jest zeby psiak byl sprawdzony wlasnie pod tym wzgledem... Może poczekaj parę dni, niech p. Beata wypowie się, jak to jest z jeg pozostawaniem w hteliku... Pzdr. Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dostałam informacje z poprzedniego domku na temat Qdłaczka : lubi zabawy z dziećmi ; lubi się wybiegać ; sporo potrafi zjeść ;ma bardzo dobry kontakt z innymi psiakami wręcz lubi się z nimi bawić;na spacerze ładnie już chodzi na smyczy;lubi być centrum zainteresowania właściciala ; lubi długie pieszczoty,kąpiel,czesanie;Bardzo dobry stróż w domu nic nie ujdzie jego uwadze;zaatakowany przez innego psa potrafi być względem niego agresywny;Pozostawiony sam nie niszczy i nie robi najmniejszego bałaganu po prostu oczekuje na powrót właściciela bawiąc się kością lub inną zabawką dla piesków...nie powinien pozostawiany być bezczynnie , ma duży potencjał w sobie .Do obcych zawsze odnosi się z dystansem,lecz jeśli dłużej ich poobserwuje mogą liczyć na jego przyjacielską miłość; nie załatwia się w domu ,sygnalizuje,że chce na spacerek,zwykle bez przerwy zaczepia i podchodzi do drzwi to sygnał żeby z nim wyjść... Qdłaczek uwielbia sępić przy stole ....należy mu wtedy przygotować michę ;).. dodam też że psiak nadaje się super do sportów psich ... To są informacje z byłego domku ....mogę większość z nich część z nich ...jedynie ta o pozostawaniu w domku nie do sprawdzenia w warunkach typowego mieszkania w tej chwili ...ale w hotelu nie awanturuje się Dziś Magda po południu bedzie u pani Beaty więc może cośkolwiek więcej się dowiemy ... Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mam jeszcze kolejne info .... Qdłaczek raczej nie powinien trafić do domu w którym jest kot ... przedkladał gotowane jedzonko ponad suchą karmę ... zakopuje kości i gryzaki w legowisku ;) jeśli cokolwiek jeszcze się dowiemy przekażę Zobaczymy jak dziś w hoteliku ;) tam też dostaje i gotowaną i suchą karmę Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 :placz::placz: pani z Hoteliku jest poza Jastrzebiem :placz::placz: jak dzis go nie wezme do weta to nie wezme go już do końca miesiąca z powodu nawału pracy :placz::placz: a hotelik musi opuscic do 29.04 :crazyeye: mam nadzieje może jeszcze dojedzie pani Beata do domu... no i miała sie wyjaśnic sytuacja z tymczasem... jak sie chłopak zachowa w potencjalnym domku, jak zachowa sie lokatorka domeczku w stosunku do Qdłaczka...... :angryy::angryy: czy wszystko sie musi sypac???? :mad::mad: Quote
chalimala Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ale jak to? jak Pani od hoteliku może byc niedostępna? to kiedy ona się piesami zajmuje? klockowa jakby co to pamiętaj że mogemy pomóc!ale tak ok 17... Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 domek tymczasowy nie wypalił.... :-( Qdłaty był u pana weterynarza - waży 18,5 kg :p dziś dostał tablety na odrobaczanko - czwartek, piątek umówieni jesteśmy na szczepienia... i tu CHALIMALA chyba będę potrzebować Ciebie... transport :roll::oops: ogólnie pies jest zdrowy-i....... pełen wigoru.... wariat najnormalniej w świecie- takie latające ADHD :evil_lol::evil_lol: wszędzie go pełno, na tyłku nie usiedzi :cool1: KASTRACJA WSKAZANA!!!! :roll: chciał mieć jajko z synem potencjalnego DT :roll::oops: mam fotki... zara przerobie i wrzuce aaaahaaa... hotelik góra do piątku 25.04....:-(. w razie jak nic nie znajdziemy .... pani na ulicę go nie wyrzuci- ale pójdzie na zewnątrz do budy..... SZUKAMY DOMU NA WCZORAJ!!!!! Quote
agbar Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='clockwork'] aaaahaaa... hotelik góra do piątku 25.04....:-(. w razie jak nic nie znajdziemy .... pani na ulicę go nie wyrzuci- ale pójdzie na zewnątrz do budy..... SZUKAMY DOMU NA WCZORAJ!!!!! jesli moge sie wtracic: lepsza buda na chwile niz ulica albo byle jaki dom....:cool1:...do kiedy oplacony jest hotel??? jak w ogole stoisz z kasa??? Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='agbar']jesli moge sie wtracic: lepsza buda na chwile niz ulica albo byle jaki dom....:cool1:...do kiedy oplacony jest hotel??? jak w ogole stoisz z kasa??? dlatego błagałyśmy choćby o tą bude ..... nie ma innego wyjścia... do schronu nie wróci :shake: hotel zapłacimy przy opuszczaniu go przez Qdłaczka .... na razie mamy 221 zł.... + ze 150 bedzie z naszych bazarków. Pan wet tablety na robale dał psu z gratisa, szczepienia będą po kosztach- kochany ten nasz pan wet :loveu: kastracje gdyby była u niego zrobi z wielkim rabatem ;) dziś mija 6 dzień w hotelu.... :mdleje: bazarki stoją... Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 foty z serii- wyprowadze ciocie na spacerek :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 dotąd sięgam cioci.... powyżej kolanka..... do kieszonki :evil_lol: jednym słowem piesek kieszonkowy :evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Cudo po prostu :loveu::loveu::loveu:widząc Qudłaczkaw całej okazałości to on też ma coś ze szpica Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Kasia']Fajny z niego sierściuch :loveu: fajny, kochany... a domki milczą...... :roll: Quote
chalimala Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 klockowa w czwartek i piatek mozesz namnie liczyc :-) sie zdzwonimy :) Quote
Recommended Posts