joanka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Strasznie się cieszę!! śledziłam wątek Reksia od początku. I wiedziałam że to się tak skończy!!:Rose::Rose::Rose::Rose: Pozdrowienia dla nowej pani szczęśliwego psa!:multi::multi: Quote
agata51 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 I ode mnie! Cudowna wiadomość. Jedyna dzisiaj. Quote
Isadora7 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A tytulik wąteczku to zmieniamy już??? :loveu: Quote
Fortuna Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='joanka']Strasznie się cieszę!! śledziłam wątek Reksia od początku. I wiedziałam że to się tak skończy!!:Rose::Rose::Rose::Rose: Pozdrowienia dla nowej pani szczęśliwego psa!:multi::multi: I ode mnie tez pozdrowienia. Balu zycze ci szczesliwego i dlugiego zycia przy tak wspanialej panci. Pozostaje tylko powiedziec Hurrra, hurrrrrrrrrrrrrrra, hurrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::laola::laola: Quote
gosikf & dogs Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Koperek napisał(a): Mówiłam, że cudo nie pies!:loveu: JA TEŻ TO MÓWIŁAM:lol: Nigdy go nie widziałam, ale ja wierze temu co piszesz i po prostu wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurde, ale szczęście... TWOJE KOCHANIE MA DOMEK!!! AAAA!!! Quote
Koperek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 A tytuł zmienię, jak się będzie chciał zmienić :cool1: Póki co nie chce się edytować...:shake: Normalnie... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
ecci Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 KOPERKU!!!!!!!!!!!! [SIZE=1]...zapomniałaś o mnie??? Quote
Koperek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Dlaczego zapomniałam?? Dam Ci znać, jak będę coś wiedziała- na razie nic nie wiem!:roll: Quote
ecci Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :loveu::loveu::loveu:dziękuję Koperku, że pamiętałaś... to ja trochę w gorącej wodzie kąpana... Quote
Koperek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ecci chyba mnie zabijesz, ale to wszystko za szybko się odbylo i w końcu nie dałam Ci znać na kom. :-( Jak jechałam tramwajem, to Dorota zadzwoniła, że jest już w schronie, a ja glupia z podniecenia w ogóle przestalam myśleć :oops: :oops: :oops: Ale z tego co wiem, to [SIZE=2]Dorotka z Balu zarejestruje się na dogo i postara się przesłać nawet fotki...! :eviltong::multi::multi::multi::multi: Baluś wykąpany, czyściutki, uśmiechnięty tak, że bardziej to już chyba nie można!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dorciaBALUŚ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czesc wszystkim! od razu z gory dziekuje Wam za zrobienie aukcji Reksia- Balusia:) Jest cudownym pieskiem- wszystko jak w opisie! A wszystko sie tak dziwnie ulozylo.. Ja nie bylam gotowa na psa. Chodzi o to ze poltora tygodnia temu umarl moj psiak, tzn nie wybudzi sie z narkozy (mial splenektomie z powodu guza). Bardzo rozpaczalam i nie chcialam innego psa. Tezy byl ze schronu, mialam go 3 lata. Ale jakos tak weszlam na allegro i wlasnie wtedy zauwazylam Balusia:) no i zal mi sie go zrobilo potwornie :( z reszta tak jak tutaj pisaliscie wszyscy, ze dobra reklama to polowa sukcesu albo i wiecej jak w tym przpadku:) Popieram wszelkie tego typu aukcje- to naprawde bardzo duzo daje!:) niestety jedna osoba moze uratowac zazwyczaj tylko jedno zycie :( Mam nadzieje, ze w tak sprawnym zespole, hehe, nie zaprzestaniecie tylko wezmiecie sie za kolejne psie tragednie:) w kazdym razie zycze Wam tego i trzymam kciuki:) A Balus ma super warunki do rehabilitacji, bo codziennie jest po 3-4 godzinki w stajni i biega sobie luzem:) Jak bede miala zdjecia to napewno podesle, ale troche mi to zajmie.. W kazdym razie bardzo sie ciesze, ze moge sie nim opiekowac:) a i masuje mu nozke codziennie wieczorem, zeby pobudzic ukrwienie (takie zboczenie zawodowe ;) ) teraz sobie spi smacznie na lozku obok mnie:) I przekazuje wszystkim pozdrowienia od Balusia!! mysle, ze to on jest wam najbardziej wdzieczny!:) Paaa, Wielkie pozdro dla Koperka! Quote
danka1234 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :loveu:Isadorko ,kolejna psina dzieki Twojemu alegro znalazła domek, jesteś dobrym duszkiem dla tych bidulek.:loveu: Wszystkiego co najlepsze dla nowej Panci za domek. Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 dorciaBALUŚ - świetne wiadomości. Staram się traktować każdego psiaka indywidualnie w moich ogłoszeniach. Ogromna radochę mi robi jak psiak znajduje dom. Ciesze się że to właśnie Baluś trafił do Ciebie. Bo jemu akurat takie warunki bardzo potrzebne. A Koperek to chyba z radochy w kosmos lata. W końcu jej ulubieniec. danka1234 - jak napisałam wyżej bardzo się cieszę że ogłoszeniami przyczyniam się do znalezienia domków. Niestety też trafiają mi się bidy z którymi ciężko idzie. Quote
shirrrapeira Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wspaniale zakonczona historia... Oby wiecej takich. Quote
Koperek Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 No i mamy info 'na żywo'!!! :multi: :multi: :multi: Aaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi: Teraz już nie popuszczę i o fotki będę gnębić i prześladować! :diabloti: :diabloti: :diabloti: ...dam jeszcze troszkę czasu, ale później to...:evil_lol: Quote
joanka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dorcia, gratuluję decyzji. Mój pies też do nas trafił "przez przypadek". I zapadł w serce.. Życze powodzenia!! :loveu::loveu: Quote
ecci Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Koperek! To jest niewybaczalne!!!:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Zabiję Cię przy pierwszej lepszej okazji- masz rację!!! Dorcia!!!:buzi: Quote
gosikf & dogs Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dorcia, bardzo się cieszę, że dałaś dom Reksiowi, teraz BALU;) Bardzo się cieszę, że ma świetne warunki i jego łapka teraz będzie mogła "odżyc". Lepszego domu nie można było sobie wymarzyc. CZekam niecierpliwie razem z innymi cioteczkami na fotki!:cool3: POZDROWIONKA! Quote
joanka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 I to czekamy z wielką niecierpliwością! :multi: Quote
Koperek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Hmmm... Dorotko napisz:mad:, jak się KOCHANIE czuje, bo się leciutko stęskniliśmy...! ;) Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ciekawa jestem co tam u mojego KOCHANIE słychac... Quote
gosikf & dogs Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ja też się ciekawię jak mu się powodzi w wymarzonym domu?:lol: Quote
Recommended Posts