mysza 1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Mam opatrunki, które stosuje się na rany i odlezyny, moge wysłać komuś darmowo, tylko bardzo proszę o pw z adresem i telefonem. Naprawde działają Quote
ruru Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Borys, najpierw katastrofalnie zaniedbany, teraz cudownie ocalony potrzebuje domu, żeby już wszystko było dobrze, prosimy, bardzo prosimy o prawdziwy dom dla kociego bohatera- dzielnego Boryska! Quote
Rybka_39 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ja podziwiam tego kotka:placz:...jak on musiał cierpieć biedaczek!!:shake: Jak się teraz ma kicia? Quote
KWL Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Borysek wrócił z bardzo dalekiej i niebezpiecznej podróży, ale to jeszce nie koniec. Musi chcieć żyć, a do tego potrzebny jest domek. Quote
Seaside Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Trzeba zmienić tytuł :( a będą jakieś zdjątka? Quote
Tweety Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Borys bardzo potrzebuje domu, tyle się nacierpiał, walczył i co, dla kogo? Skończył się szum medialny a on został sam, bezdomny ...:-( Quote
przyjaciel_koni Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Tweety'][B]Borys bardzo potrzebuje domu, tyle się nacierpiał, walczył i co, dla kogo? [COLOR=Red]Skończył się szum medialny a on został sam, bezdomny[/COLOR][/B][COLOR=Red] ...[/COLOR]:-([/quote] [B]Straszna to prawda...[/B] [SIZE=3][COLOR=Red][B] Błagamy - pomóżcie Boryskowi dając chociaż tymczas !!!![/B][/COLOR][/SIZE] Wszystko zaprzepaścimy... Borysek się znowu zamknie we własnym świecie - zniechęcenia... A kocina już tak wiele osiągnął... Już nawet kuwetkował ostatnio ładnie... Quote
Tweety Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Borysku, i gdzie ten twój dom?:shake: Quote
przyjaciel_koni Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Borysek wciąż bezdomny... [B]Prosimy o dom - chociaż tymczasowy !!!! To pilne !!!! [/B] [B]Borys jest kociakiem "po przejściach" - nie poradzi sobie bez indywidualnej opieki !!!![/B] Quote
desideratum Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dzień dobry... a na pewno ciepły i słoneczny ;) Jak się miewa kicia? Widzę, że z domkiem niestety nadal problem... :-( Czy nie ma nikogo o dobrym serduchu, kto chciałby i mógłby przygarnąć dzielnego Boryska? Quote
Isabel Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Borysek - cudem uratowany i teraz bezdomny??? To nie może tak być!!! Quote
desideratum Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 hej.. hej... jak się miewa kocina? lapusie pewnie wygojone.. widzę, że nadal bezdomny :-( to jest wręcz niemożliwe...:shake: Quote
malagos Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a moze ja wezmę Boryska? :oops: Umarł moj Czesiek, został syjam Maciuś i koteczka z Kielc od Fiony. No i 4 psy w domu. no i dom na wsi, z dużym ogrodem, ogrodzonym, ale drzwi na ogród w lecie często otwarte :cool1: Na poczatku koty nowoprzybyłe rezydują w łazience, właściwie pokoju kąpielowym i nie maja biedy. Kimusia jest od listopada i na dwór nie wychodzi na razie. Jedzonko zamawiam na Animalli i kupuję swieze mieso w sklepie. Wiec jeżeli to nie przeszkadza kotu , to..... Quote
wandul 66 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='malagos']a moze ja wezmę Boryska? :oops: Umarł moj Czesiek, został syjam Maciuś i koteczka z Kielc od Fiony. No i 4 psy w domu. no i dom na wsi, z dużym ogrodem, ogrodzonym, ale drzwi na ogród w lecie często otwarte :cool1: Na poczatku koty nowoprzybyłe rezydują w łazience, właściwie pokoju kąpielowym i nie maja biedy. Kimusia jest od listopada i na dwór nie wychodzi na razie. Jedzonko zamawiam na Animalli i kupuję swieze mieso w sklepie. Wiec jeżeli to nie przeszkadza kotu , to.....[/quote]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Seaside Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Malagos- człowieka o zawał serca potrafisz przyprawić :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
malagos Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 E tam, zaraz o zawał. Ale zapytałam Tż (jestem dobrą żoną :cool3:) czy mozemy jakiegoś kota adoptować. No i sie zgodził. Tylko jak? Jest w Krakowie? Ja 100 km za Warszawa i nie mam jak sie ruszyć w ten dłuuuugi weekend :shake: Ale coś wymyslimy, nie? Czesiek z poznańskiego schronu dotarł do mnie w 2 dni. Quote
fona Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 malagos, Borysku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malagos Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jestem tak padnięta, ze idę spać, jak coś, proszę o pw, zajrzę jutro w pracy. na mapie dogo zresztą sa moje wszystkie namiary, gg, tel. Quote
Recommended Posts