Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='żaba88']Tak, pewnie... Zaraz całą sesję zrobię ;)[/quote]
Poproszę wersję udźwiękowioną kumkaniem, o rechotaniu nie wspomnę!!! ;)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ale wiesz,rozbierane będą najlepsze bo wtedy więcej chetnych
a jeśli o bazarki chodzi to ja czekam na przelewy i ciągle wstawiam coś nowego,w pokoju mam jeden wielki bazar, dobrze że sie przeprowadziłam 2 miesiące temu z pokoju do pokoju bo w tamtym bym tych rzeczy nie pomieściła,a teraz mam na tyle dużo półeczek że każda z osobna jest na rzeczy wystawione,nie wystawione,do wystawienia,a dookoła pełno pudełek na przesyłki i przesylek zaadresowanych czekających na przelew,bez zeszyciku z zapiskami ani rusz.
w najbliższym czasie planuje nastepną paczkę dla Pani Romy i się zastanawiam nad zasłonami które leżą u nas nieużywane,takie duże,tyle że nie wiem czy nie za duże,jaka tam jest wysokość od karnisza do podłogi?? z góry dzięki za zmierzenie:)

Posted

[quote name='żaba88']Margo to raczej nie było pytanie :)[/quote]
No dobrze, dosłownie to nie było pytanie, ale i tak byłam pierwsza (Żaba, proszę, przyznaj choć, że byłam pierwsza :roll::loveu:)

[quote name='żaba88']Tak, pewnie... Zaraz całą sesję zrobię ;)[/quote]

Czekamy :diabloti:

Acha, kurier będzie po południu. Dopiero ok. 13 będę wiedziała, który i o której :)

Posted

Na Celowniku ma być po tej niedzieli,jeszcze nie wiedzą dokładnie, bo coś tam muszą jeszcze zmontować, Jak będziemy wiedzieli coś bliżej - damy znać...

Posted

O,mamo,co tu się wyprawia na tym wątku...:crazyeye:
Cioteczki,spokój!!!!:cool3:
Dajcie Żabce odetchnąć,toż to dziecko jeszcze...:diabloti:

Okej.Założę Poziomce nowy wątek,pomyślę nad fajnym tekstem...
Niestety,zdjęć lepszej jakości nie mam...Dysponuję tylko komórką...:oops:
Chyba,że Weronika1 lub ktoś inny z super-aparatem przyjedzie do mnie i porobi fotki Poziomce?:loveu: Mogę też wysłać komuś mailem te,co mam-a nuż jakoś się je da poprawić...
Jak będę miećwątek-podeślę tytuł.
Spadam!:eviltong:

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=Navy]HURRRRA, MAM PRACę!!! UDAłO SIę!!![/COLOR][/B][COLOR=Navy][SIZE=2][COLOR=Black] Wprawdzie jeszcze małe szkolenie, lekarze, ale będę miała.....swoją wypłatę....i będę mogła więcej pomagać :evil_lol:!!!
Lecę jeszcze resztę spraw pozałatwiać, bo im prędzej tym lepiej, ależ jestem VERY HAPPY!!!, aczkolwiek dzisiaj mija 10-ta miesięcznica jak nam Hapunia odeszła:placz::candle::candle::candle:-no ale jak tu się nie radować gdy się pracę dostaje??? Wieczorkiem jak zwykle ją odwiedzimy...:-(
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Majawrc'][SIZE=3][B][COLOR=navy]HURRRRA, MAM PRACę!!! UDAłO SIę!!![/COLOR][/B][COLOR=navy][SIZE=2][COLOR=black] (...)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
[CENTER][COLOR=red][B]PRZEOGROMNE GRATULACJE!!! :bigcool:ŁAP WIATR W ŻAGLE DZIEWCZYNO!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='Majawrc'][SIZE=3][B][COLOR=navy]HURRRRA, MAM PRACę!!! UDAłO SIę!!![/COLOR][/B][COLOR=navy][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]

Maja, bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Niech Ci się w niej dobrze powodzi i niech będą wokół Ciebie sami życzliwi współpracownicy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wrociłam, jestem.....wow! bardzo wielkie dzięki:loveu:
Majga...coś może i wtym jest "łAP WIATR W żAGLE"-chociaż to nie na wodzie a na lotnisku, i chyba nawet go nie poczuję ale z pewnością usłyszę-praca przy komputerze :multi:
Margo-mam nadzieję, ze właśnie tak będzie, chociaż to wszystko zależy od usposobienia, ja uznaję jedną zasadę-"jak Ty do ludzi, tak ludzie do Ciebie"-(chociaż zdarzają się wyjątki) a i tak jestem dobrej myśli chociaż początki są zawsze trudne. I tak bardzo dziękuję;)
A jak tam nasza paka?

Posted

Paka dotarła pod samą furtkę! Roma jest wniebowzięta,właśnie sobie to wszystko oglądała i układała. Powiedziała,że dywan to ona miała kiedyś, jakies dwadzieścia czy trzydzieści lat temu. Ten sobie odłożyła i ma położyć, jak pieski wyjadą. Potem wymieniała, przez pół godziny, co było w tej paczce,zupełnie jak małe dziecko:lol:
Słuchajcie, to dla niej naprawdę wielka frajda. Piotr naprawił jej gdzie się dało elektryczność i może włączyć sobie radio, TV,czajnik,lodówka działa - dla niej to naprawdę luksusy niewyobrażalne.
Wie,że w Nowinach o niej piszą, trochę się tym martwi ale oczywiście czeka na "Celownik".
Obiecała,że z Weroniką pójdzie do lekarza,jak tylko zabiorą jej część piesków.
No i znowu snuła opowieści o psach, o tym, jak do niej trafiały, kto jej podrzucał i w jakich okolicznościach.Wiele z tych psów jest okaleczonych.Jeden miał poderzniete gardło i dodatkowo był powieszony:angryy::angryy::angryy:.jakieś dzieci cudem go znalazły i odratowały...nic, tylko słuchać i pisać

Maja wrc i Margo - jeszcze raz wielkie dzięki:multi:

Posted

[quote name='gagata']Paka dotarła pod samą furtkę! Roma jest wniebowzięta,

Maja wrc i Margo - jeszcze raz wielkie dzięki:multi:[/quote]

:loveu:ależ to dla mnie wielka radość i szczęście że można kogoś tak uszczęśliwić pomagając :lol: zapewne Margo w 100% podzieli moje zdanie :evil_lol:

a był tam nasz żaba (sorki żabko za wszystkie gafy, ale gdy staram się z dużej to mi nie wchodzi "ż" coś ze sterami-tak samo jak "o kreskowane") kto pakę wniosł do domu? najbardziej mnie interesuje jak klapki :multi:, przecież tak bardzo je potrzebowała.....

Posted

:evil_lol:nio...chciałam pomoc w miarę moich możliwości....ale teraz jak dostałam pracę będzie już lepiej (miałam tylko zasiłek pielęgnacyjny w kwocie 153zl) i nadal będę pomagać, a co:diabloti:!
Lecę teraz do mojej kochanej Hapusi :candle: dla ciekawych jej historii [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80451[/URL] a gdzieś w środku wątku dokładniejszy opis tej strasznej tragedii :placz: (a wiecie, jak jesteśmy z Emirkiem u Hapuni to jest tak grzeczniutki...jakby wyczuwał powagę sytuacji) a taki z niego wariat zazwyczaj :diabloti:

Posted

Proszę o głosiki na Klusia Musi [url]http://galeria.animalia.pl/galeria.php?id=38968[/url]
Ten kto wygra dostaje zdaje się karmę, więc jest szansa na wsparcie Pani Romy :) Można się szybko i bez problemu zarejestrować :evil_lol: