gagata Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 No dobra, jutro obiecuję nowy link...:oops: Quote
żaba88 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wątek Diany: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10658486#post10658486[/URL] Quote
gagata Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Diana, to jeden psiaków pani Romy, które trafiły do Orzechowców,trzeba o nich nadal pamiętać...;) Quote
halcia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 My wiemy,znamy ja,słodka sunia,moze uda sie nam namówić kogos na nią podczas naszego pobytu w schronisku,zanim sunia zacznie stonić od ludzi. Quote
irysek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 moze faktycznie zalozcie inny wtake, bo z watku pani romy zrobil sie jakis inny i nie mozna sie polapac o co chodzi... :) Quote
gagata Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 To cały czas ten sam wątek;)..Tyle,że problemów dużo:shake::cool3: Quote
li1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='irysek']moze faktycznie zalozcie inny wtake, bo z watku pani romy zrobil sie jakis inny i nie mozna sie polapac o co chodzi... :)[/quote] Jezeli masz jakies pytania, to napisz do Gagaty, ona na pewno wytlumaczy. Ja polapuje sie w watku, to tez moge sluzyc pomoca w tlumaczeniu. Tutaj caly czas pisze sie o p. Romie i psach. Quote
li1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Neczka']Wow, li1 wróciła :roll:[/quote] A czemu tak galy wywalilas ? Mialas nadzieje, ze szlag mnie trafil ? Oj, taka nadzieje , to ma duzo osob. Ale twarda jestem. Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jakbyś czytała w moich myślach:cool1: ...poprostu zniknęłaś tak z dnia na dzień Quote
gagata Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Spoko kochani, wszyscy kochamy psy...Faktycznie trochę się zabałaganiło na wątku. Podaję nowy link do nowej strony - sterylkowej: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t==118219"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118219 [/URL] Quote
Wet-siostra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ale ten wątek się nie otwiera...:oops: Pisze po angielsku"No Wątek specified. If You followed a valid link,please notify the administrator" Ja angielskiego nie kumam,może mi ktoś wyjaśnić,co to-to oznacza???:oops: Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Wchodząc na link podany przez Gagatkę trzeba wykasować jeden znak równości, spośród dwóch napisanych pod rząd, bo się stronka nie otwiera:eviltong: Czyli wchodzimy na: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118219[/url] ;) Quote
Wet-siostra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ooo,faktycznie,działa...:lol: Jaka ta dzisiejsza młodzież zdolna...:loveu: Kurcze,czemu nas uczono rosyjskiego???:oops: Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 ...bo to jest fajny język. Też bym chciała rosyjski:razz: Quote
Wet-siostra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 W dzisiejszych czasach to prawie nieużyteczny język...Nie to,co angielski...:cool1: Zresztą,rosyjskiego też już nie pamiętam,bo nie używam...:oops: Jedynie polski i ukraiński mam biegle opanowane...:lol: Quote
Margo05 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Wetka, to przyjeżdżaj do Wawy. Przyjdziesz do mnie do firmy to od razu dostaniesz posadę specjalistki od rynku wschodniego. W sobotę dowiedziałam się, że nasza nowa koleżanka "opanowała rynek wschodni". Znaczy się znalazła w necie firmy w Moskwie :evil_lol: A "specjalistką jest" ponieważ zna język białoruski (bo to Białorusinka) i rosyjski (z tych samych powodów). Ukraiński zatem świetnie się wkomponuje. Praca lekka, łatwa i przyjemna. Siedzisz przy biurku i dłubiesz w nosie. Względnie poprawiasz makijaż. "Koleżanka" szuka też męża na stronach w stylu anonsetowarzyskie.ru ale Ty Wetko nie musisz. Więc znajdziesz sobie inne ciekawe strony. Osiem godzin zleci i do domku. Reflektujesz? :evil_lol: Quote
sati Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Chciałam zrobić paczke ale przelałam na konto Żabki 100zł dla Pani Romy niech sama zdecyduje co z nimi zrobić;) Quote
żaba88 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='sati']Chciałam zrobić paczke ale przelałam na konto Żabki 100zł dla Pani Romy niech sama zdecyduje co z nimi zrobić;)[/quote] Dziękuję bardzo w imieniu P. Romy, skontaktuje się z nią w tej sprawie ;) [quote name='Wet-siostra']Ooo,faktycznie,działa...:lol: Jaka ta dzisiejsza młodzież zdolna...:loveu: [/quote] A jaka pyskata i niewychowana...! Quote
Neczka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='żaba88']A jaka pyskata i niewychowana...![/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...chyba u niektórych poglądy zmieniają się z dnia na dzień :roll: Quote
gagata Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 No i znowu dogo ratuje mi odwłok..Dzięki Neczko,ale z mojego postu i tak nie mogę wejść w ten wątek...Jakiś felerny on będzie, czy co... Quote
Saphira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wróciłam ! Przyznam się - byłam w Wilnie. Poza zabytkami w wiekszości zdewastowanymi w okresie wielkiej Republiki widać ogromną nedzę starszych ludzi i Polaków na wsi. Kupiłam kurek i borówek od Polki przy drodze - żebyście widzieli jak była ubrana....? Nie narzekajmy bo naprawdę takiej biedy u Nas nie widać chyba nawet u Pani romy. Quote
gagata Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 A wiecie? Do Romy przyszedł starszy pan z bardzo stareńkim małym psiulkiem i chciał go Romie wcisnąć..Mówił,że dostał nowe mieszkanie i tam ponoć nie można trzymać zwierząt,że jak Roma go nie weżmie, to on go uśpi...Nie pasował zwierzaczek skurczybykowi do nowego wystroju....Ciekawe, czy matke też tak by potraktował...:mad::mad::mad: W każdym razie Roma dzielnie odmówiła i powiedziała,żeby nie przerzucał na nią odpowiedzialności za pieska i że każdy zapłaci za swoje czyny kiedyś... Ależ była dzielna!! Quote
Saphira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A co z Franusią u Romy ? Działa czy się leni ? Quote
gagata Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ostatnio troszkę u nich padało,więc Frania nie miała zbyt wiele do roboty... Quote
Recommended Posts