Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAMY!!!!

Qdłaczek odnaleziony!!!
własnie wróciłyśmy z Zabrza gdzie błąkał sie po ulicach!!!!! mokry, wykończony (całą drogę spał w aucie) ale najedzony.
Wszyscy w okolicy podkarmiali Qdłaczka przylepę :multi::loveu:

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA dla
naszej dogomaniaczki - sara_rokitnica która wczoraj klikła mi że widziała tegoż psa pod swoją szkołą ... a dopiero wieczorem trafiła na wątek.
DZIĘKUJĘ KOCHANA!!!
właśnie w okolicach szkoły go znalazłyśmy....

DZIĘKUJĘ TEŻ ALICJI i jej TZtowi który ma już pełną doope nas i naszych psów :roll:
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM W SZUKANIE QDŁACZKA!!!!

Nie było wyjścia - zabrałyśmy do hotelu w Jastrzębiu. SZUKAMY DOMU!!!!!
TYMCZASOWEGO LUB NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE STAŁEGO!!!! na już!!!!!

Hotelik ... Pani zgodziła się ze względu na okoliczności- nadchodzi długi weekend i ma już pełną rezerwacje......

Pies zasługuje na domek który nie pozwoli na kolejną tułaczkę. Obecny niestety nie przejął się zbytnio zaginięciem..... Jak znalazł się w Zabrzu?? nie wiemy, i raczej się nie dowiemy.. Były domek Qdłaczka ma już kolejnego Rino :roll:

aaaaale sie ciesze :multi::multi: dziś jeszcze postaram się znaleźć czas i pozmieniać text ogłoszeń na szuka domu!!!!!

Posted

:multi::multi::multi:jestem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

DZIĘKI WSZYSTKIM :Rose:

MADZIU dla Qdłaczka pokonałaś nawet tramwaje :evil_lol::evil_lol:....KOFFOM CIĘ :loveu::loveu:

koffam Mojego TZta :loveu::loveu:za całokształt i za to ze nas nie zostawił na lodzie tak jak chwilowy Pan Kudłaczka

Posted

[quote name='Alicja']

koffam Mojego TZta :loveu::loveu:za całokształt i za to ze nas nie zostawił na lodzie tak jak chwilowy Pan Kudłaczka

macie taka zime ze skutem lodem wsio:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']macie taka zime ze skutem lodem wsio:crazyeye::diabloti:

taaa... a napisz.... bez kopiowania :razz::razz:

"Panie Stanisławie nie robi mi pan łaski" :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']taaa... a napisz.... bez kopiowania :razz::razz:

nie znam pana stanislawa....:cool1:ale moge napisac ze ty mi nie robisz:razz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

noooo kurde...:diabloti:a ty co heeee:razz::evil_lol:moze ty mi robisz?:evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi:przebój sezonu .......:roflt:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:przebój sezonu .......:roflt:
pragnem publicznie poinformowac rze wypraszam sobiem arzeby sie moim kosztem zabawiac.Jednoczesnie informujem rze ani pan Stanislaw ,a ni Magda ani GameBoy nie robiom mi laski.....

ja im tez nie:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']za Qdłaczka i za lepsze jutro!!!!

kolejka dla wszystkich

No tak ... mnie wysłała do roboty, sama ma wolne i polewa.:shake:
No nic... za Qdłaczka to i ja sie napije

:drink1: :drink1: :drink1:

najwyżej szefowa mnie zwolni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']MAMY!!!!

Qdłaczek odnaleziony!!! własnie wróciłyśmy z Zabrza gdzie błąkał sie po ulicach!!!!! mokry, wykończony (całą drogę spał w aucie) ale najedzony.
Wszyscy w okolicy podkarmiali Qdłaczka przylepę :multi::loveu:

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA dla
naszej dogomaniaczki - sara_rokitnica która wczoraj klikła mi że widziała tegoż psa pod swoją szkołą ... a dopiero wieczorem trafiła na wątek.
DZIĘKUJĘ KOCHANA!!!
właśnie w okolicach szkoły go znalazłyśmy....

DZIĘKUJĘ TEŻ ALICJI i jej TZtowi który ma już pełną doope nas i naszych psów :roll:
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM W SZUKANIE QDŁACZKA!!!!

Nie było wyjścia - zabrałyśmy do hotelu w Jastrzębiu. SZUKAMY DOMU!!!!!
TYMCZASOWEGO LUB NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE STAŁEGO!!!! na już!!!!!

Hotelik ... Pani zgodziła się ze względu na okoliczności- nadchodzi długi weekend i ma już pełną rezerwacje......

Pies zasługuje na domek który nie pozwoli na kolejną tułaczkę. Obecny niestety nie przejął się zbytnio zaginięciem..... Jak znalazł się w Zabrzu?? nie wiemy, i raczej się nie dowiemy.. Były domek Qdłaczka ma już kolejnego Rino :roll:

aaaaale sie ciesze :multi::multi: dziś jeszcze postaram się znaleźć czas i pozmieniać text ogłoszeń na szuka domu!!!!!
Baby normalnie jesteście niezastapione:loveu::multi: Pijemy za Qudłaczka

BARDZO SIĘ CIESZE:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='agnes1']No tak ... mnie wysłała do roboty, sama ma wolne i polewa.:shake:
No nic... za Qdłaczka to i ja sie napije

:drink1: :drink1: :drink1:

najwyżej szefowa mnie zwolni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pij dziołcha pij...:drink1:. i rozglądnij sie w sklepie co sie nada na bazarki :roll:

a ja ide sie drzemnąć bo emocje i nerwy puszczaja i łeb mi pęka....

[quote name='apple']Baby normalnie jesteście niezastapione:loveu::multi: Pijemy za Qudłaczka

NIE TYLKO MY!!!!

cała rzesza ludzi która przyczyniła się do tego że QDŁACZEK ZOSTAŁ ODNALEZIONY!!! :loveu::loveu: eehhh.. jak ja Wam dziękuję :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

cała rzesza ludzi która przyczyniła się do tego że QDŁACZEK ZOSTAŁ ODNALEZIONY!!! :loveu::loveu: eehhh.. jak ja Wam dziękuję :loveu::loveu:No to gadaj ile ta doba w hoteliku.:razz:........za wiele nie mam ale na jedną dobe to mnie jeszcze stać

Posted

:loveu::loveu::loveu:LUDZISKA koffane .....dzięki WAM Qdłaczek teraz już jest bezpieczny .............DZIĘKI :multi::multi::multi:

AGA ..........pij ......za pomyślność nie podchodzi pod KP ;):evil_lol: