Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :loveu::loveu::loveu:Qdłaczek to piesek DO KIESZONKI :grins: noooo...pięc pisek poniżej :roll:.....jest koffany ...... dla Naszego Pana Weta :Rose: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='chalimala']klockowa w czwartek i piatek mozesz namnie liczyc :-) sie zdzwonimy :) Chalimala:razz::razz::razz: powiedziałam panu w busie o bilecie do Żor .....zawiózł mnie do Jankowic:mad:i skasował 3 zł Mogłyby Cioteczki czasem podrzucić Qdłaczka w górę :oops: Quote
maggie1971 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Podrzucamy Qdłaczka, zakochałam się w nim dzisiaj na zabój:loveu: Quote
chalimala Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Alicja']Chalimala:razz::razz::razz: powiedziałam panu w busie o bilecie do Żor .....zawiózł mnie do Jankowic:mad:i skasował 3 zł a spocony byl???jak nie to mógl skasować, spoceni nie kasują :D Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='chalimala']a spocony byl???jak nie to mógl skasować, spoceni nie kasują :D :shake::shake:nie był spocony ....:splat: zapomniałam o tym szczególe :razz: Quote
ATLANTYDA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 maggie1971 napisał(a):Podrzucamy Qdłaczka, zakochałam się w nim dzisiaj na zabój:loveu: Ja też :eviltong::lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='maggie1971']Podrzucamy Qdłaczka, zakochałam się w nim dzisiaj na zabój:loveu: :grins: może wpadnij jutro do Jastrzębia :razz::razz::razz:..........po psiaka ;) Magda jeszcze raz serdecznę dziękulce :Rose: Quote
chalimala Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 nie ma potu lacić trzeba...lajf ys brutal...end full of pach pot of kierowca busowca... Quote
maggie1971 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Alicja']:grins: może wpadnij jutro do Jastrzębia :razz::razz::razz:..........po psiaka ;) Magda jeszcze raz serdecznę dziękulce :Rose: Jutro nie wybieram się do Jastrzębia, zwiedziłam to miasto dzisiaj wzdłuż i wszerz razem z okolicami:evil_lol: A co do podziekowań, to powiem tylko ,że z wielką przyjemnoscią Wam pomogłam ;) Quote
agaciaaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 On jest cudny!!! :loveu: i nawet uchi mu stanęły ;) na fotkach ze schronu ma klapnięte :lol: Kolejki sie powinny po niego ustawiać!! Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='maggie1971']Podrzucamy Qdłaczka, zakochałam się w nim dzisiaj na zabój:loveu: i jo ci dziękuja jak diabli.... :loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja już miałam nadzieję że będzie domek chociaż tymczas a tu nic z tego:shake: Mam ogromną nadzieję że majowy weekend Qdłaczku, spędzisz już w nowym domeczku z kochającą rodzinką:loveu: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='agnes1']Ja już miałam nadzieję że będzie domek chociaż tymczas a tu nic z tego:shake: Mam ogromną nadzieję że majowy weekend Qdłaczku, spędzisz już w nowym domeczku z kochającą rodzinką:loveu: :razz::razz:Aga ...pogoń męża na budowę ;)...przytrzymamy Qdłaczka dla Ciebie ;) Cezary powiedział ze mamy se z Magdą wynająć mieszkanie:roll: i zabrać Qdłaczka;) Quote
cedra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Hej, czytalam jeszcze pare dni temu o tym samym psiaku ze uciekl i zaginal i do tej pory sie nie znalazl.. a tu przypadkiem wchodze na forum a tu ze wyrzucony i do adopcji.. o co chodzi???????? Quote
clockwork Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:Aga ...pogoń męża na budowę ;)...przytrzymamy Qdłaczka dla Ciebie ;) Cezary powiedział ze mamy se z Magdą wynająć mieszkanie:roll: i zabrać Qdłaczka;) :roll::roll: niech on nie cwaniakuje- kto mu bedzie prał, gotował..... :diabloti: a nam kto da kase na opłaty :eviltong::eviltong::diabloti: tymczas mamy na oku- ale nie dla Qdłaczka... on jest :hmmmm: za energiczny??? :roll: MUS UCZYĆ GO OD PODSTAW!!!! pies jest roztrzepany jak jajko na kogiel-mogiel :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='cedra']Hej, czytalam jeszcze pare dni temu o tym samym psiaku ze uciekl i zaginal i do tej pory sie nie znalazl.. a tu przypadkiem wchodze na forum a tu ze wyrzucony i do adopcji.. o co chodzi???????? był w nowym domku ... powiedzmy że uciekł z niego ....znalazłyśmy go w Zabrzu dzięki informacji Sary z dogo .......teraz szuka domku Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='clockwork']:roll::roll: niech on nie cwaniakuje- kto mu bedzie prał, gotował..... :diabloti: będzie jadł mrożone pizze :diabloti:...inni mogą :razz:to on też :evil_lol: a nam kto da kase na opłaty :eviltong::eviltong::diabloti: jak kto TZty :grins: tymczas mamy na oku- ale nie dla Qdłaczka... on jest :hmmmm: za energiczny??? :roll: dokładnie domeczek tymczasowy dla mniejszego i spokojniejszego psiaczka bo Qdłacz ma ADHD i to w najczystszej postaci :roll: MUS UCZYĆ GO OD PODSTAW!!!! pies jest roztrzepany jak jajko na kogiel-mogiel :roll::evil_lol: bo On takie koffane :loveu:fiu - bździu :roll: Quote
Pandisia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Zachowuje się jak na zdrowego, młodego psiego chłopaka przystało (czyli tak samo jak mój Rudy) :eviltong: :evil_lol: Quote
cedra Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ciekawe czy rzeczywiscie uciekl... ja jak wzielam moja sunke ze schroniska to 3 dni nie puszczalam ze smyczy, a jak w koncu puscilam to na krok nie chciala odejsc... moze z samcami jest inaczej...:roll: Quote
chacko Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 o jezu ty biedaczku,,jakis ty sliczny!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Pandisia']Zachowuje się jak na zdrowego, młodego psiego chłopaka przystało (czyli tak samo jak mój Rudy) :eviltong: :evil_lol: oj on to chyba taki już zostanie ..... a w DT jest już super spokojna psineczka sunia :loveu:......i tu plus dla Qdłaczka ....dżentelmen :loveu:....ale domek nie dla takiego szaleńca :shake:...wspaniały domek dla spokojnej psinki Quote
agnes1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:Aga ...pogoń męża na budowę ;)...przytrzymamy Qdłaczka dla Ciebie ;) Cezary powiedział ze mamy se z Magdą wynająć mieszkanie:roll: i zabrać Qdłaczka;) OKI ja pogonię męża a wy jeścio ze 2 latka będziecie opłacać hotelik:evil_lol: Albo mam inny pomysł :roll: przeliczcie ile to będzie kasy za te dwa latka i dajcie mi na dokończenie chałupki :evil_lol: Będzie bardziej opłacalne, bo w razie czego mogę przygarniać inne psiaki chociaż na tymczas;) Quote
Patsi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Znajdzie się domek, znajdzie. Skoro Lisek znalazł to i Qdłaczek znajdzie:thumbs: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='agnes1']OKI ja pogonię męża a wy jeścio ze 2 latka będziecie opłacać hotelik:evil_lol: Albo mam inny pomysł :roll: przeliczcie ile to będzie kasy za te dwa latka i dajcie mi na dokończenie chałupki :evil_lol: Będzie bardziej opłacalne, bo w razie czego mogę przygarniać inne psiaki chociaż na tymczas;) Aga ja sobie u Ciebie namiot na działce postawię ;) [quote name='Patsi']Znajdzie się domek, znajdzie. Skoro Lisek znalazł to i Qdłaczek znajdzie:thumbs: mam nadzieję , ale jak narazie ciszaaaaaaaaaa:shake: ogłoszenia milczą , znajomi znajomych także :razz::razz: Quote
Recommended Posts