Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę, pomóżcie podbijać - ja przez najbliższe 2-3 dni tak na pół gwizdka będę na kocich wątkach - na pw jestem prawie non-stop.

A mam jeszcze ciuszki od Minitaura wystawić - ale to jutro, mam nadzieję, że nie będzie problemu, że tak późno.

I jeszcze chcę troche kolczyków na bazarek dla kociastych zrobić - ale to już pod koniec tygodnia.

Posted

[quote name='EVA2406']Czy te wpłaty na AFN można odliczać? Nie trzeba przekazywać przez US?

Zapraszam na bazarek :lol:[/quote]

[B]Nie myl darowizny z 1% !!!!!! To zupełnie dwie różne sprawy !!!!![/B]
Wpłaty na AFN można odliczać samemu jako darowiznę !
W dodatkowym PIT O (Odliczenia)
Jest tam na to miejsce.
[B]
Kocinki będą wdzięczne za każdą Waszą złotówkę wpłaconą z potrzeby serca !!![/B]

Posted

[quote name='Isabel']Przyjaciel koni - czy jesteś na 100% pewna, że wpłaty na AFN można odliczać jako darowiznę?[/quote]

w tym momencie są dwie możliwości:
1. 1% można przekazywać za pośrednictwem fundacji VIVA! Jak to zrobić podane jest u nas na stronie [url]www.afn.pl[/url] wraz ze wzorem wypełnionego PIT-u
2. wpłaty na fundację czyli darowiznę można odliczać od dochodu do wysokości 6%

Posted

[quote name='Seaside']Boże jedyny - dopiero trafiłąm na wątek!!! :placz:
jak to się do cholery stało.. :shake:
Wystawię dziś bazarek, konto AFN jak rozumiem??[/quote]

dzięki wielkie za bazarek.
A jak to sie stało to tak do końca nikt dobrze nie wie. Najbardziej widoczne są skutki:shake:

Posted

[quote name='Bazyliah']Bardzo proszę, pomóżcie podbijać - ja przez najbliższe 2-3 dni tak na pół gwizdka będę na kocich wątkach - na pw jestem prawie non-stop.

[/quote]
no to podbijam, choc tyle pomoge...

Posted

[quote name='Tweety']w tym momencie są dwie możliwości:
1. 1% można przekazywać za pośrednictwem fundacji VIVA! Jak to zrobić podane jest u nas na stronie [URL="http://www.afn.pl"]www.afn.pl[/URL] wraz ze wzorem wypełnionego PIT-u
2. wpłaty na fundację czyli darowiznę można odliczać od dochodu do wysokości 6%[/quote]
namordowałam się z tym procentem dla Was ;) TZ robił mi PIT u siebie w pracy i uparł się że jak nie ma Was na jakiejś tam gównianej, że się tak wyrażę, liście to nie można przekazać. Po godzinie telefonicznych debat wybiłam mu takie pomysły z głowy :diabloti:

Co dziś u Boryska?? Widok tych łapek nie wychodzi mi z głowy :placz:

Posted

zbiorczy wątek z kociuchami, które przy Waszej olbrzymiej pomocy staram się uratować i bazarkami na nie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9840592#post9840592[/url]

Posted

z tego wszystkiego to zapomniałam napisać, że łapeczki zaczynają pomalutku ziarninować, test na FIV ujemny, krew do morfologii pobrana, wynik będzie jutro, test na białaczkę w późniejszym terminie, bo moich zabrakło a swoje doktor miał w innej lecznicy