Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chalimala']klockowa w czwartek i piatek mozesz namnie liczyc :-) sie zdzwonimy :)

Chalimala:razz::razz::razz:
powiedziałam panu w busie o bilecie do Żor .....zawiózł mnie do Jankowic:mad:i skasował 3 zł

Mogłyby Cioteczki czasem podrzucić Qdłaczka w górę :oops:

Posted

[quote name='Alicja']Chalimala:razz::razz::razz:
powiedziałam panu w busie o bilecie do Żor .....zawiózł mnie do Jankowic:mad:i skasował 3 zł

a spocony byl???jak nie to mógl skasować, spoceni nie kasują :D

Posted

[quote name='chalimala']a spocony byl???jak nie to mógl skasować, spoceni nie kasują :D

:shake::shake:nie był spocony ....:splat: zapomniałam o tym szczególe :razz:

Posted

[quote name='maggie1971']Podrzucamy Qdłaczka, zakochałam się w nim dzisiaj na zabój:loveu:

:grins: może wpadnij jutro do Jastrzębia :razz::razz::razz:..........po psiaka ;)

Magda jeszcze raz serdecznę dziękulce :Rose:

Posted

[quote name='Alicja']:grins: może wpadnij jutro do Jastrzębia :razz::razz::razz:..........po psiaka ;)

Magda jeszcze raz serdecznę dziękulce :Rose:

Jutro nie wybieram się do Jastrzębia, zwiedziłam to miasto dzisiaj wzdłuż i wszerz razem z okolicami:evil_lol:
A co do podziekowań, to powiem tylko ,że z wielką przyjemnoscią Wam pomogłam ;)

Posted

Ja już miałam nadzieję że będzie domek chociaż tymczas a tu nic z tego:shake:
Mam ogromną nadzieję że majowy weekend Qdłaczku, spędzisz już w nowym domeczku z kochającą rodzinką:loveu:

Posted

[quote name='agnes1']Ja już miałam nadzieję że będzie domek chociaż tymczas a tu nic z tego:shake:
Mam ogromną nadzieję że majowy weekend Qdłaczku, spędzisz już w nowym domeczku z kochającą rodzinką:loveu:

:razz::razz:Aga ...pogoń męża na budowę ;)...przytrzymamy Qdłaczka dla Ciebie ;)

Cezary powiedział ze mamy se z Magdą wynająć mieszkanie:roll: i zabrać Qdłaczka;)

Posted

Hej, czytalam jeszcze pare dni temu o tym samym psiaku ze uciekl i zaginal i do tej pory sie nie znalazl.. a tu przypadkiem wchodze na forum a tu ze wyrzucony i do adopcji.. o co chodzi????????

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:Aga ...pogoń męża na budowę ;)...przytrzymamy Qdłaczka dla Ciebie ;)

Cezary powiedział ze mamy se z Magdą wynająć mieszkanie:roll: i zabrać Qdłaczka;)

:roll::roll: niech on nie cwaniakuje- kto mu bedzie prał, gotował..... :diabloti:

a nam kto da kase na opłaty :eviltong::eviltong::diabloti:

tymczas mamy na oku- ale nie dla Qdłaczka... on jest :hmmmm: za energiczny??? :roll:

MUS UCZYĆ GO OD PODSTAW!!!! pies jest roztrzepany jak jajko na kogiel-mogiel :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='cedra']Hej, czytalam jeszcze pare dni temu o tym samym psiaku ze uciekl i zaginal i do tej pory sie nie znalazl.. a tu przypadkiem wchodze na forum a tu ze wyrzucony i do adopcji.. o co chodzi????????

był w nowym domku ... powiedzmy że uciekł z niego ....znalazłyśmy go w Zabrzu dzięki informacji Sary z dogo .......teraz szuka domku

Posted

[quote name='clockwork']:roll::roll: niech on nie cwaniakuje- kto mu bedzie prał, gotował..... :diabloti:

będzie jadł mrożone pizze :diabloti:...inni mogą :razz:to on też :evil_lol:

a nam kto da kase na opłaty :eviltong::eviltong::diabloti:

jak kto TZty :grins:

tymczas mamy na oku- ale nie dla Qdłaczka... on jest :hmmmm: za energiczny??? :roll:

dokładnie domeczek tymczasowy dla mniejszego i spokojniejszego psiaczka bo Qdłacz ma ADHD i to w najczystszej postaci :roll:

MUS UCZYĆ GO OD PODSTAW!!!! pies jest roztrzepany jak jajko na kogiel-mogiel :roll::evil_lol:

bo On takie koffane :loveu:fiu - bździu :roll:

Posted

ciekawe czy rzeczywiscie uciekl... ja jak wzielam moja sunke ze schroniska to 3 dni nie puszczalam ze smyczy, a jak w koncu puscilam to na krok nie chciala odejsc... moze z samcami jest inaczej...:roll:

Posted

[quote name='Pandisia']Zachowuje się jak na zdrowego, młodego psiego chłopaka przystało (czyli tak samo jak mój Rudy) :eviltong: :evil_lol:

oj on to chyba taki już zostanie .....
a w DT jest już super spokojna psineczka sunia :loveu:......i tu plus dla Qdłaczka ....dżentelmen :loveu:....ale domek nie dla takiego szaleńca :shake:...wspaniały domek dla spokojnej psinki

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:Aga ...pogoń męża na budowę ;)...przytrzymamy Qdłaczka dla Ciebie ;)

OKI ja pogonię męża a wy jeścio ze 2 latka będziecie opłacać hotelik:evil_lol:
Albo mam inny pomysł :roll: przeliczcie ile to będzie kasy za te dwa latka i dajcie mi na dokończenie chałupki :evil_lol: Będzie bardziej opłacalne, bo w razie czego mogę przygarniać inne psiaki chociaż na tymczas;)

Posted

[quote name='agnes1']OKI ja pogonię męża a wy jeścio ze 2 latka będziecie opłacać hotelik:evil_lol:
Albo mam inny pomysł :roll: przeliczcie ile to będzie kasy za te dwa latka i dajcie mi na dokończenie chałupki :evil_lol: Będzie bardziej opłacalne, bo w razie czego mogę przygarniać inne psiaki chociaż na tymczas;)

Aga ja sobie u Ciebie namiot na działce postawię ;)

[quote name='Patsi']Znajdzie się domek, znajdzie. Skoro Lisek znalazł to i Qdłaczek znajdzie:thumbs:

mam nadzieję , ale jak narazie ciszaaaaaaaaaa:shake:
ogłoszenia milczą , znajomi znajomych także :razz::razz: