mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ty weź się nie śmiej :-x to jest tragedia i tyle! :placz: Quote
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 wiem... cały czas szukam sposobu na odebranie baraka aktualnym właścicielom :evil_lol: trzeba sobie na siłę przypominac, co cie wkurzało i od razu lepiej :roll: Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nic mi do głowy nie przychodzi :( tylko to chyba, że jak się dobijał w nocy żeby go wypuścić to mi normalnie było strasznie go szkoda. Barak fajnie wyrósł, skubaniec jeden... Quote
izzie1983 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Może załatwić Ci takiego jeżego ode mnie z okolic? Właśnie dziś jednego widziałam, nie wyglądał na wesołego... :roll: (ale jestem podła ;)) Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ale nie dla mnie. to nie ja byłam smutna proszę, ratujcie jeże jak widzicie smutne za dnia jak chodzą, to znaczy że na pewno coś z nimi nie tak to cudowne zwierzaki.! Quote
izzie1983 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ech, żeś mi powiedziała. :-( Nie wiedziałam, że jak jeże za jasności chodzą to coś z nimi nie tak, nie mam takiej wiedzy :roll: To było tak przed 21, czy to już jeża pora? Będę mieć wyrzut sumienia... :shake: Quote
izzie1983 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Uffffff. Całe szczęście. Z daleka go widziałam, nawet nie wiem czy był mały czy duży. Rozglądałam się za nim później, ale przepadł. U mnie często wieczorami wychodzą jeże, kiedyś był taki co regularnie koło 21:30 kręcił się koło mojego domu :lol: Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 u mnie po osiedlu taki malutki chodzi :) jak pół Jeżego ale zasuwa, że ojej :D:lol: jak patrzę jak chodził Jeży na początku i jak wyglądał to teraz ostatnio - zupełnie co innego! Quote
mru Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ciekawe, co robią jeże w czasie deszczu? czy zertują wtedy w nocy? bo przecież tyle dżdżowniczek wtedy wychodzi a w dzień ciekawe, pewnie się gdzieś zaszywają... Jurek, jak Ci tam? :placz::placz::placz: Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 izzie1983 napisał(a):Uffffff. Całe szczęście. Z daleka go widziałam, nawet nie wiem czy był mały czy duży. Rozglądałam się za nim później, ale przepadł. U mnie często wieczorami wychodzą jeże, kiedyś był taki co regularnie koło 21:30 kręcił się koło mojego domu :lol: u mnie jeżych od cholery na osiedlu, zoska zawsze sie rzuca i.. odskakuje :diabloti:. tuptają po zmroku, wtym sensie - sa nocne. a jeżemu nic nie jest, radochę ma że hej, może wędkę skołował i hobby uprawia? a pani jeżowa wścieka sie nad garnkami, bo dżdżownice sie przypalają :roll: Quote
mru Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 myslisz, że już jeżową zapoznał? :) w sumie chłopak młody, przystojny, to mógł :) a wiecie jak on pachniał? nic tak nie pachnie, jak on. lasem, igliwiem, ściółką leśną, taką leśną wilgocią - cały czas jak był u mnie i spał na trocinach i sianku! cały czas pachniał tym igliwiem :p cudownie :loveu: moja chodząca Palisada! Quote
mru Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 "cześć mała, chcesz zobaczyć jak się kulam?" :cool3: obiecałam mu dużo chick'sów, oby tam jakieś niezłe były ;) Quote
sleepingbyday Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 "śliczne kolce, maleńka" :cool3:. mru, pamiętasz kolczyki robione przez moja przyjaciółkę? 3 pary do kupienia tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-kolczyki-na-splate-steryli-zuzi-do-17-07-2009-a-141150/#post12544242 były na bazarku raz czy dwa, cieszyły sie ogromnym powodzeniem, naprawdę są inne niz wszystkie. rozreklamujcie, plis. choc pewnie nie będziecie chciały, żeby konkurencji nie mieć :evil_lol: a sa jeszcze encyklopedie dla nastolatków Quote
albiemu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 no to ja też na bazarek pędzę - A CO!!!! :) Mru ŚCISKAM!!!!! :) Quote
Charly Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 też myśle o jeżyku- dobrze mu się wiedzie:calus: Quote
mru Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 trzeba będzie zrobić wuzytę po! może on tam stoi i czeka na nas? :P Quote
halcia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mówiłam,ze przeczeszesz teren?Porozsypuj mu myszek i slimaków....:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 czeka i na pewno płacze z tęsknoty, jest głodny, zmarźnięty i biedny :diabloti: Quote
Recommended Posts