Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to przyjemnej dnióweczki ..zawsze to cięzko po urlopie .chyba ze wpadniesz w wir pracy .....a teraz troszke :evil_lol::evil_lol:ja juz zatydzień zaczynam byczenie urlopik ...i koncze remont w domu wiec wiecie co z tego byczenia bedzie hehhehe..

Posted

Widziałam na wątku o Orzechowcach, że udało się wam dogadać z nowym kierownikiem. Byłoby dobrze zabrać resztę psów od Pani Romy bo Ona może nie wytrzymać zdrowotnie. W tym wieku to nie żarty. Nie sądzę żeby mieszkając w tak licznej gromadzie na tak małej posesji tym psom było dobrze. Co innego 4 psy w grupie a co innego 40. Uproście Pana Artura żeby je zabrał to łatwiej będzie pomóc starszej Pani i psom. Ja ze swej strony wysyłam kasę na allegro na konto Stowarzyszenia Nadzieja. Na razie 500 zł. Postaram się wspierać akcje adopcyjną również w następnych miesiącach. Pisała też do mnie dziewczyna która założyła stronę Psów z Krzyczek na Naszej Klasie. Ma osobę, która mogłaby zrobić profil dla Orzechowców i się nim zająć. Pewnie potrzebne byłyby zdjęcia psów do adopcji. Ona sama zajmuje sie wysyłaniem zaproszeń do profilu co zajmuje jej 3,4 godziny dziennie. Ale są efekty i jest odzew !
Pozdrawiam Wszystkich Wolontariuszy z Orzechowców i życzę powodzonka !

Posted

Ja teraz twardo biorę się za sterylki u p. Romy. W tym tygodnu może zawiozę 2 suczki a w następnym kolejne.
Mamy jeszcze jedną Poziomkę u Wet Siostry po sterylce jest na TP ona sie tak zmieniła, jaka wesoła lizuska. Zakochana w Wet siostrze po uszy, będzie problem, nie możemy jej oddać, musi znaleść dom.

Posted

[quote name='weronika1']Mamy jeszcze jedną Poziomkę u Wet Siostry po sterylce jest na TP ona sie tak zmieniła, jaka wesoła lizuska. Zakochana w Wet siostrze po uszy, będzie problem, nie możemy jej oddać, musi znaleść dom.[/quote]

Właśnie,właśnie...Cioteczki,nie zapominajcie o Poziomce,ma swój wątek...:loveu:
I czeka na fotki,zrobione przez Ciotkę Weronika1...:mad:
Bez wyraźnych fotek nie ruszą ogłoszenia...A to tylko DT...:oops:

Posted

Poziomce zrobiłam fotki ,ale wszystkie nie zbyt wyraźne, ona nie biegała raczej fruwała i trudno jej zrobić jakiekolwiek zdjęcie w całości. Przesłałam kilka zdjęć do Żaby może coś z nich zrobi.
Poziomka jest przemiła tylko bardzo ruchliwa, tyle w niej radości i energii. Jak woziłam do sterylki to była cichutka i przestraszona a teraz ho ho ....:lol: wesoła, skacze i całuje od razu prosto w usta.
[URL]http://img386.imageshack.us/img386/1493/s5002380tl4.jpg[/URL]

Posted

po pierwsze-do góry!!!
po drugie-wróciłam:)
po trzecie-przeczytałam zaległości i nigdzie nie widze żeby Żabens wspomniał o wpłacie z bazarków ode mnie a chciałabym wiedziec czy dotarła
po czwarte-idę oglądac bazarki bo mam zaległości w rozliczeniach...

Posted

Weronika podałas rzeczy? Co z ta pralka ,przywozic z Mielca?Jest mała i bez wyzymaczki.Pamietasz o transporcie wersalki?Jezdzi jeszcze ten Twój kuzyn do Rz-wa?

Posted

Halci wszystkie rzeczy dotarły do P. Romy, która za każdym razem dziękuje za wszystko.:lol:
Zastanawiam się z pralką ,bo jak nie ma wyżymaczki to p. Roma nie wykręci. Naprawił mechanik pralką ale cieknie z przodu, ma kupić jakąś część. Może zaczekajmy, bo jak naprawi to nie potrzebna by była ta mała.
O transporcie pamiętam tylko kierowca pojechał za granicę na wschód, jak wróci i będzie miał trasę na Rzeszów to dam znać.

Posted

Druga tura prezentów od Halci została dostarczona p. Romie, dziękuje bardzo, szczególnie ucieszyła się lekami i pościelą (poduszki , kołdry, narzuty, radio i wiele innych praktycznych rzeczy) Mówiła, że właśnie najczęściej się niszczą poduszki.Dziękuje bardzo i jak będzie miała naprawiony telefon to osobiście zadzwoni do Halci.