majqa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='żaba88']Tak, pewnie... Zaraz całą sesję zrobię ;)[/quote] Poproszę wersję udźwiękowioną kumkaniem, o rechotaniu nie wspomnę!!! ;) Quote
basiapron Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ale wiesz,rozbierane będą najlepsze bo wtedy więcej chetnych a jeśli o bazarki chodzi to ja czekam na przelewy i ciągle wstawiam coś nowego,w pokoju mam jeden wielki bazar, dobrze że sie przeprowadziłam 2 miesiące temu z pokoju do pokoju bo w tamtym bym tych rzeczy nie pomieściła,a teraz mam na tyle dużo półeczek że każda z osobna jest na rzeczy wystawione,nie wystawione,do wystawienia,a dookoła pełno pudełek na przesyłki i przesylek zaadresowanych czekających na przelew,bez zeszyciku z zapiskami ani rusz. w najbliższym czasie planuje nastepną paczkę dla Pani Romy i się zastanawiam nad zasłonami które leżą u nas nieużywane,takie duże,tyle że nie wiem czy nie za duże,jaka tam jest wysokość od karnisza do podłogi?? z góry dzięki za zmierzenie:) Quote
majqa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='basiapron']ale wiesz,rozbierane będą najlepsze bo wtedy więcej chetnych (...)[/quote] Jasne, francuskich kucharzy...:evil_lol: Quote
kaja555 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A kiedy pani Roma będzie w Celowniku? [SIZE=1]Żaba móg się też do Celownika rozebrać, wszystko żeby była większa oglądalność![/SIZE] Quote
Margo05 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='żaba88']Margo to raczej nie było pytanie :)[/quote] No dobrze, dosłownie to nie było pytanie, ale i tak byłam pierwsza (Żaba, proszę, przyznaj choć, że byłam pierwsza :roll::loveu:) [quote name='żaba88']Tak, pewnie... Zaraz całą sesję zrobię ;)[/quote] Czekamy :diabloti: Acha, kurier będzie po południu. Dopiero ok. 13 będę wiedziała, który i o której :) Quote
gagata Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Na Celowniku ma być po tej niedzieli,jeszcze nie wiedzą dokładnie, bo coś tam muszą jeszcze zmontować, Jak będziemy wiedzieli coś bliżej - damy znać... Quote
Wet-siostra Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 O,mamo,co tu się wyprawia na tym wątku...:crazyeye: Cioteczki,spokój!!!!:cool3: Dajcie Żabce odetchnąć,toż to dziecko jeszcze...:diabloti: Okej.Założę Poziomce nowy wątek,pomyślę nad fajnym tekstem... Niestety,zdjęć lepszej jakości nie mam...Dysponuję tylko komórką...:oops: Chyba,że Weronika1 lub ktoś inny z super-aparatem przyjedzie do mnie i porobi fotki Poziomce?:loveu: Mogę też wysłać komuś mailem te,co mam-a nuż jakoś się je da poprawić... Jak będę miećwątek-podeślę tytuł. Spadam!:eviltong: Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [SIZE=3][B][COLOR=Navy]HURRRRA, MAM PRACę!!! UDAłO SIę!!![/COLOR][/B][COLOR=Navy][SIZE=2][COLOR=Black] Wprawdzie jeszcze małe szkolenie, lekarze, ale będę miała.....swoją wypłatę....i będę mogła więcej pomagać :evil_lol:!!! Lecę jeszcze resztę spraw pozałatwiać, bo im prędzej tym lepiej, ależ jestem VERY HAPPY!!!, aczkolwiek dzisiaj mija 10-ta miesięcznica jak nam Hapunia odeszła:placz::candle::candle::candle:-no ale jak tu się nie radować gdy się pracę dostaje??? Wieczorkiem jak zwykle ją odwiedzimy...:-( [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
SZPiLKA23 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ciesze sie ze masz parace:) i przykro mi z powodu Hapuni [*] Quote
majqa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Majawrc'][SIZE=3][B][COLOR=navy]HURRRRA, MAM PRACę!!! UDAłO SIę!!![/COLOR][/B][COLOR=navy][SIZE=2][COLOR=black] (...)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] [CENTER][COLOR=red][B]PRZEOGROMNE GRATULACJE!!! :bigcool:ŁAP WIATR W ŻAGLE DZIEWCZYNO!!![/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Saphira Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wysłałam stówkę na to nowe wspaniałe konto. Kupcie coś sensownego Pani Romie ! Quote
taks Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Widziałyście? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114488[/URL] Quote
Margo05 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='Majawrc'][SIZE=3][B][COLOR=navy]HURRRRA, MAM PRACę!!! UDAłO SIę!!![/COLOR][/B][COLOR=navy][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] Maja, bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Niech Ci się w niej dobrze powodzi i niech będą wokół Ciebie sami życzliwi współpracownicy :loveu::loveu::loveu: Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Wrociłam, jestem.....wow! bardzo wielkie dzięki:loveu: Majga...coś może i wtym jest "łAP WIATR W żAGLE"-chociaż to nie na wodzie a na lotnisku, i chyba nawet go nie poczuję ale z pewnością usłyszę-praca przy komputerze :multi: Margo-mam nadzieję, ze właśnie tak będzie, chociaż to wszystko zależy od usposobienia, ja uznaję jedną zasadę-"jak Ty do ludzi, tak ludzie do Ciebie"-(chociaż zdarzają się wyjątki) a i tak jestem dobrej myśli chociaż początki są zawsze trudne. I tak bardzo dziękuję;) A jak tam nasza paka? Quote
gagata Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Paka dotarła pod samą furtkę! Roma jest wniebowzięta,właśnie sobie to wszystko oglądała i układała. Powiedziała,że dywan to ona miała kiedyś, jakies dwadzieścia czy trzydzieści lat temu. Ten sobie odłożyła i ma położyć, jak pieski wyjadą. Potem wymieniała, przez pół godziny, co było w tej paczce,zupełnie jak małe dziecko:lol: Słuchajcie, to dla niej naprawdę wielka frajda. Piotr naprawił jej gdzie się dało elektryczność i może włączyć sobie radio, TV,czajnik,lodówka działa - dla niej to naprawdę luksusy niewyobrażalne. Wie,że w Nowinach o niej piszą, trochę się tym martwi ale oczywiście czeka na "Celownik". Obiecała,że z Weroniką pójdzie do lekarza,jak tylko zabiorą jej część piesków. No i znowu snuła opowieści o psach, o tym, jak do niej trafiały, kto jej podrzucał i w jakich okolicznościach.Wiele z tych psów jest okaleczonych.Jeden miał poderzniete gardło i dodatkowo był powieszony:angryy::angryy::angryy:.jakieś dzieci cudem go znalazły i odratowały...nic, tylko słuchać i pisać Maja wrc i Margo - jeszcze raz wielkie dzięki:multi: Quote
basiapron Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 a mi ładnie bazarki idą,zawsze pare groszy na karme będzie Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='gagata']Paka dotarła pod samą furtkę! Roma jest wniebowzięta, Maja wrc i Margo - jeszcze raz wielkie dzięki:multi:[/quote] :loveu:ależ to dla mnie wielka radość i szczęście że można kogoś tak uszczęśliwić pomagając :lol: zapewne Margo w 100% podzieli moje zdanie :evil_lol: a był tam nasz żaba (sorki żabko za wszystkie gafy, ale gdy staram się z dużej to mi nie wchodzi "ż" coś ze sterami-tak samo jak "o kreskowane") kto pakę wniosł do domu? najbardziej mnie interesuje jak klapki :multi:, przecież tak bardzo je potrzebowała..... Quote
Margo05 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nawet nie wiecie jak się cieszę, że paka już dotarła bez problemu :loveu: Maja poszalała po całości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :evil_lol:nio...chciałam pomoc w miarę moich możliwości....ale teraz jak dostałam pracę będzie już lepiej (miałam tylko zasiłek pielęgnacyjny w kwocie 153zl) i nadal będę pomagać, a co:diabloti:! Lecę teraz do mojej kochanej Hapusi :candle: dla ciekawych jej historii [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80451[/URL] a gdzieś w środku wątku dokładniejszy opis tej strasznej tragedii :placz: (a wiecie, jak jesteśmy z Emirkiem u Hapuni to jest tak grzeczniutki...jakby wyczuwał powagę sytuacji) a taki z niego wariat zazwyczaj :diabloti: Quote
Margo05 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Proszę o głosiki na Klusia Musi [url]http://galeria.animalia.pl/galeria.php?id=38968[/url] Ten kto wygra dostaje zdaje się karmę, więc jest szansa na wsparcie Pani Romy :) Można się szybko i bez problemu zarejestrować :evil_lol: Quote
Margo05 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='gagata']Zrobione!!![/quote] Pięknie dziękuję :loveu: Prosimy o jeszcze :loveu: Quote
Majawrc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='gagata']Zrobione!!![/quote] :evil_lol: a ja też się rejestrnęłam....:evil_lol: Quote
Recommended Posts