Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sara_rokitnica']no to skoro pomogłam znaleźć Qdłaczka to może uda mi się też pomóc znaleźć mu domek?? :razz: w górę piękny! :)

ale nie tak daleko od nas?? :roll:

Posted

[quote name='clockwork']Qdłaczku.... śpij w ciepełku robalu... obiecuję Ci że KONIEC twojej poniewierki... :loveu::loveu:

nareszcie ciepełko :multi::multi::multi::loveu::loveu:

Posted

Teraz najważniejsze znaleść NAPRAWDĘ kochający domek dla tego chłopaka

A w opowieściach chwilowego nietrafionego własciciela najbardziej uderzyło mnie to ze .........w raz mówił i nawet pisał że pies był widziany w okolicach działek ....wiec nie wiemy skąd rzekomo uciekł a za chwile że wybiegł przez furtkę ...było też mówione ze go wołali , a on uciekał ....guzik prawda ten pies podlatuje do każdego kto tylko na niego cmoknie ...więc to bzdura o tym uciekaniu ...mam jeszcze wiele wątpliwości ale te zachowałam już do debaty w naszym gronie bo wolę na fo nie pisać :cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
ciotki odzyskalyscie książeczkę jego?

nie :cool1:
ale byłam u weta schroniskowego, spisał numery ewidencyjne.... i powiedział... cytuję:

"jeżeli w schronisku będzie dokumentacja tego psa to wystawię Wam duplikat, ale szczerze mówiąc nie kojarzę tego psa.... ":crazyeye:

że w naszym schronie dzieją się cuda niewidy ...wiemy... ale skoro wet nie kojarzy psa to kto go szczepił???
obawiam się że Qdłaczek był "na lewo" podstawiony za innego psiaka... więc może być że szczepień nie miał, dostał natomiast książeczkę po innym psie :roll: tak se domniemywam....
więc nie wiem czy nie warto pomyśleć o kompleksowym szczepieniu raz jeszcze, lub poraz pierwszy.... chyba psu bardzo nie zaszkodzi, a kto wie czy nie byłoby wskazane :niewiem: pierwszy raz mam taką sytuację.....

Posted

Dlatego tak bardzo prosimy wszytskich o wsparcie bo raczej trzeba będzie Qdłaczka zaszczepić , odrobaczenie załatwimy jeszcze w niedziele ...mam tabletki w domu , potem coś na kleszcze ...

Posted

[quote name='Alicja']Teraz najważniejsze znaleść NAPRAWDĘ kochający domek dla tego chłopaka

A w opowieściach chwilowego nietrafionego własciciela najbardziej uderzyło mnie to ze .........w raz mówił i nawet pisał że pies był widziany w okolicach działek ....wiec nie wiemy skąd rzekomo uciekł a za chwile że wybiegł przez furtkę ...było też mówione ze go wołali , a on uciekał ....guzik prawda ten pies podlatuje do każdego kto tylko na niego cmoknie ...więc to bzdura o tym uciekaniu ...mam jeszcze wiele wątpliwości ale te zachowałam już do debaty w naszym gronie bo wolę na fo nie pisać :cool1:
A moze jednak warto Alu na glos powiedziec..niech inni ,ktorzy mieli by ochote wywinac jakis numer ,wiedza ze z Dogomaniakami nie jest tak latwo:mad:

Posted

[quote name='agbar']Pomozecie?????

POMOZEMY!!!:grins:

:calus:

[quote name='agbar']A moze jednak warto Alu na glos powiedziec..niech inni ,ktorzy mieli by ochote wywinac jakis numer ,wiedza ze z Dogomaniakami nie jest tak latwo:mad:

już działamy ;)jedni prężniej drudzy mniej .....bo nie mieli prądu :mad:

Muszę dokładnie rozważyć co można powiedzieć co nie bo nie chciałabym mieć potem problemów prawnych :razz:a wiesz ze teraz za byle co można mieć nieprzyjemności ale pogdamy ;)

[quote name='GameBoy']wlasnie tez chcialam sie zapytac, czy bedziecie gdzies to zglaszac??? to na porzucenie wyglada a nie na ucieczke....

na razie drążymy sprawe :razz:

Posted

na koncie mamy wpłaty:
agbar,:loveu: apple, :loveu:
za bazarki: z czasów Rogera i Tolusia :p
lavinia,:loveu: Anna_33,:loveu: IwonaWoj:loveu:

120+50+51+55+45 = 321

poszło 100 na dojazdy z plakatami Śląsk + Zabrze- wyjazd po Qdłaczka.

reszte pokryłam ja..... plajta :mdleje:

czyli mamy na koncie [SIZE=5]221 zł DZIĘKUJEMY!!!!

nadal prosimy o wsparcie- szczepienia, coś na pchły/kleszcze, hotel!!!

zapraszamy też na bazarki (podpis)

Posted

[quote name='furciaczek']Jak stoicie z ogloszeniami??
Dzisiaj rady nie dam...juz mi oczy wychodza z orbit... ale jutro jak cos to chetnie pomoge:loveu:

troszeczkę mamy ...Madzia aktualizuje z poszukiwany na poszukuje domku ;)

ale pomoc chętnie przyjmiemy