desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Uprasza się Pannę(?) ;) tweety o wyczyszczenie skrzynki, bo nie mogę Ci wiadomości przesłać :eviltong: Quote
Gocha17 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='desideratum']Uprasza się Pannę(?) ;) tweety o wyczyszczenie skrzynki, bo nie mogę Ci wiadomości przesłać :eviltong: pewnie az tyle zgloszen od domkow dostala :multi: Quote
desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Gocha17 napisał(a):pewnie az tyle zgloszen od domkow dostala :multi: miejmy taką nadzieję ;) Quote
Tweety Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 a co to za podsmie****ki z ciotki?:mad:;) nie mam czasu oddychać a Wy chcecie cobym skrzynkie czyściła;) Z wieści nieciekawych, są wyniki krwi na cukier i są niefajne, jutro pozostałe więc może w końcu dowiem się więcej:shake: Quote
desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 haaaalo! jest na sali jakiś przystojny ratownik? :evil_lol: Bo cioteczce tchu brak i trza jej sztuczne zrobić :eviltong: a co.. to za złe wieści przed przed snem.. ja się pytam? :angryy: w takim razie trzymam mocno kciuki, żeby to było tylko chwilowe... ech.. dobrej nocy życzę i optymistycznego poranka... ;) p.s. proszę wymiziac Boryska ode mnie :calus: Quote
Tweety Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 desideratum napisał(a):haaaalo! jest na sali jakiś przystojny ratownik? :evil_lol: Bo cioteczce tchu brak i trza jej sztuczne zrobić :eviltong: nie mam czasu nawet na przystojnych ratownikow. Kurcze a potem się zestarzeje, to znowu czas na to nie będzie mi potrzebny. Wszystko przez te kocie ogony:diabloti: desideratum napisał(a): a co.. to za złe wieści przed przed snem.. ja się pytam? :angryy: w takim razie trzymam mocno kciuki, żeby to było tylko chwilowe... ech.. dobrej nocy życzę i optymistycznego poranka... ;) p.s. proszę wymiziac Boryska ode mnie :calus: mam nadzieję, że jutro będzie lepiej Quote
desideratum Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Tweety napisał(a): Wszystko przez te kocie ogony:diabloti: hmm.. nie tylko koty mają ogony... :eviltong: warto od czasu do czasu innymi się zainteresować :diabloti: a teraz spadam już, bo jutro hektolitry Red Bulli nie pomogą ;( p.s. trzeba brać poprawkę na stan kociaka... może dlatego takie wyniki... jak zacznie dochodzić do siebie... to na pewno się poprawią i innej myśli nie dopuszczamy ;) Quote
przyjaciel_koni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Tweety']a co to za podsmie****ki z ciotki?:mad:;) nie mam czasu oddychać a Wy chcecie cobym skrzynkie czyściła;) Z wieści nieciekawych, są wyniki krwi na cukier i są niefajne, jutro pozostałe więc może w końcu dowiem się więcej:shake: Gdyby to była tylko kwestia cukru... To marzenie... Wtedy Borysek by miał większe szanse niż myślimy !!! Oby chociaż teraz miał odrobinę szczęścia biedactwo!!!! Wciąż bardzo liczymy na pomoc Dogo w kwestii domów tymczasowych !!!!! Sprawa super pilna !!!! I nadal kociny zbierają pieniądze na leczenie i rehabilitację !!! Nie zapominajmy o nich !!! Quote
Margo05 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 O nich sie nie da zapomnieć :loveu: Skończyły sie dwa bazarki, więc troszkę skarpetki się podreperują :cool3: Borys, Ty się, proszę, nie wygłupiaj, tylko zdrowiej. Co to za fochy? Piękny, zdrowy kot ma z Pana być. A nie jakieś choróbska! I silnym być proszę. No! To teraz czekam na wieści :lol: Quote
EVA2406 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja też czekam i zaraz zyski z bazarku podliczę........:lol: Quote
Gocha17 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Borysku - jako ze mamy srodek dnia, pewnie jak kazdy szanujacy sie kot ucinasz sobie rozkoszna drzemke (o ile Cie tam ciotki w fartuchach jakimis iglami nie kluja, albo czegos niesmacznego do pyszczka nie pchaja :razz:). Zatem niech bedzie to sen leczniczy i krzepiacy, a po obudzeniu spojrzysz na duzych spojrzeniem typu "bedzie lepiej"! Czy ja dobrze wyczytalam w artykule, ze Ty lapkami cegly przy okienku przesuwales? Nono, to topiero mocarz z Ciebie :cool3: Niech moc bedzie z Toba! Quote
desideratum Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 hmm.. no, co tam u kotecka dzisiaj słychać, jak łapeczki i wyniki? Ja dopiero teraz niestety mogę Boryska "odwiedzić" :shake: Hopsaj na rączki to poniosę Cię na spacerek :) Quote
Tweety Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 paskudna ta morfologia, leukocyty 45 tys przy normie 10 -15 tys:shake:. Jest nadzieja, że jest to tylko efekt stanu tych łapek, ma mieć powtórzony cukier, który też był nie w porządku. Quote
desideratum Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ojojoj.. nie dobrze :-( Borysku, Ty się nam kocinko nie wygłupiaj :shake: tylko nabieraj siły i zdrowiej... Zrozumiano? No, więc wykonaj ;) :calus: Naprawdę mam nadzieję, że to tylko z powodu choroby :( Quote
Margo05 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jemu miłości potrzeba, a nie mu jej kto dać :placz::placz::placz: Quote
przyjaciel_koni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 leukocyty 45 tys przy normie 10 -15 tys:shake:. Jest nadzieja, że jest to tylko efekt stanu tych łapek, ma mieć powtórzony cukier, który też był nie w porządku. Tweety - a inne ? Np. kreatynina, mocznik... itd. Zmartwił mnie teraz Borysek... Bardzo... Zgadzam się z Margo !!! Borysek bardzo potrzebuje własnego domu i miłości !!!! By chciał żyć !!!! Prosimy - może jesteście w stanie pomóc Boryskowi dając chociaż DT ???!!!!!! Quote
Seaside Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Borysku, nie rób numerów ciotkom!!! - tyle pozytywnych fluidów do coebie płynie, że wypada tylko zdrowieć. Przez tą sprawę z Boryskiem nie śpię od wczoraj. Moje diabelskie kocię było wczoraj kastrowane, a do tego że jednojajowiec, to szukano mu i wycięto z jamy brzusznej drugą kulkę. łaże teraz za nim jak cień i obserwuję, czy aby jakiś niepokojących objawów nie ma. Ale wygląda na to, że francy tylko kołnierz przeszkadza i jakby mógł to by juz coś zmodził :mad: Quote
Tweety Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Seaside, bo to tak już jest z tymi ogonami, że tylko patrzą co nazdziwiać;) Przyjacielu_koni, pozostałe wskaźniki ponoć w miarę w normie, najgorsze te leukocyty:shake: Quote
t_kasiek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Boryske szuka domku !!!!!!!!!!! PS. a artykuł pojawil sie tez w wersji papierowej - mam w domu ta gazete, zdjecie Boryska jest dosc spore, w krakowskiem dodatku do Gazety Wyborczej, na pierwszej stronie (jutro moge zrobic fotke i wkleic) Quote
desideratum Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Chodź Borysek wymiziam Cię jeszcze na dobranoc.. i z niecierpliwością czekam na kolejne wieści... do jutera kocurku...:calus: Quote
rozi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bazarek dla kociucha http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109294 Quote
desideratum Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Kotulu... co to dzisiaj jeszcze nikt u Ciebie nie był? Quote
Recommended Posts