Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='desideratum']Uprasza się Pannę(?) ;) tweety o wyczyszczenie skrzynki, bo nie mogę Ci wiadomości przesłać :eviltong:
pewnie az tyle zgloszen od domkow dostala :multi:

Posted

a co to za podsmie****ki z ciotki?:mad:;) nie mam czasu oddychać a Wy chcecie cobym skrzynkie czyściła;)

Z wieści nieciekawych, są wyniki krwi na cukier i są niefajne, jutro pozostałe więc może w końcu dowiem się więcej:shake:

Posted

haaaalo! jest na sali jakiś przystojny ratownik? :evil_lol: Bo cioteczce tchu brak i trza jej sztuczne zrobić :eviltong:

a co.. to za złe wieści przed przed snem.. ja się pytam? :angryy:
w takim razie trzymam mocno kciuki, żeby to było tylko chwilowe... ech..

dobrej nocy życzę i optymistycznego poranka... ;)

p.s. proszę wymiziac Boryska ode mnie :calus:

Posted

desideratum napisał(a):
haaaalo! jest na sali jakiś przystojny ratownik? :evil_lol: Bo cioteczce tchu brak i trza jej sztuczne zrobić :eviltong:

nie mam czasu nawet na przystojnych ratownikow. Kurcze a potem się zestarzeje, to znowu czas na to nie będzie mi potrzebny. Wszystko przez te kocie ogony:diabloti:

desideratum napisał(a):
a co.. to za złe wieści przed przed snem.. ja się pytam? :angryy:
w takim razie trzymam mocno kciuki, żeby to było tylko chwilowe... ech..

dobrej nocy życzę i optymistycznego poranka... ;)

p.s. proszę wymiziac Boryska ode mnie :calus:

mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

Posted

Tweety napisał(a):
Wszystko przez te kocie ogony:diabloti:

hmm.. nie tylko koty mają ogony... :eviltong: warto od czasu do czasu innymi się zainteresować :diabloti:

a teraz spadam już, bo jutro hektolitry Red Bulli nie pomogą ;(

p.s. trzeba brać poprawkę na stan kociaka... może dlatego takie wyniki... jak zacznie dochodzić do siebie... to na pewno się poprawią i innej myśli nie dopuszczamy ;)

Posted

[quote name='Tweety']a co to za podsmie****ki z ciotki?:mad:;) nie mam czasu oddychać a Wy chcecie cobym skrzynkie czyściła;)

Z wieści nieciekawych, są wyniki krwi na cukier i są niefajne, jutro pozostałe więc może w końcu dowiem się więcej:shake:

Gdyby to była tylko kwestia cukru... To marzenie...
Wtedy Borysek by miał większe szanse niż myślimy !!!
Oby chociaż teraz miał odrobinę szczęścia biedactwo!!!!

Wciąż bardzo liczymy na pomoc Dogo w kwestii domów tymczasowych !!!!! Sprawa super pilna !!!!

I nadal kociny zbierają pieniądze na leczenie i rehabilitację !!!
Nie zapominajmy o nich !!!

Posted

O nich sie nie da zapomnieć :loveu:
Skończyły sie dwa bazarki, więc troszkę skarpetki się podreperują :cool3:

Borys, Ty się, proszę, nie wygłupiaj, tylko zdrowiej. Co to za fochy? Piękny, zdrowy kot ma z Pana być. A nie jakieś choróbska! I silnym być proszę. No!
To teraz czekam na wieści :lol:

Posted

Borysku - jako ze mamy srodek dnia, pewnie jak kazdy szanujacy sie kot ucinasz sobie rozkoszna drzemke (o ile Cie tam ciotki w fartuchach jakimis iglami nie kluja, albo czegos niesmacznego do pyszczka nie pchaja :razz:). Zatem niech bedzie to sen leczniczy i krzepiacy, a po obudzeniu spojrzysz na duzych spojrzeniem typu "bedzie lepiej"!

Czy ja dobrze wyczytalam w artykule, ze Ty lapkami cegly przy okienku przesuwales? Nono, to topiero mocarz z Ciebie :cool3: Niech moc bedzie z Toba!

Posted

paskudna ta morfologia, leukocyty 45 tys przy normie 10 -15 tys:shake:. Jest nadzieja, że jest to tylko efekt stanu tych łapek, ma mieć powtórzony cukier, który też był nie w porządku.

Posted

ojojoj.. nie dobrze :-( Borysku, Ty się nam kocinko nie wygłupiaj :shake: tylko nabieraj siły i zdrowiej... Zrozumiano? No, więc wykonaj ;) :calus:

Naprawdę mam nadzieję, że to tylko z powodu choroby :(

Posted

leukocyty 45 tys przy normie 10 -15 tys:shake:. Jest nadzieja, że jest to tylko efekt stanu tych łapek, ma mieć powtórzony cukier, który też był nie w porządku.

Tweety - a inne ? Np. kreatynina, mocznik... itd.
Zmartwił mnie teraz Borysek... Bardzo...

Zgadzam się z Margo !!!

Borysek bardzo potrzebuje własnego domu i miłości !!!!
By chciał żyć !!!!
Prosimy - może jesteście w stanie pomóc Boryskowi dając chociaż DT ???!!!!!!

Posted

Borysku, nie rób numerów ciotkom!!! - tyle pozytywnych fluidów do coebie płynie, że wypada tylko zdrowieć.

Przez tą sprawę z Boryskiem nie śpię od wczoraj. Moje diabelskie kocię było wczoraj kastrowane, a do tego że jednojajowiec, to szukano mu i wycięto z jamy brzusznej drugą kulkę.
łaże teraz za nim jak cień i obserwuję, czy aby jakiś niepokojących objawów nie ma. Ale wygląda na to, że francy tylko kołnierz przeszkadza i jakby mógł to by juz coś zmodził :mad:

Posted

Seaside, bo to tak już jest z tymi ogonami, że tylko patrzą co nazdziwiać;)

Przyjacielu_koni, pozostałe wskaźniki ponoć w miarę w normie, najgorsze te leukocyty:shake:

Posted

Boryske szuka domku !!!!!!!!!!!

PS. a artykuł pojawil sie tez w wersji papierowej - mam w domu ta gazete, zdjecie Boryska jest dosc spore, w krakowskiem dodatku do Gazety Wyborczej, na pierwszej stronie (jutro moge zrobic fotke i wkleic)