EVA2406 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Czy te wpłaty na AFN można odliczać? Nie trzeba przekazywać przez US? Zapraszam na bazarek :lol: Quote
Bazyliah Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bardzo proszę, pomóżcie podbijać - ja przez najbliższe 2-3 dni tak na pół gwizdka będę na kocich wątkach - na pw jestem prawie non-stop. A mam jeszcze ciuszki od Minitaura wystawić - ale to jutro, mam nadzieję, że nie będzie problemu, że tak późno. I jeszcze chcę troche kolczyków na bazarek dla kociastych zrobić - ale to już pod koniec tygodnia. Quote
Basia i Barni Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jezu no nie to okropne - co on tak wyłysiał ? a te rany -matko jedyna- jak jego zdrowie ? Quote
przyjaciel_koni Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='EVA2406']Czy te wpłaty na AFN można odliczać? Nie trzeba przekazywać przez US? Zapraszam na bazarek :lol:[/quote] [B]Nie myl darowizny z 1% !!!!!! To zupełnie dwie różne sprawy !!!!![/B] Wpłaty na AFN można odliczać samemu jako darowiznę ! W dodatkowym PIT O (Odliczenia) Jest tam na to miejsce. [B] Kocinki będą wdzięczne za każdą Waszą złotówkę wpłaconą z potrzeby serca !!![/B] Quote
Isabel Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Przyjaciel koni - czy jesteś na 100% pewna, że wpłaty na AFN można odliczać jako darowiznę? Quote
EVA2406 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dzięki, bo ja z tych pitów jestem kiepska. Mam od tego księgową. Quote
Seaside Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Boże jedyny - dopiero trafiłąm na wątek!!! :placz: jak to się do cholery stało.. :shake: Wystawię dziś bazarek, konto AFN jak rozumiem?? Quote
Tweety Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Isabel']Przyjaciel koni - czy jesteś na 100% pewna, że wpłaty na AFN można odliczać jako darowiznę?[/quote] w tym momencie są dwie możliwości: 1. 1% można przekazywać za pośrednictwem fundacji VIVA! Jak to zrobić podane jest u nas na stronie [url]www.afn.pl[/url] wraz ze wzorem wypełnionego PIT-u 2. wpłaty na fundację czyli darowiznę można odliczać od dochodu do wysokości 6% Quote
Tweety Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Seaside']Boże jedyny - dopiero trafiłąm na wątek!!! :placz: jak to się do cholery stało.. :shake: Wystawię dziś bazarek, konto AFN jak rozumiem??[/quote] dzięki wielkie za bazarek. A jak to sie stało to tak do końca nikt dobrze nie wie. Najbardziej widoczne są skutki:shake: Quote
kakadu Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Bazyliah']Bardzo proszę, pomóżcie podbijać - ja przez najbliższe 2-3 dni tak na pół gwizdka będę na kocich wątkach - na pw jestem prawie non-stop. [/quote] no to podbijam, choc tyle pomoge... Quote
Seaside Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Tweety']w tym momencie są dwie możliwości: 1. 1% można przekazywać za pośrednictwem fundacji VIVA! Jak to zrobić podane jest u nas na stronie [URL="http://www.afn.pl"]www.afn.pl[/URL] wraz ze wzorem wypełnionego PIT-u 2. wpłaty na fundację czyli darowiznę można odliczać od dochodu do wysokości 6%[/quote] namordowałam się z tym procentem dla Was ;) TZ robił mi PIT u siebie w pracy i uparł się że jak nie ma Was na jakiejś tam gównianej, że się tak wyrażę, liście to nie można przekazać. Po godzinie telefonicznych debat wybiłam mu takie pomysły z głowy :diabloti: Co dziś u Boryska?? Widok tych łapek nie wychodzi mi z głowy :placz: Quote
Isabel Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dziękuję za podpowiedź co do rozliczeń podatkowych:smile: Quote
Tweety Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='KWL']Czy brak wieści to dobre wieści ?[/quote] w tym wypadku jeszcze ich po prostu nie mam:shake: Quote
Seaside Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bazarek dla kociaczka [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108818[/URL] Quote
Seaside Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 I jeszcze ten [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108824[/URL] Quote
Margo05 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bardzo proszę dobre duszyczki o podbijanie bazarków widocznych w moim podpisie. Sama nie dam rady :cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [B]Borysek walczy o życie !!!! Prosimy o pomoc dla tego biednego kociny !!!![/B] Wpłaty, bazarki i co się tylko da.... Quote
BoWa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Borys prosi o wpłaty, nawet malutkie, na leczenie łapeczek ! Quote
Tweety Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 zbiorczy wątek z kociuchami, które przy Waszej olbrzymiej pomocy staram się uratować i bazarkami na nie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9840592#post9840592[/url] Quote
Tweety Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 kto chętny do nauki włoskiego [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9841248#post9841248[/url] ? Quote
Tweety Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 z tego wszystkiego to zapomniałam napisać, że łapeczki zaczynają pomalutku ziarninować, test na FIV ujemny, krew do morfologii pobrana, wynik będzie jutro, test na białaczkę w późniejszym terminie, bo moich zabrakło a swoje doktor miał w innej lecznicy Quote
Recommended Posts