Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lemoniada napisał(a):
Przepiękna zdjęcia :) Chciałabym kiedyś mieć żółwia, obserwowanie ich rośnięcia musi być fascynujące.

Tego akurat dostałam wyrośniętego, a ma już ok. 55-60 lat, wg oceny biegłych i jest to żółw grecki. A te stepowe , kupowane kiedyś, 20-25 lat temu od Ruskich, to rosną, są też już duże (mam 4 sztuki).

• 2 weeks later...
Posted

Tika, pies który nie znał kotów i gonił je, tak dla żartu. Cwanaik Borys nie dał sobie w kaszę dmuchać. Uwielbia zajmować różne psie posłanka, teraz zajął Tikusi (dzis pojechała do domu stałego...)

• 2 weeks later...
Posted

Psie posłanko, w którym się Borysiak wyleguje na zdjęciach powyżej, wróciło do kuchni ( w holu stało na czas malowania części domu) i zajmuje je Kropka. Biedny kot musi spać na fotelu, albo moim łóżku........

Posted

malagos napisał(a):
Psie posłanko, w którym się Borysiak wyleguje na zdjęciach powyżej, wróciło do kuchni ( w holu stało na czas malowania części domu) i zajmuje je Kropka. Biedny kot musi spać na fotelu, albo moim łóżku........

No to naprawdę jest biedny...;)

• 2 weeks later...
Posted

nie ma już świnki ze zdjęć powyżej. Odeszła w niedzielę, dożywszy 7 lat i 4 miesięcy.....

Koty upodobały sobie ten kącik w holu, pod starym fotelem bujanym, koegzystują z żółwiem

Posted

Biedna chrumeczka... Malagos, współczuję straty :( Dożyła pięknego wieku jak na gryzonia, szkoda, że one tak szybko odchodzą...

malagos napisał(a):

To zdjęcie jest boskie, po prostu :) Dwa pulpety i parówa ;)

Posted

Tam za Borysem jeszcze jest żółw, spi w ulubionym kąciku, tam pod panelami idą rurki z ciepłą wodą od pieca i skupia sie zimą życie towarzyskie.

Posted

Taaa, szeroki jak Dunaj..........A taki był chudzieńki jak do mnie przyjechał, taki bidny, specjalnie tłustą wołowinkę kupowałam, by mu się trochę polepszyło........

• 4 weeks later...
Posted

Jak ja mam lubić koty, jak one się tak zachowują??
Rano się oboje najedzą, duża puszka jedzenia to dal nich pikuś, a potem.......
Śpią na mojej ulubionej kanapie przed telewizorem, nie ma już miejsca dla ludzia.........