Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

EVA2406 napisał(a):
On wygląda już jak mój Filemonek, 6 kg żywej wagi :evil_lol:. Bierzemy się za odchudzanie ............:confused:

Ewcia, no coś Ty, Borys by mi tego nie wybaczył...
Ale jest na karmie dla kotów otyłych (bo i Myszce niczego nie brak....)

Posted

Borys zamordował dziś kreta- w sumie kocham wszystkie te zwierzaczki, ale tyle mam kopców na trawniku i w różach, zę aż kota pochwaliłam....
Dziś, jak byłam z Sonią na spacerze na polach, w życie przy dróżce zobaczyłam szarego kotka, mały, chudy, siedział i patrzył na mnie. Nie mogłam sie nim zająć, bo Sońka by go pogoniła, była zupełnie bez smyczy i obroży, a kot by nie miał gdzie uciec. Teraz poszłam tam sama, nie ma kota...Zaraz tez sie martwię, baba głoopia ze mnie......

Posted

[quote name='malagos']E tam, zaraz nóżki sie skróciły, to tylko taka perspektywa.........[/QUOTE]

wiem, wiem, u mnie tez takie persepektywy bywaja - np Duza Paciunia, ona to ma takie krotkie nozki
ale tak jak mowisz, to kwestia perspektywy ;)

• 1 month later...
Posted

Miło mi, tym bardziej, ze ogród pochłania dużo czasu i siły :) A Borys leży sobie na kamieniu w skalniaku - ciepło, zacisznie i z góry wszystko widac- cwaniaczek :cool3:

• 2 months later...
  • 4 weeks later...