Koperek Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No to chyba czas zadzownić, prawda??:cool3: Dzisiaj to już nie wypada, ale jutro- kto wie...:evil_lol: Quote
ecci Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Koperek napisał(a):No to chyba czas zadzownić, prawda??:cool3: Dzisiaj to już nie wypada, ale jutro- kto wie...:evil_lol: Nie trac czasu Koperku, tylko dzwoń i przekazuj dobre wiadomości!!!:loveu: Ależ ja jestem ciekawa co u tego naszego KOCHANIE Balu słychac!!! Quote
Koperek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Więc co by słowom stało się zadość napiszę, że widziałam Reksia jakoś 2 razy jeszcze po adopcji na żywo :D Biega sobie grzecznie z konikami, łapka się rozruszała pięknie, kondychę ma do pozazdroszczenia, jak łagodny był dla wszelkiego stworzenia, tak został. Cóż więcej napisać... Jęzor na wierzchu, uśmiech na pysku, łapka ma co robić, więc nie wisi, jak bezwładny kikut. Wymiziałam KOCHANIE i poleciał dalej za swoją pańcią na koniku :) Quote
Recommended Posts