joanka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 No, piesku, zapowiada się piękny dzień. Może przyniesie ci szczęście w postaci kochającego domu? Do góry!! Quote
Isadora7 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Koperek napisał(a):Wiedziałam, że tak będzie! :placz: Nikogo nie interesujesz malutki- jak mam Ci przekazać, że nie ma dla ciebie pomocy??? :-( ecci napisał(a):Isadora mi pomoże, teraz czytam o języku html:diabloti: Makabra! Kiedyś trzeba zacząc! Macie u mnie przechlapane:mad::mad::mad: dalczego nic nie wiem o tym psiaku? Cholera zamiast pytać Isadore o szczegóły html i inne takie tam to sie puka i mówi "mam takiego pupila czy pomożesz?". Jej naarzie podbijam i ... myślę ... czasami potrafię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 O kurcze jaki duży słodziak.widać że przytulaśny pewnie nadal by się i do dzieci bo wyglada na takiego dużego słodkiego misia. Joanko jak Twój Jumper bo to już 4 m-ce jak razem brałyśmy swoje jamole z Łodzi. Ty Jumpera a ja Szkieletora,obecnie Tofika Z góry przepraszam Was za prywatny wpis na tym watku. Quote
ecci Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 przepiękny profil!!! Reksiu hopaj do domku!!!:Dog_run: Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Trochę odpoczęłam. Dziś wracam do tych biedaków, boże kolejne nieszczęście. Czemu tak muszą cierpieć? Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Dowiedziałam się wczoraj STRASZNEJ RZECZY! :placz::placz::placz::placz::placz: REKSIO nie wpadł pod samochód... ...[SIZE=3]REKSIO ZOSTAŁ WYRZUCONY Z OKNA!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Zabieg miał na Januszowickiej, a nie w schronie- tak jak przypuszczałam. KOSZMAR JAKIŚ, A KOCHAŃSZEGO DUŻEGO SAMCA W NASZYM SCHRONIE ZE ŚWIECZKĄ SZUKAĆ!!!:placz: :placz: :placz: A takie dzisiaj było zadowolone KOCHANIE z odwiedzin :) Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Koperek']Dowiedziałam się wczoraj STRASZNEJ RZECZY! :placz::placz::placz::placz::placz: REKSIO nie wpadł pod samochód... ...[SIZE=3]REKSIO ZOSTAŁ WYRZUCONY Z OKNA!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Zabieg miał na Januszowickiej, a nie w schronie- tak jak przypuszczałam. KOSZMAR JAKIŚ, A KOCHAŃSZEGO DUŻEGO SAMCA W NASZYM SCHRONIE ZE ŚWIECZKĄ SZUKAĆ!!!:placz: :placz: :placz: Rany!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
gosikf & dogs Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Śliczny psiak, młody, wspaniały charakter! Oby jak najszybciej ktoś to docenił i dał mu dom. Kurde z tą łapką to nie tak źle na zdjęciu, ale faktycznie to będzie się pogłębiac, on rośnie a łapa nie pracuje, tyle co z budy do krat, od krat do budy, obkręcic się w kółko i tyle... Wiem jak to jest z zanikiem mięśni pooperacyjnym, bo moja sucz to miała. Tylko, że u niej to były robione masaże codziennie takim zwykłym masażerem dla ludzi, zginanie łapki, do tego artroflex. On potrzebuje kogoś szybciutko kto będzie mu mógł dac coś od siebie... Cud nie pies! Tylko brac! Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dajcie mi link do allegro zrobię na jego bazie inne ogłoszenia dla tego świetnego chłopaka Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 yyyy... Ja ni umim linków wstawiać...:roll: :shake: A tak się cieszyła buźka REKSIA podczas miziania: ...a tak doopka :p Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 PPCI (Pakiecik Pomocy Ciotki Isadory) [SIZE=1]podlinkowany baner wys. 100; szer. 75 [SIZE=1]podlinkowany baner wys. 80; szer. 60 [SIZE=1]podlinkowany user-bar wys. 19; szer. 250 :loveu: yyyy... Ja ni umim linków wstawiać...:roll: :shake:otwóz to allegro, skopiuj z okienka adresowego i wklej tutaj Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 No to jednak kogoś zmuszona jestem wykopać ze swojego podpisu :diabloti: Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Koperek napisał(a):No to jednak kogoś zmuszona jestem wykopać ze swojego podpisu :diabloti: I tak lada chwila moderator by ci kogos wykopał, podpis może mieć max długości 500 a wysokości 100 Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Koperek napisał(a):No ale przeca mój się mieści! :-o Mieścić to się mieści ale masz po długości za dużo w banerkach o 40 px a ten twój jest 25 px za wysoki bo ma 125 px i któregoś dnia moderator trafi na to i ci wytnie U mnie akurat dokłądnie jest zajęte w długości 500 a w wysokości 100 porównaj sobie Quote
ecci Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 co za gnoj mu to zrobil!!!!:angryy::angryy::angryy: ja mam walniety komp, zupelnie sie posypal! Nawet plyty z kiepska muzyka nie pociagnie, wiec nie mam jak do piatku przynajmniej przedluzyc allegro! nawet pliku jako0 szblonu nie wysle:angryy: Ale ja go wyciagne, caly czas mysle ja, jeszcze nie wiem, ale napewno go wyciagne!!! Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Reksiu słoneczko, doopka w górę i spacerek. Postarajcie sie o ten link allegro, kurcze mam dużą garść psiaków i gotowy tekscik mile widziany, juz mi się mózg lasuje od wymyślania. A puściłabym mu alegratke i garstkę innych ogłoszeń. Quote
gosikf & dogs Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ecci, jesteś bogiem:roll: myślę Reksiu, myślę... Quote
ecci Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 szablon do allegra Reksia poszedł się...:angryy: tak samo do Argiego...zrobienie nowych zajmie mi 3 dni:placz: Izadora! i co ja mam zrobic? Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 ecci napisał(a):szablon do allegra Reksia poszedł się...:angryy: tak samo do Argiego...zrobienie nowych zajmie mi 3 dni:placz: Izadora! i co ja mam zrobic? To przynajmniej ogarnij mi informacje w jedno i prześlij na priva. Sorry ale mam tyle psiaków do obrobienia że nie mam czasu na szperanie po wątku. Literaturę sobie dorobię :loveu: Quote
ecci Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338233207 link do allegra Reksiowego!!! Quote
agata51 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ecci napisał(a):... ja go wyciagne, caly czas mysle ja, jeszcze nie wiem, ale napewno go wyciagne!!! Jestem pewna, ecci. Quote
Isadora7 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zrobiłam allegro wyróżnione. Bardzo proszę sprawdzić, zgłosić ewentualne uwagi, to wtedy porobię alegratke i inne. http://allegro.pl/show_item.php?item=348847856 :loveu: Quote
Recommended Posts