Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o kurcze ale sie porobilo :crazyeye: troche mnie nie bylo na watku Barego a tu takie wiesci. czyli wszystko wychodzi na prosta tylko jeszcze jakis domek by sie przedal. dziewczyny jestescie koffane :loveu::loveu: tyle dla niego robicie. Bary ty misiu kolorowy trzymaj sie :loveu:

Posted

kasikitd napisał(a):
Barunia, pokaż swoje piękne pycho ;)

"Pokażę wieczorem, jak ciocia DIF zdąży z pracy przed zmrokiem. Wiem, że zawsze nosi przy sobie aparat fotograficzny...tylko ciekawe po co go traga :hmmmm:? No chyba, że ubiegnie ją zfatami ciocia Cekinka ;)"

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Ciocia Cekinka była dziś u mnie, ale nie miała ze sobą aparatu :shake:. Wyciągnęła mi trzy kleszcze. :o

W górę, Baruś.

Jenyyyyy.......trzy :shake::crazyeye:??? Ale czemu się dziwię, przecież on przedziera się przez krzaki na tej posesji......
Jak byłam u Barego dzisiaj wieczorem, nie było go!!

Posted

Cholerne są te kleszcze, moje psy co miesiąc dostają środek przeciwkleszczowy, ale i tak prawie po każdym spacerze mają przynajmniej jednego kleszcza... zimy nie było, nie wymroziło ich...

Posted

Baruś, mam nadzieję, że to były wszystkie kleszcze jakie miałeś :cool3:
Co to za g... z tymi kleszczami. Dziś w lecznicy też była pani z pieskiem i trzema kleszczami :shake: