Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie się cieszę!! śledziłam wątek Reksia od początku. I wiedziałam że to się tak skończy!!:Rose::Rose::Rose::Rose:
Pozdrowienia dla nowej pani szczęśliwego psa!:multi::multi:

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joanka']Strasznie się cieszę!! śledziłam wątek Reksia od początku. I wiedziałam że to się tak skończy!!:Rose::Rose::Rose::Rose:
Pozdrowienia dla nowej pani szczęśliwego psa!:multi::multi:

I ode mnie tez pozdrowienia.

Balu zycze ci szczesliwego i dlugiego zycia przy tak wspanialej panci.
Pozostaje tylko powiedziec
Hurrra, hurrrrrrrrrrrrrrra, hurrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::laola::laola:

Posted

Koperek napisał(a):
Mówiłam, że cudo nie pies!:loveu:

JA TEŻ TO MÓWIŁAM:lol: Nigdy go nie widziałam, ale ja wierze temu co piszesz i po prostu wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurde, ale szczęście... TWOJE KOCHANIE MA DOMEK!!! AAAA!!!

Posted

A tytuł zmienię, jak się będzie chciał zmienić :cool1: Póki co nie chce się edytować...:shake:

Normalnie...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi:

Posted

ecci chyba mnie zabijesz, ale to wszystko za szybko się odbylo i w końcu nie dałam Ci znać na kom. :-(
Jak jechałam tramwajem, to Dorota zadzwoniła, że jest już w schronie, a ja glupia z podniecenia w ogóle przestalam myśleć :oops: :oops: :oops:

Ale z tego co wiem, to [SIZE=2]Dorotka z Balu zarejestruje się na dogo i postara się przesłać nawet fotki...! :eviltong::multi::multi::multi::multi:

Baluś wykąpany, czyściutki, uśmiechnięty tak, że bardziej to już chyba nie można!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Czesc wszystkim! od razu z gory dziekuje Wam za zrobienie aukcji Reksia- Balusia:) Jest cudownym pieskiem- wszystko jak w opisie!
A wszystko sie tak dziwnie ulozylo.. Ja nie bylam gotowa na psa. Chodzi o to ze poltora tygodnia temu umarl moj psiak, tzn nie wybudzi sie z narkozy (mial splenektomie z powodu guza). Bardzo rozpaczalam i nie chcialam innego psa. Tezy byl ze schronu, mialam go 3 lata.
Ale jakos tak weszlam na allegro i wlasnie wtedy zauwazylam Balusia:) no i zal mi sie go zrobilo potwornie :( z reszta tak jak tutaj pisaliscie wszyscy, ze dobra reklama to polowa sukcesu albo i wiecej jak w tym przpadku:)
Popieram wszelkie tego typu aukcje- to naprawde bardzo duzo daje!:) niestety jedna osoba moze uratowac zazwyczaj tylko jedno zycie :(
Mam nadzieje, ze w tak sprawnym zespole, hehe, nie zaprzestaniecie tylko wezmiecie sie za kolejne psie tragednie:) w kazdym razie zycze Wam tego i trzymam kciuki:)
A Balus ma super warunki do rehabilitacji, bo codziennie jest po 3-4 godzinki w stajni i biega sobie luzem:)
Jak bede miala zdjecia to napewno podesle, ale troche mi to zajmie..
W kazdym razie bardzo sie ciesze, ze moge sie nim opiekowac:) a i masuje mu nozke codziennie wieczorem, zeby pobudzic ukrwienie (takie zboczenie zawodowe ;) ) teraz sobie spi smacznie na lozku obok mnie:) I przekazuje wszystkim pozdrowienia od Balusia!! mysle, ze to on jest wam najbardziej wdzieczny!:)
Paaa, Wielkie pozdro dla Koperka!

Posted

dorciaBALUŚ - świetne wiadomości. Staram się traktować każdego psiaka indywidualnie w moich ogłoszeniach. Ogromna radochę mi robi jak psiak znajduje dom. Ciesze się że to właśnie Baluś trafił do Ciebie. Bo jemu akurat takie warunki bardzo potrzebne. A Koperek to chyba z radochy w kosmos lata. W końcu jej ulubieniec.

danka1234 - jak napisałam wyżej bardzo się cieszę że ogłoszeniami przyczyniam się do znalezienia domków. Niestety też trafiają mi się bidy z którymi ciężko idzie.

Posted

No i mamy info 'na żywo'!!! :multi: :multi: :multi: Aaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::multi:

Teraz już nie popuszczę i o fotki będę gnębić i prześladować! :diabloti: :diabloti: :diabloti: ...dam jeszcze troszkę czasu, ale później to...:evil_lol:

Posted

Koperek! To jest niewybaczalne!!!:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Zabiję Cię przy pierwszej lepszej okazji- masz rację!!!
Dorcia!!!:buzi:

Posted

Dorcia, bardzo się cieszę, że dałaś dom Reksiowi, teraz BALU;) Bardzo się cieszę, że ma świetne warunki i jego łapka teraz będzie mogła "odżyc". Lepszego domu nie można było sobie wymarzyc. CZekam niecierpliwie razem z innymi cioteczkami na fotki!:cool3:
POZDROWIONKA!

• 1 month later...