desideratum Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Tweety']jak się wygrzebię z domu, na razie 4 piętra w starej kamienicy bez windy to ponad moje siły:oops:[/quote] hmm... to ja o czymś nie wiem :shake: (no to zdrowiej?) Borysku, a my spacerek po domek... Quote
malagos Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Tweety jest po operacji, życzymy zdrowia!! [SIZE=1]i zalozenia windy :p[/SIZE] Quote
Isabel Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Z windą to raczej się nie uda... Ale powrotu do sił serdecznie życzymy, Tweety!!! Quote
desideratum Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='malagos']Tweety jest po operacji, życzymy zdrowia!! [SIZE=1]i zalozenia windy :p[/SIZE][/quote] ojej... czyli mamy dwie chorowitki... :roll: Mam nadzieje, że zdrowiejesz ;) czego Ci gorąco życzę z całego serducha ;) A jak sie miewa nasz kociak? Bo coś widzę, że nie bardzo chce na spacerki wychodzić... Dalej Borysek, ruszaj dupencje... trzeba łapki rozruszać ;) Quote
Tweety Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Borysek, niby ciągle troszkę lepiej ale jak nie będzie załatwiał się do kuwety to kto go weźmie na DT???:shake: Quote
desideratum Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Tweety']Borysek, niby ciągle troszkę lepiej ale jak nie będzie załatwiał się do kuwety to kto go weźmie na DT???:shake:[/quote] [B]Tweety - [/B]nauczy się.. dajmy mu chwilę na dojście do siebie.. Czy są tam jakieś inne kociaki? Może jakby inne się załatwiały, to i on załapałby o co w tym chodzi ;) A może zmiana żwirku..? Ważne, że zdrowieje :) Quote
przyjaciel_koni Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Przykro myśleć, że z Boryskiem wciąż nie jest dobrze... Co do problemu kuwety - faktycznie Tweety - nie mamy wyjścia, liczmy, że jak nieco wydobrzeje to zacznie kuwetkować !!! Większość bardzo chorych, słabych kotków nawet, jeśli wcześniej kuwetowały załatwia potrzeby w różnych dziwnych miejscach. Nie mam pojęcia dlaczego, ale tak się często dzieje... [B]Boryskowi bardzo potrzebny jest chociaż tymczas !!! Opieka indywidualna...[/B] Quote
rozi Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Będzie kuwetkował. Czysta kuweta jest jednym z elementów dających kotu poczucie bezpieczeństwa. Musi tylko uwierzyć, że może być dobrze. Quote
desideratum Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [B]Tweety -[/B] skontaktować się z Tobą jest ciężej niż uzyskać audiencję u papieża ;P :placz::evil_lol: Borysku, to my w tym czasie pospacerujemy troszkę ;) Quote
Tweety Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='desideratum'][B]Tweety - [/B]nauczy się.. dajmy mu chwilę na dojście do siebie.. Czy są tam jakieś inne kociaki? Może jakby inne się załatwiały, to i on załapałby o co w tym chodzi ;) A może zmiana żwirku..? Ważne, że zdrowieje :)[/quote] są inne ale w klatkach obok, nie wiem co mu nie pasuje:shake: Quote
Tweety Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='desideratum'][B]Tweety -[/B] skontaktować się z Tobą jest ciężej niż uzyskać audiencję u papieża ;P :placz::evil_lol: Borysku, to my w tym czasie pospacerujemy troszkę ;)[/quote] wysyłałaś pewnie PW a ja mam oczywiście zapchaną skrzynkę:oops: Quote
desideratum Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Tweety']są inne ale w klatkach obok, nie wiem co mu nie pasuje:shake:[/quote] dotychczasowe przeżycia.. to trauma.. wyjdzie z tego.. ważne, żeby wracał do zdrowia.. [quote name='Tweety']wysyłałaś pewnie PW a ja mam oczywiście zapchaną skrzynkę:oops:[/quote] yeap... :eviltong: Quote
sylwinka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 bazarek na Boriego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109350[/URL] Quote
Tweety Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 wpłaty za bazarki z ostatniego tygodnia: lulka 45 zł mogą być też nie do końca zdefiniowane, tzn bez zaznaczenia, że to bazarek. Przy tej ilości wpłat nie domyślę się, bo nie znam wszystkich zwycięzców:oops: Przy kolejnym, jeżeli są wpłaty na AFN, to bardzo gorąco proszę o tytuł wpłaty: "od: (nick z dogo) dla: kota (jego imię) za: bazarek (nick z dogo wystawiającego)" Quote
desideratum Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dzień dobry, a na pewno szary.. wiem..wiem.. pogoda nie nastraja do spacerów, ale trzeba łapki rozchodzić.. Borysku.. koniec drzemania ;) Quote
Tweety Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dobre wieści: cukier w normie, łapuszki goją się ładnie. kolejne badania we wtorek, środę. Mój TŻ był tam rano zapłacić za fakturę i miał porobić zdjęcia kociuszkom więc później wkleję Quote
desideratum Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 suuuper! :multi: to teraz jeszcze fotencje.. bo chciałabym zobaczyć te jego łapusie... a wam cioteczki życzę troszkę kolorów w ten pochmurny dzień. Nie wiem jak wam, ale mnie się nic nie chce.. :shake: Quote
Tweety Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 łapusiów na razie nie zobaczymy, bo zawinięte ale poproszę weta jak będzie zmieniał opatrunki aby zrobił nowe fotki Quote
przyjaciel_koni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Tweety']dobre wieści: [B]cukier w normie, łapuszki goją się ładnie. kolejne badania we wtorek, środę.[/B] Mój TŻ był tam rano zapłacić za fakturę i miał porobić zdjęcia kociuszkom więc później wkleję[/quote] Chociaż u Boryska cokolwiek pozytywnego... Oby to już był ten moment przełomowy w leczeniu !!!!! Czekamy na więcej info... [B]Wciąż bardzo prosimy o domek tymczasowy lub stały !!!! Nie tylko dla Boryska... [/B] I pomoc finansową... Quote
desideratum Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Serduszko, a Ty co tutaj taki samiutki... połazimy troszkę, żeby sie pokazać... jakie cudne kocio szuka kochającego domku...:loveu: Quote
Tweety Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Borysek opuszczony bidusiek...A gdzie jego dom? On obiecuje, że nauczy się załatwiać do kuwetki Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Bardzo liczę na zmiany zachowania Boryska, gdy poczuje się lepiej. Koty są z natury czyste... I niech już Boryskowi się uda wyjść z kryzysu !!!!! [B]W tej chwili jednak biedny kocinek nadal potrzebuje naszej pomocy !!! Zarówno finansowej, jak i w poszukiwaniu DT lub DS !!![/B] Quote
Recommended Posts