Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tyle, że u mnie to za jakiś czas...ale jeżeli nikt nie ma nic przeciwko temu to zawsze coś...obym zdążyła.... w dodatku białego jutro dopiero szczepię
a jak ten maluch ma coś zakaźnego to narazie odpada tym bardziej

Posted

może być i tak dla mnie to bez różnicy - ale żeby była ciotki jasność, jak wydam te dwa szczeniory o których wspomniałam wcześniej

ja pracuje, wiec jezeli mały bedzie wymagal podawania leku jakos np co 2-3 godz to tez odpadam bo nie dam rady

Posted

jeżeli chodzi o Sowę to koszt pobytu wynosi 25zł za dobę + koszty leczenia, no i wet najpierw musi psa obejrzec i stwierdzic, czy nadaje sie do hospitalizacji...:roll:

Posted

to koszt jak za doroslego psa. to jest hotelik u Sowy? 25zl przez miesiác to 750 zl. ja znam tansze i sprawdzone ale nie na juz. to moze dac go na paré dni do Sowy i zalatwiac w tym czasie inny hotelik?

Posted

Dopiero teraz dotarłam na wątek.
Tak jak piszecie, trzeba niuńka umieścić jak najszybciej w lecznicy i zdiagnozować. Bez tego nawet DT sobie z nim nie poradzi. Cena 25 zł w lecznicy za pobyt nie jest ceną wygórowaną . Nie wiem czy są niższe , ale wyższe na pewno. Kasia ma racje, można by go tam umieścić na cito, a potem ew. przenieść gdzieś gdzie jest taniej.

Posted

Szajbus ma rację - jeśli psiak nie znajdzie się w lecznicy - odejdzie... :(
Jego najpierw trzeba jak najszybciej doprowadzić do stanu w którym bedziemy pewni ż ema jeszcze czas....

Posted

nie potrzeba tu mojej decyzji ... a raczej schroniska, żeby chcieli wydać chorego psa...

czy ktoś mógłby mi pomóc z tym szczeniakiem ?
ja po prostu ostatnio nie wyrabiam, nie mam na nic czasu - czy ktoś mógłby go wyciągnąc na siebie?