kasikitd Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Mam nadzieję Bary, że niebawem znajdziesz dobry dom.Tyle czasu już czekasz i czekasz... Quote
TYGRYS-ica. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 o kurcze ale sie porobilo :crazyeye: troche mnie nie bylo na watku Barego a tu takie wiesci. czyli wszystko wychodzi na prosta tylko jeszcze jakis domek by sie przedal. dziewczyny jestescie koffane :loveu::loveu: tyle dla niego robicie. Bary ty misiu kolorowy trzymaj sie :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a): Bary ty misiu kolorowy trzymaj sie :loveu: Pewnie, że "kolorowy"..... :eviltong: Ma i czerń ...i biel.... i brąz.....:evil_lol::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Zapraszam na nowy "trójłapkowy" wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10093221#post10093221 Już sama nie wiem jak "im" pomóc :-(...... Quote
TYGRYS-ica. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tych biedakow to tylko przybywa a chetnych na nich brak :shake: Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 kaja555 napisał(a):I ja tez z rana Barego podniosę :multi: Pomogę ci:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 kasikitd napisał(a):Barunia, pokaż swoje piękne pycho ;) "Pokażę wieczorem, jak ciocia DIF zdąży z pracy przed zmrokiem. Wiem, że zawsze nosi przy sobie aparat fotograficzny...tylko ciekawe po co go traga :hmmmm:? No chyba, że ubiegnie ją zfatami ciocia Cekinka ;)" Quote
Cekinka13* Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ciocia Cekinka była dziś u mnie, ale nie miała ze sobą aparatu :shake:. Wyciągnęła mi trzy kleszcze. :o W górę, Baruś. Quote
Wet-siostra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Hop Hooop,domku,gdzie JesteŚ??? Bary Czeka!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Cekinka13* napisał(a):Ciocia Cekinka była dziś u mnie, ale nie miała ze sobą aparatu :shake:. Wyciągnęła mi trzy kleszcze. :o W górę, Baruś. Jenyyyyy.......trzy :shake::crazyeye:??? Ale czemu się dziwię, przecież on przedziera się przez krzaki na tej posesji...... Jak byłam u Barego dzisiaj wieczorem, nie było go!! Quote
Cekinka13* Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cholerne są te kleszcze, moje psy co miesiąc dostają środek przeciwkleszczowy, ale i tak prawie po każdym spacerze mają przynajmniej jednego kleszcza... zimy nie było, nie wymroziło ich... Quote
Margo05 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Baruś, mam nadzieję, że to były wszystkie kleszcze jakie miałeś :cool3: Co to za g... z tymi kleszczami. Dziś w lecznicy też była pani z pieskiem i trzema kleszczami :shake: Quote
majqa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Mój Boże, żeby jeszcze te podnoszenia przełożyły się na dom. Dziewczyny, a w jakiej formie jest jego łapka? Quote
Recommended Posts