Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tweety']jak się wygrzebię z domu, na razie 4 piętra w starej kamienicy bez windy to ponad moje siły:oops:[/quote]

hmm... to ja o czymś nie wiem :shake: (no to zdrowiej?)

Borysku, a my spacerek po domek...

Posted

[quote name='malagos']Tweety jest po operacji, życzymy zdrowia!!

[SIZE=1]i zalozenia windy :p[/SIZE][/quote]

ojej... czyli mamy dwie chorowitki... :roll: Mam nadzieje, że zdrowiejesz ;) czego Ci gorąco życzę z całego serducha ;)

A jak sie miewa nasz kociak? Bo coś widzę, że nie bardzo chce na spacerki wychodzić... Dalej Borysek, ruszaj dupencje... trzeba łapki rozruszać ;)

Posted

[quote name='Tweety']Borysek, niby ciągle troszkę lepiej ale jak nie będzie załatwiał się do kuwety to kto go weźmie na DT???:shake:[/quote]

[B]Tweety - [/B]nauczy się.. dajmy mu chwilę na dojście do siebie.. Czy są tam jakieś inne kociaki? Może jakby inne się załatwiały, to i on załapałby o co w tym chodzi ;) A może zmiana żwirku..?

Ważne, że zdrowieje :)

Posted

Przykro myśleć, że z Boryskiem wciąż nie jest dobrze...

Co do problemu kuwety - faktycznie Tweety - nie mamy wyjścia, liczmy, że jak nieco wydobrzeje to zacznie kuwetkować !!!
Większość bardzo chorych, słabych kotków nawet, jeśli wcześniej kuwetowały załatwia potrzeby w różnych dziwnych miejscach. Nie mam pojęcia dlaczego, ale tak się często dzieje...

[B]Boryskowi bardzo potrzebny jest chociaż tymczas !!!
Opieka indywidualna...[/B]

Posted

Będzie kuwetkował. Czysta kuweta jest jednym z elementów dających kotu poczucie bezpieczeństwa. Musi tylko uwierzyć, że może być dobrze.

Posted

[quote name='desideratum'][B]Tweety - [/B]nauczy się.. dajmy mu chwilę na dojście do siebie.. Czy są tam jakieś inne kociaki? Może jakby inne się załatwiały, to i on załapałby o co w tym chodzi ;) A może zmiana żwirku..?

Ważne, że zdrowieje :)[/quote]

są inne ale w klatkach obok, nie wiem co mu nie pasuje:shake:

Posted

[quote name='desideratum'][B]Tweety -[/B] skontaktować się z Tobą jest ciężej niż uzyskać audiencję u papieża ;P :placz::evil_lol:

Borysku, to my w tym czasie pospacerujemy troszkę ;)[/quote]

wysyłałaś pewnie PW a ja mam oczywiście zapchaną skrzynkę:oops:

Posted

[quote name='Tweety']są inne ale w klatkach obok, nie wiem co mu nie pasuje:shake:[/quote]

dotychczasowe przeżycia.. to trauma.. wyjdzie z tego.. ważne, żeby wracał do zdrowia..

[quote name='Tweety']wysyłałaś pewnie PW a ja mam oczywiście zapchaną skrzynkę:oops:[/quote]

yeap... :eviltong:

Posted

wpłaty za bazarki z ostatniego tygodnia:
lulka 45 zł

mogą być też nie do końca zdefiniowane, tzn bez zaznaczenia, że to bazarek. Przy tej ilości wpłat nie domyślę się, bo nie znam wszystkich zwycięzców:oops:

Przy kolejnym, jeżeli są wpłaty na AFN, to bardzo gorąco proszę o tytuł wpłaty: "od: (nick z dogo) dla: kota (jego imię) za: bazarek (nick z dogo wystawiającego)"

Posted

dobre wieści: cukier w normie, łapuszki goją się ładnie. kolejne badania we wtorek, środę.
Mój TŻ był tam rano zapłacić za fakturę i miał porobić zdjęcia kociuszkom więc później wkleję

Posted

suuuper! :multi: to teraz jeszcze fotencje.. bo chciałabym zobaczyć te jego łapusie...

a wam cioteczki życzę troszkę kolorów w ten pochmurny dzień. Nie wiem jak wam, ale mnie się nic nie chce.. :shake:

Posted

[quote name='Tweety']dobre wieści: [B]cukier w normie, łapuszki goją się ładnie. kolejne badania we wtorek, środę.[/B]
Mój TŻ był tam rano zapłacić za fakturę i miał porobić zdjęcia kociuszkom więc później wkleję[/quote]

Chociaż u Boryska cokolwiek pozytywnego...
Oby to już był ten moment przełomowy w leczeniu !!!!!
Czekamy na więcej info...

[B]Wciąż bardzo prosimy o domek tymczasowy lub stały !!!!
Nie tylko dla Boryska...
[/B]
I pomoc finansową...

Posted

Bardzo liczę na zmiany zachowania Boryska, gdy poczuje się lepiej.
Koty są z natury czyste...
I niech już Boryskowi się uda wyjść z kryzysu !!!!!

[B]W tej chwili jednak biedny kocinek nadal potrzebuje naszej pomocy !!!
Zarówno finansowej, jak i w poszukiwaniu DT lub DS !!![/B]