mru Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 wczorajsza wizyta poszła pomyślnie, wzięliśmy Gacuchę, żeby sam ocenił... ogólne wrażenie ocena doskonała widoki w lewo dobre drugi brzeg też niezły miękkość trawy ocena doskonała zieleń bardzo dobra warunki do kulania doskonałe sa tu też jakieś dżdżowniczki Quote
mru Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 byle tylko tam nie wpadł myślę, że mu się spodoba jizas, inspektor musi odpocząć Quote
izzie1983 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A gdzie to? Chętnie się kiedyś tam w weekend wybiorę. Może spotkam Jeźego :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 To pojadę z Wami na wizytę poadopcyjną :evil_lol: Quote
Charly Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 hihihih. A moze by się jeży załapał na jakiś program edukacyjny i jakas stacja badawcza zechce mu wszczepić jakiegoś czipka co Mru? wtedy będziemy mogli sledzic jego losy do końca jego jeżego życia:eviltong: Quote
Becia66 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Gacucha już był w Wilanowie, a ja jeszcze nie.....:placz: A tobie Jeży wszystkiego najlepszego.....:loveu: Quote
mru Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Charly napisał(a):hihihih. A moze by się jeży załapał na jakiś program edukacyjny i jakas stacja badawcza zechce mu wszczepić jakiegoś czipka co Mru? wtedy będziemy mogli sledzic jego losy do końca jego jeżego życia:eviltong: oh maj to by było boskie :D i jakby nakręcili o nim film w ogóle hihi 3 h - Jeży idzie :P jutro Jeży ma termin :roll: Quote
Charly Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 daj mu dużo jedzenia do plecaczka:placz: i może go odkleszczyć na zapas? hm Quote
mru Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 to jego odkleszczenie/odpchlenie powinno jeszcze 2 mce działać niby, tak mi się zdaje :roll: kurcze biedny :placz: hihi znaczy on sie ucieszy a ja poryczę Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :placz: gdzie Jurek? czy zyje? jak spędził noc? czy już spi gdzieś? :( Quote
halcia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pewnie pójdziesz przeczesac teren,bo z nowego domku wiesci nie bedzie... Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 i fotek nie będzie :( z nowegooooo TZ wczoraj do mnie: wracamy tam jutro. z klatką. Quote
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 o matko, jak mogliście :shake:. tak jeżego na poniewierkę wygonić w jakieś chaszzce.... dramat :cool1: a tak na serio -zostawcie go tam, taki piekny dom mu znaleźliście. Quote
Charly Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 mru napisał(a): TZ wczoraj do mnie: wracamy tam jutro. z klatką. heheh. jeży pewnie dobrze się ma. ludzi mało, psów też. aut nie ma. jedzonka mnóstwo. materiału na domek też i pewnie jakas jeżowa panienka też się znajdzie:loveu::multi: Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ja nie wiem jak powino wyglądać takie wypuszczenie Jeżego? (pewnie jak na filmach - You're free now, george! a on patrzy na nas, na chaszcze, na nas jeszcze raz, uśmiecha sie i drepcze w chaszcze po czym przed samymi zaroślami raz jeszcze sie odwraca, mruga okiem i znika...) ale nasz Jeży najpierw w ogóle z klatki wyjść nie chciał, może jeszcze 15 minut za wcześnie dla niego było :roll: za jasno wokół cisza, tylko ptaki słychać było, komary cięły jak cholera zaraz wyreptał, rozejrzał sie i zaczął sobie spacerować a my wzrokiem za nim :P i nie odszedł w siwą dal tylko sibie dreptał to w prawo, to w lewo węszył i drapał ziemię, wyciągał coś z niej i chrupał sobie :razz: i tak go śledzilismy troszkę dłuższą chwilę aż on zniknął w jakiejś gęstwinie, a wokół zrobio się ciemno :placz::placz::placz: Quote
Charly Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :placz::placz::placz: ale poszedł sobie- sam chciał:placz: Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 poszedł :sadCyber: mam nadzieje, że sobie gdzieś teraz śpi spokojnie:roll: Quote
mru Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 w ogóle Paweł mowi wczoraj "jak wróci do klatki, to go zabieramy" a potem patrząc na odchodzacego jezego: "Jezy, wracaj, kur&^&%!" :motz: Quote
Recommended Posts