clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 MAMY!!!! Qdłaczek odnaleziony!!! własnie wróciłyśmy z Zabrza gdzie błąkał sie po ulicach!!!!! mokry, wykończony (całą drogę spał w aucie) ale najedzony. Wszyscy w okolicy podkarmiali Qdłaczka przylepę :multi::loveu: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA dla naszej dogomaniaczki - sara_rokitnica która wczoraj klikła mi że widziała tegoż psa pod swoją szkołą ... a dopiero wieczorem trafiła na wątek. DZIĘKUJĘ KOCHANA!!! właśnie w okolicach szkoły go znalazłyśmy.... DZIĘKUJĘ TEŻ ALICJI i jej TZtowi który ma już pełną doope nas i naszych psów :roll: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM W SZUKANIE QDŁACZKA!!!! Nie było wyjścia - zabrałyśmy do hotelu w Jastrzębiu. SZUKAMY DOMU!!!!! TYMCZASOWEGO LUB NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE STAŁEGO!!!! na już!!!!! Hotelik ... Pani zgodziła się ze względu na okoliczności- nadchodzi długi weekend i ma już pełną rezerwacje...... Pies zasługuje na domek który nie pozwoli na kolejną tułaczkę. Obecny niestety nie przejął się zbytnio zaginięciem..... Jak znalazł się w Zabrzu?? nie wiemy, i raczej się nie dowiemy.. Były domek Qdłaczka ma już kolejnego Rino :roll: aaaaale sie ciesze :multi::multi: dziś jeszcze postaram się znaleźć czas i pozmieniać text ogłoszeń na szuka domu!!!!! Quote
GameBoy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 mam nadzieje, ze byly domek Qdlatego odezwie sie na watku Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='GameBoy']mam nadzieje, ze byly domek Qdlatego odezwie sie na watku domek Qdłatego nie kontaktuje sie nawet na gg.... był pies, nie ma psa... cooo tam :mad: Quote
furciaczek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Najwazniejsze ze znalazl sie caly i zdrowy!!:multi: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :multi::multi::multi:jestem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: DZIĘKI WSZYSTKIM :Rose: MADZIU dla Qdłaczka pokonałaś nawet tramwaje :evil_lol::evil_lol:....KOFFOM CIĘ :loveu::loveu: koffam Mojego TZta :loveu::loveu:za całokształt i za to ze nas nie zostawił na lodzie tak jak chwilowy Pan Kudłaczka Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Alicja'] koffam Mojego TZta :loveu::loveu:za całokształt i za to ze nas nie zostawił na lodzie tak jak chwilowy Pan Kudłaczka macie taka zime ze skutem lodem wsio:crazyeye::diabloti: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='agbar']macie taka zime ze skutem lodem wsio:crazyeye::diabloti: taaa... a napisz.... bez kopiowania :razz::razz: "Panie Stanisławie nie robi mi pan łaski" :diabloti: Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']taaa... a napisz.... bez kopiowania :razz::razz: "Panie Stanisławie nie robi mi pan łaski" :diabloti: nie znam pana stanislawa....:cool1:ale moge napisac ze ty mi nie robisz:razz: Quote
GameBoy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']taaa... a napisz.... bez kopiowania :razz::razz: "Panie Stanisławie nie robi mi pan łaski" :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 GameBoy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo kurde...:diabloti:a ty co heeee:razz::evil_lol:moze ty mi robisz?:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']taaa... a napisz.... bez kopiowania :razz::razz: "Panie Stanisławie nie robi mi pan łaski" :diabloti: :multi::multi::multi:przebój sezonu .......:roflt: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='agbar']nie znam pana stanislawa....:cool1:ale moge napisac ze ty mi nie robisz:razz: napisz napisz :razz::razz: Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:przebój sezonu .......:roflt: pragnem publicznie poinformowac rze wypraszam sobiem arzeby sie moim kosztem zabawiac.Jednoczesnie informujem rze ani pan Stanislaw ,a ni Magda ani GameBoy nie robiom mi laski..... ja im tez nie:eviltong: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ..... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 za Qdłaczka i za lepsze jutro!!!! kolejka dla wszystkich Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']za Qdłaczka i za lepsze jutro!!!! kolejka dla wszystkich :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
agnes1 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']za Qdłaczka i za lepsze jutro!!!! kolejka dla wszystkich No tak ... mnie wysłała do roboty, sama ma wolne i polewa.:shake: No nic... za Qdłaczka to i ja sie napije :drink1: :drink1: :drink1: najwyżej szefowa mnie zwolni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork']MAMY!!!! Qdłaczek odnaleziony!!! własnie wróciłyśmy z Zabrza gdzie błąkał sie po ulicach!!!!! mokry, wykończony (całą drogę spał w aucie) ale najedzony. Wszyscy w okolicy podkarmiali Qdłaczka przylepę :multi::loveu: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA dla naszej dogomaniaczki - sara_rokitnica która wczoraj klikła mi że widziała tegoż psa pod swoją szkołą ... a dopiero wieczorem trafiła na wątek. DZIĘKUJĘ KOCHANA!!! właśnie w okolicach szkoły go znalazłyśmy.... DZIĘKUJĘ TEŻ ALICJI i jej TZtowi który ma już pełną doope nas i naszych psów :roll: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM W SZUKANIE QDŁACZKA!!!! Nie było wyjścia - zabrałyśmy do hotelu w Jastrzębiu. SZUKAMY DOMU!!!!! TYMCZASOWEGO LUB NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE STAŁEGO!!!! na już!!!!! Hotelik ... Pani zgodziła się ze względu na okoliczności- nadchodzi długi weekend i ma już pełną rezerwacje...... Pies zasługuje na domek który nie pozwoli na kolejną tułaczkę. Obecny niestety nie przejął się zbytnio zaginięciem..... Jak znalazł się w Zabrzu?? nie wiemy, i raczej się nie dowiemy.. Były domek Qdłaczka ma już kolejnego Rino :roll: aaaaale sie ciesze :multi::multi: dziś jeszcze postaram się znaleźć czas i pozmieniać text ogłoszeń na szuka domu!!!!! Baby normalnie jesteście niezastapione:loveu::multi: Pijemy za Qudłaczka BARDZO SIĘ CIESZE:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='agnes1']No tak ... mnie wysłała do roboty, sama ma wolne i polewa.:shake: No nic... za Qdłaczka to i ja sie napije :drink1: :drink1: :drink1: najwyżej szefowa mnie zwolni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pij dziołcha pij...:drink1:. i rozglądnij sie w sklepie co sie nada na bazarki :roll: a ja ide sie drzemnąć bo emocje i nerwy puszczaja i łeb mi pęka.... [quote name='apple']Baby normalnie jesteście niezastapione:loveu::multi: Pijemy za Qudłaczka NIE TYLKO MY!!!! cała rzesza ludzi która przyczyniła się do tego że QDŁACZEK ZOSTAŁ ODNALEZIONY!!! :loveu::loveu: eehhh.. jak ja Wam dziękuję :loveu::loveu: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='clockwork'] cała rzesza ludzi która przyczyniła się do tego że QDŁACZEK ZOSTAŁ ODNALEZIONY!!! :loveu::loveu: eehhh.. jak ja Wam dziękuję :loveu::loveu:No to gadaj ile ta doba w hoteliku.:razz:........za wiele nie mam ale na jedną dobe to mnie jeszcze stać Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :loveu::loveu::loveu:LUDZISKA koffane .....dzięki WAM Qdłaczek teraz już jest bezpieczny .............DZIĘKI :multi::multi::multi: AGA ..........pij ......za pomyślność nie podchodzi pod KP ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts