Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może wszyscy wiedzą,że i tak mu znajdziesz domek?;)
A nowych watków i psów w potrzebie ostatnio tak dużo,że nie wiadomo na który wątek wejść!!

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

epe napisał(a):
Ecci!
Wytrzyma!:lol: Na ten najlepszy domek warto czekać, po co mu bylejaki?

masz rację! po cholerę! ale ja chcę, żeby ten domek przyszedł szybko!

Posted

Życie tak dziwnie "działa",że to co dobre,tak się "odwleka"!:-(
Ja też jestem osoba niecierpliwa,zawsze chcę,żeby to na co czekam już było!:evil_lol:

Posted

Tylko, że REKSIO już dłuuuuuuuugo czeka na dom- tymbardziej zaskakujące, że JEST TAK NIESAMOWICIE FAJNY, MŁODY I ŚLICZNY!!! :-( :-( :-(

Wszyscy przychodzą i wybierają, jak jajka na targu, a to przecież ŻYWE STWORZENIA!:angryy:

UKOCHANY REKSIO bardzo pragnie domku! :-(

...pomóż mu go znaleźć!

Posted

[quote name='Koperek']Tylko, że REKSIO już dłuuuuuuuugo czeka na dom- tymbardziej zaskakujące, że JEST TAK NIESAMOWICIE FAJNY, MŁODY I ŚLICZNY!!! :-( :-( :-(

Wszyscy przychodzą i wybierają, jak jajka na targu, a to przecież ŻYWE STWORZENIA!:angryy:

UKOCHANY REKSIO bardzo pragnie domku! :-(

...pomóż mu go znaleźć!
I to jest w tym wszystkim najgorsze :angryy:.Zywe stworzenie...tylko jak wytłumaczyć tym ludziom, że niepełnosprawna łapka to nie jest jego przekleństwo :-(

Posted

Gamba napisał(a):
I to jest w tym wszystkim najgorsze :angryy:.Zywe stworzenie...tylko jak wytłumaczyć tym ludziom, że niepełnosprawna łapka to nie jest jego przekleństwo :-(

Dokładnie! :placz:

Posted

Kochanie-może jednak ktoś po ciebie zadzwoni?;)
Są przecież na świecie ludzie o wielkich sercach,tylko muszą się o tobie dowiedzieć!

Posted

No tak- wiedziałam, że tak będzie! :placz:Nikt do ciebie MIŁOŚCI TY MOJE nie zajrzał dzisiaj nawet...:placz:

Już nie wiem, co mam o Tobie pisać- no bo przecież miłości nie da się opisać! :shake: :-(

Posted

Długo mnie tu nie było, myślałam, że skoczek już znalazł zakochanego pana. Tyle miłości się marnuje..
Słońce może dziś jest twój dzień?
Trzymam kciuki!!!!!!