Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie chcę stadka kotów :placz: :placz:
Ja chcę jednego, jakiegoś nieadopcyjnego biedaka :placz:

Amiśka, zajrzy, proszę, w wolnej chwili do mojej znajdki

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlodziutka-malenka-lisia-kolejna-bezdomna-z-mojej-wsi-172876/[/URL]

Posted

[quote name='AMIŚKA'][URL]http://img692.imageshack.us/img692/203/sdc10374n.jpg[/URL]

[B]cudny slodziak:loveu::loveu::loveu:
a tan usmiech,:loveu:[/B]
a ta lapula:loveu:
Zycze Tobie MALAGOS
pod chionke calego stada takich kotkow:lol::lol::lol:[/QUOTE]

w końcu krakus, u nas same takie malowane chłopaki ;)

Posted

ja nei wiem co one maja z tym zwirkiem
zawsze musze sie w nim sponiewierac, u mnie przoduje w tym tymczasowy Lulek i osobista MalaMi
z MalaMi spie, wiec czasami czuc ja pylem okrutnie

jak juz jestesmy przy dziwnych zachowaniach, to od dawna obserwuje, ze moje koty lubia zapach domestosu :crazyeye:
zawsze jak go uzywam koty musza byc z dala, w trosce o ich zdrowie
mowie oczywiscie o myciu domestosem, wiec w rozcienczeniu, nie wachaniu plynu bezposrednio z butelki
wiec jak cos umyje i to wyschnie i na to wleza koty, to odchodzi takie ocieranie ze szok, cala podloge wypoleruja wtedy futrem, to samo kuwety
jesli mam jego zapach na rekach, to przygryzaja mi palce

czy tylko moje koty sa takie dziwne? :roll:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

U nas sielanka! Borys je z jednej miski z Mychą, a ona mu ustępuje ... Taki z niego dżentelmen, kurka siwa!
Myszka jest cudna, cichutka, spokojna, śpi z moją Agnieszką, je wszystko, najbardziej lubi wołowinę, a nie lubi wątróbki.

Posted

[quote name='malagos']U nas sielanka! Borys je z jednej miski z Mychą, a ona mu ustępuje ... Taki z niego dżentelmen, kurka siwa!
Myszka jest cudna, cichutka, spokojna, śpi z moją Agnieszką, je wszystko, najbardziej lubi wołowinę, a nie lubi wątróbki.

coś go nie wychowaliśmy najlepiej :oops:

Posted

Nie martw sie , Tweety, jest zgoda, a że pan i władca je pierwszy, no cóż... Nie na darmo kotka nazywa sie Myszka, takie to cichutkie i uległe...
a Pan Borys śpi tak:

Posted

Zobaczyłam teraz datę pierwszego postu, to juz 2 lata.... Watek założony akurat w urodziny mojej córki, Agnieszki.
nieźlewygladał, naprawdę, nieźle :-( :-(

Posted

malagos napisał(a):

nieźlewygladał, naprawdę, nieźle :-( :-(

Chyba jeszcze "lepiej"od mojego Kacperka ;).
A teraz wielkie kociska, które gościły już na metamorfozach i zrobiły furorę :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='malagos']Nie martw sie , Tweety, jest zgoda, a że pan i władca je pierwszy, no cóż... Nie na darmo kotka nazywa sie Myszka, takie to cichutkie i uległe...
a Pan Borys śpi tak:

o, jakiż malusi kotecek

Posted

Dziś, czyli 9 kwietnia Mysia po raz pierwszy przyszła do kuchn! . Już od jakiegoś czasu zaczęła schodzić na parter, ale dopiero dziś nie mogła dłużej czekać, aż nakarmię psy w kuchni i pójdę do niej z mięskiem, sama przyszła. I najadła się bardzo, bo miałam też rozmrożoną rybę, wołowinę i kurczaka. Po chwili wskoczył na stół Borys i tak jedli zgodnie, a cztery psie mordki zadarte do góry wyrażały raczej obrzydzenie (bo one jeszcze nie jadły, a te obżerają sie surowizna!)