Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczynki, pięknie dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu:

U mnie właśnie zaczyna się mega burza :cool3:
Idę po TZ z parasolką bo mi się rozpuści :evil_lol:

Posted

Ja mam burzę mózgu. Jak wiozłam dwie suczki P. Romy do sterylki jedna nam uciekła. Wychodząc z samochodu zaczęła się szarpać i sciągła przez łepetynę obrożę. Poszła jak burza, nie było szans ją złapać , była jak w szoku. Siedzę domu i się katuję, nie wiem co się z nią stało, przeszukałam plac jak miałam odjeżdżać "Natasza"zniknęła jak kamfora. Wcześniej biegała jak opentana po placu. Katuję się bo mogłam wcześniej sprawdzić czy ma ciasno zapięką obrożę, ona gryzła i liczyłam na to że dobrze zapięta. Niestety bardzo szybko się wysmyknęła, wiła się jak wąż.
A teraz cała noc przede mną gdzie jest Natasza? Niedługo pewnie lampka mi sie zapali w mózgu.

Posted

Weronika stało się ... teraz jak ją złapać?? cholera jasna ..... co robić???? Pasuje jak najszybciej reagować bo już będzie problem ja odszukać a jeszcze nawet nie ma ludzi do łapania ...

Posted

Pani Roma powiedziała mi żebym się nie martwiła, ze ona wróci do domu. Coś mi to za długo wraca miała blisko powinna wrócić przede mną a jej nie było.
Może faktycznie wróci, tylko po drodze szuka przygód a ja niepotrzebnie sie martwię. Narazie nie pada deszcz, to przynajmniej nie zmoknie.

Posted

Żeby doba miała 48 godzin... Nie byłem dzisiaj u Pani Romy, z czasem wolnym będzie teraz gorzej.
Natasza to kobieta z charakterem, często spacerowała. Ale skoro Pani Roma powiedziała żeby się nie martwić to tak trzeba zrobić. W końcu to Jej suczka ;)

Posted

żaba88 napisał(a):
... Nie byłem dzisiaj u Pani Romy,

:crazyeye: żabo, to kto odbierał pakę i pomagał przy otwieraniu i wypakowywaniu?

Posted

Witam,
dawno mnie tu nie było, pewnie już nikt mnie nie pamięta.
Po wymianie instalacji elektrycznej w mieszkaniu zostało mi trochę kabla - jest nowy, nieużywany, dwa rodzaje (chyba oba trójżyłowe - nie znam się na tym, ale na pewno są OK, bo remont był we wrześniu i wtedy te przewody były kupowane, na pewno są standardowe i spełniają wszelkie normy). Mogę oddać, na pewno się przydadzą, nie wiem, ile tego jest - po kilka metrów obu rodzajów, może więcej.
Druga sprawa: chcę wpłacić parę groszy, ale myślę, że od konta stowarzyszenia lepsze byłoby konto Żaby - stowarzyszenie pewnie będzie musiało wyliczać się z kasy, więc lepiej mieć takie pieniądze, które nie wymagają rachunków.
Mam też nieużywany ogrzewacz przepływowy, ale jest uszkodzony - przy montażu fachowcom strzelił, ale może dałoby się go naprawić, tyle że on jest mały - 4,5 kW. Razem z ogrzewaczem jest nowiutka nieużywana bateria umywalkowa, może choć ona da się wykorzystać.

Posted

Co do paczki: Roma wraz z mężem przy użyciu nieśmiertelnego wózka partiami przewieżli jej zawartość do domu. Franio woził a Roma dyrygowała, bo jej nie wolno dżwigać.
Biedny Zaba chyba da ogłosznie do prasy:"zapasowa para rąk do pracy pilnie poszukiwana" albo "rozciągacz czasu potrzebny od zaraz"

AlmaMater, u Romy przyda się każdy metr przewodów.Jakiś kretyn, dawno temu, przeprowadził jej przewody w łazience do bojlera pod podłogą:angryy::angryy:.A domek drewniany choć obmurowany...

Posted

Weroniko, nie martw się , Natasza wróci jak zawsze. Ona chyba słyszała od poprzednich suczek, co ją tam czeka i dała dyla jak ja przed dentystą:cool3:

Pakuj się, dziewczyno i jedż do tej Okuninki - ponoć :lol:grzyby już są...

Posted

Sorry za offa, ale nie mogłam się powstrzymać, właśnie usłyszałam w TVN24 o nastolatkach :mad:, ktorzy podpalili i zakatowali młodziutkiego huskiego :placz:, poszukałam i oto co znalazłam http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080704/NEWS01/878467191
nie wiem czy już jest na dogo... jestem wstrząśnięta, zbulwersowana, i sama nie wiem co jeszcze....jadę właśnie na szkolenie i już od rana całą z nerwow się trzęsę.:shake:

Posted

dobra rada-pij nervosol,w sensie nie cała butelke tylko do herbaty,działa na nerwy,tylko uważaj bo po dłuższym czasie uzależnia,wiem coś o tym.
Ale ludzie są okrutni,będa mieli to na sumieniu jeśli wyrosną na normalnych ludzi to będą pamietac co zrobili i próbować odkupić swoje grzechy pewnie pomagając zwierzakom,oby w taki sposób.

Posted

Majawrc napisał(a):
Sorry za offa, ale nie mogłam się powstrzymać, właśnie usłyszałam w TVN24 o nastolatkach :mad:, ktorzy podpalili i zakatowali młodziutkiego huskiego :placz:, poszukałam i oto co znalazłam http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080704/NEWS01/878467191
nie wiem czy już jest na dogo... jestem wstrząśnięta, zbulwersowana, i sama nie wiem co jeszcze....jadę właśnie na szkolenie i już od rana całą z nerwow się trzęsę.:shake:
kuwa mac co za skurwysyny ...................brak słow

Posted

naprawdę oko za oko ząb za ząb .... też chciałabym zobaczyć ich blagalne spojrzenie jak leżą podpaleni na ziemi .... krew mnie zalała w oczach łzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Pół nocy nie spałam,myślałam o tej suczce...:oops: Oby p.Roma miała rację i Natasza wróciła do domu...Tam taki duży ruch....:shake:
Poziomka czuje się już dobrze i praktycznie jest do wzięcia...Bardzo ładnie wyciągnęła sobie szwy,został tylko jeden.:cool3:
Z jedzeniem nadal nie za dobrze,ale coś-tam je...W ilościach minimalnych...:roll:
Cały czas się do mnie tuli,a teraz siedzi mi na kolanach i utrudnia pisanie...:evil_lol:Muszę jej w końcu założyć wątek,bo się za bardzo do siebie przyzwyczajamy...:oops:

Posted

Majawrc napisał(a):

Mało się nie popłakałam. Te gnojki są spod Lublina.
Po południu młodych bandytów zatrzymała policja. To dwaj bracia - 11-letni Damian i 16-letni Stanisław S. z Motycza i ich kolega 15-letni Piotr D. z Tomaszowic. Najmłodszy z nich na początku czerwca znalazł szczeniaka. We trójkę postanowili zabić. Nieoficjalnie to Piotr D. był pomysłodawcą bestialskiego czynu, który wówczas zarejestrowali komórką. Zatrzymani nastolatkowie są obecnie przesłuchiwani w komendzie policji przy Północnej w Lublinie. Wszyscy trzej przyznali się do winy ale nie uważają, że zrobili coś złego.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080704/NEWS01/54215484

Posted

zabic zwyrodnilów ...po co im dawac żryc ..............................jak z tego juz niec dobrego nie wyrosnie .....kurna 11 lat ...:mad::mad::mad::mad::mad::angryy: