Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[U]Byłabym niezmiernie wdzięczna za tą Twoją samotną zabawę![/U] :lol: :evil_lol:

Poza tym odciążyłabyś trochę [B]Negri[/B], która niczego się nie spodziewając musiałaby przeczytać jutro moją PW :diabloti:

...a do Pimka to mu trochę daleko ;) Szczególnie wielkością :)

Posted

Pobawię się jutro! Mam słabośc do takich piesków - ogromną!!! widząc to zmasakrowałam się już na dobre dzisaj, jutro pewnie wstanę z wielką depresją! Tyle dzisiaj złych wiadomości!

Jutro będzie w każdym razie Allegro!

Chodzi o umaszczenie! Takie czarne podpalane, tyle wystarczy by coś drgnęło, zaiskrzyło i by uznac, że jest PIMKOWATY

Posted

Mnie tekst Gamby wzruszył do łez! Dodałabym tylko na koniec,że mimo kalectwa radzi sobie świetnie,biega,bawi się,jak to młodziak!
To pies dla wyjątkowych ludzi!

Posted

Witam, sama mam "kalekiego" psa, pamiętacie Plastka z rozszczepem łapy?
Zyczę każdemu psu tyle energii i radości życia! Kochajcie takie psy. Co z tego że nie czterołap? 3i3/4 lub tylko 3 to też coś!!
Zresztą zobaczcie sami. [URL="http://www.styro.pl/Jumper/index.html"]www.styro.pl/Jumper/index.html[/URL]

Posted

Joanka! Witaj w klubie właścicieli 3-łapków!:lol:
Mój Krystian też sobie hasa na 3 łapach,bo czwartą uzywa tak troszkę!
M.innymi dlatego tak bliski jest mi los tego psiaczka,zwłaszcza,że to młodziak i całe psie życie przed nim!
Wierzę,że znajdzie domek kochający,tak jak nasze znalazły:lol:

Posted

Ależ pięknie! [B]Witajcie cioteczki i wszystkie trójłapki!!!![/B]:multi: :multi: :multi:

[B][SIZE=3][COLOR=red]REKSIO [/COLOR][/SIZE][/B]rzeczywiście na tą łapkę dużo mniej staje, ale jeszcze da się ją uratować! On ma przecież [B][COLOR=darkred]DOPIERO ROK ŻYCIA ZA SOBĄ![/COLOR][/B] :placz: :placz::placz:

Odpycha się nią. Jak staje na tylnych łapach to też na dwie. Nie podnosi jej do góry, a to już naprawdę duuuuży sukces!

Posted

To tym bardziej potrzebny mu domek,bo być może,że operacja mu pomoże?
Macie we Wrocławiu takich świetnych ortopedów,prawie pół Polski do Was jeździ,a przynajmniej z południa!
Ja chcę,aby on znalazł domek we Wrocławiu:lol:!
Może Gamba jednak dopisze ,że istnieje taka szansa na jego pełnosprawność?
Moglibysmy na dogo nawet nazbierac na jego operację!

Posted

O kurczaki- i tu nastąpiło nieporozumienie- tzn. ja nie dopisałam:oops: (durna baba!:angryy:)'

[B][COLOR=red]REKSIO[/COLOR][/B] trafił do schroniska po wypadku (najprawdopodobniej samochodowym) i musiał mieć zrobioną operację, właśnie na tą nóżkę- dokładniej na kolanko.
Po tej operacji nie miał nogi w gipsie, żeby zaczął normalnie od razu ją używać.
A ponieważ schronisko to nie swój dom, więc nikt go nie dopilnował, żeby więcej ją używał niż normalnie.
I tak jest do tej pory.

Gdyby za niedługi czas trafił do prawdziwego domu, to można by mu aplikować zastrzyki na tą zdrową nogę- które powodują bolesność i sam zacząłby używać tą słabszą.

Posted

No to wypisz-wymaluj historia jak z moim Krystianem!
Tylko,że mojemu źle się zrosło i ma krótszą łapę oraz jak powiedziano mi w schronie "kość uciska na mięsień" i to go boli,to woli ją trzymać w górze!
Myślałam o ponownym łamaniu,ale najlepszy krakowski ortopeda wypowiedział się,że nie ma gwarancji,że ponownie mu się dobrze zrośnie.
Więc odpuściłam! W niczym mu to nie przeszkadza,a jak nie biegnie,to często jej używa!

Posted

czy ktoś może mi pomóc???Blondynka bawi się w allegro! efekty mogą byc piorunujące! Potrzebuję czyjejś [COLOR=SeaGreen][B][SIZE=6]pomocy!!![/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

I jak Ci idzie to nieszczęsne allegro [B]ecci[/B]??? :cool3: :cool3:

[B][SIZE=3][COLOR=red]MOJE KOCHANIE [COLOR=#000000]tak bardzo prosi o dom! :-( [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/197/911eb9f3d898d5ef.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[I][B]Czy nikt nie widzi tej marnowanej bez sensu miłości w oczkach???[/B][/I] :roll:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/197/2872eeda3df4c221.jpg[/IMG][/URL]