epe Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Może wszyscy wiedzą,że i tak mu znajdziesz domek?;) A nowych watków i psów w potrzebie ostatnio tak dużo,że nie wiadomo na który wątek wejść!! Quote
ecci Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie TWOJE Koperek tylko MOJE, a w ostateczności NASZE!!! nie może mi wyjśc z głowy! Mam teraz w głowie dwóch! Ziutka i Reksia! Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Ziutek już bezpieczny, to teraz zajmij się KOCHANIEM!!! :mad: :mad: :mad: Quote
ecci Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :loveu::loveu::loveu: slodkich snow slonko!!! Niech sie ktos zakocha!!! taki sliczny piesek! w promocji!!! Za zlotowke! Quote
Koperek Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Nie bądź takim sknerą ecci!!! :angryy: NIECH BĘDZIE ZA DARMO! :loveu:...byle był kochany!:roll: Quote
ecci Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 On już jest kochany [SIZE=2]przeze mnie!!!:loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]Nie chcę żeby on był w schronisku!!!:placz::placz::placz: Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ecci! Wytrzyma!:lol: Na ten najlepszy domek warto czekać, po co mu bylejaki? Quote
ecci Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 epe napisał(a):Ecci! Wytrzyma!:lol: Na ten najlepszy domek warto czekać, po co mu bylejaki? masz rację! po cholerę! ale ja chcę, żeby ten domek przyszedł szybko! Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Życie tak dziwnie "działa",że to co dobre,tak się "odwleka"!:-( Ja też jestem osoba niecierpliwa,zawsze chcę,żeby to na co czekam już było!:evil_lol: Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Tylko, że REKSIO już dłuuuuuuuugo czeka na dom- tymbardziej zaskakujące, że JEST TAK NIESAMOWICIE FAJNY, MŁODY I ŚLICZNY!!! :-( :-( :-( Wszyscy przychodzą i wybierają, jak jajka na targu, a to przecież ŻYWE STWORZENIA!:angryy: UKOCHANY REKSIO bardzo pragnie domku! :-( ...pomóż mu go znaleźć! Quote
Gamba Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Koperek']Tylko, że REKSIO już dłuuuuuuuugo czeka na dom- tymbardziej zaskakujące, że JEST TAK NIESAMOWICIE FAJNY, MŁODY I ŚLICZNY!!! :-( :-( :-( Wszyscy przychodzą i wybierają, jak jajka na targu, a to przecież ŻYWE STWORZENIA!:angryy: UKOCHANY REKSIO bardzo pragnie domku! :-( ...pomóż mu go znaleźć! I to jest w tym wszystkim najgorsze :angryy:.Zywe stworzenie...tylko jak wytłumaczyć tym ludziom, że niepełnosprawna łapka to nie jest jego przekleństwo :-( Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Gamba napisał(a):I to jest w tym wszystkim najgorsze :angryy:.Zywe stworzenie...tylko jak wytłumaczyć tym ludziom, że niepełnosprawna łapka to nie jest jego przekleństwo :-( Dokładnie! :placz: Quote
ecci Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [SIZE=5]Kochanie ma już 392 wyświetlenia! tylko domku nie widac!!!:placz: Quote
epe Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Kochanie-może jednak ktoś po ciebie zadzwoni?;) Są przecież na świecie ludzie o wielkich sercach,tylko muszą się o tobie dowiedzieć! Quote
Koperek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 No tak- wiedziałam, że tak będzie! :placz:Nikt do ciebie MIŁOŚCI TY MOJE nie zajrzał dzisiaj nawet...:placz: Już nie wiem, co mam o Tobie pisać- no bo przecież miłości nie da się opisać! :shake: :-( Quote
joanka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Długo mnie tu nie było, myślałam, że skoczek już znalazł zakochanego pana. Tyle miłości się marnuje.. Słońce może dziś jest twój dzień? Trzymam kciuki!!!!!! Quote
Koperek Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 PIĘKNE DZIĘKUJĘ!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ecci Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 nie ma za co koperku, mnie tak samo zależy na szczesciu Reksia jak tobie. jutro przedłuze, dzis nie mam sil Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 No to może kilka nowiutkich foteczek MOJEGO KOCHANIA:loveu: (no dobra- i Twojego ecci też:cool1:) Quote
Recommended Posts