Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora... :loveu:

Bary jest bardzo znany w Halinowie- dziś rano odwiedziły go trzy osoby- ja, jakaś miła pani, jakiś miły pan, później zapewne odwiedziła go DIF. :)
Widziałam plakat na zoologu- naprawdę bardzo fajny! przyciąga uwagę! (przynajmniej moją :razz:)

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Isadora... :loveu:
Bary jest bardzo znany w Halinowie- dziś rano odwiedziły go trzy osoby- ja, jakaś miła pani, jakiś miły pan, później zapewne odwiedziła go DIF. :)
Widziałam plakat na zoologu- naprawdę bardzo fajny! przyciąga uwagę! (przynajmniej moją :razz:)

W zoologu jest...ale w innych miejscach min. pod kościołem zniknął :angryy::mad:!!! Nic to ... Jeszcze mi zostało kilka plakatów i wywieszę ponownie!!!! :diabloti::eviltong:

Wczoraj poszłam z Ronią i dzieciakami na spacer "do Barego". I wiecie co ... chwała Bogu, że był za kratą (ogrodzeniem czyli ....:evil_lol:)
Jak zobaczył moją terirkowato-jamnikowatą Roninkę ....:crazyeye:o mały włos jej przez tę kratę nie zeżarł na surowo!!!!!:wallbash:
Boszzz......Aż się przestarszyłam i zabroniłam dzieciom podchodzić do siatki... I kombinowałam co zrobię sama z dwójką maluchów i psem na smyczy jak Bary zacznie do nas przełazić przez "swoją" dziurę w siatce... :shake: Ale dał sobie spokój......

Cekinka!!
Wczoraj jak odchodziłam "w biegu" ;) od Barego, do posesji podchodziła miła Pani (czyli P. Małgosia ze sklepu) i jakiś pan, podejrzewam, że KUPIEC, bo ona go wyrażnie oprowadzała po posesji!!! :shake:

Posted

Hm, to co się stanie z Barym, jak wykupi działkę?? Jak najszybciej musimy go stamtąd zabrać!
A co do spaceru- Bary bronił swojego terytorium, to normalne. Tymbardziej, że był za kratami, to wyzwala agresję, bo nie może powąchać itp. obcego psa. Psy i dzieci powinny się poznać na neutralnym terenie, czyli takim, które nie należy ani do jednego, ani do drugiego psa. Wtedy zapewne sytuacja wyglądała by inaczej.
W sobotę (może wcześniej) przejdę się do Barego z moim pekińczykiem. ;-)

Posted

Widać Bary ma instynkt terytorialny :roll:
Jak on sobie poradzi w nowym miejscu? Bo zakładam, że dom dla niego się wkrótce znajdzie. Tylko czy On będzie szczęśliwy?

Posted

Przepraszam, że nie odzywałam się tyle czasu, ale dogomania już kompletnie odmawia posłuszeństwa! Od trzech dni "białe strony"!!
Dzisiaj Barego nie było!! Może Cekinka go "namierzyła"....

Wreszcie mogę powiesić na furtce "tabliczkę" w wykonaniu niezawodnej Isadorki :Rose:! WRESZCIE udało mi się ją zafoliować (TZ to zrobił w pracy)!!!:shake:
Jutro, najdalej pojutrze powieszę! Nie ukrywam, że o wiele szybciej byłoby gdyby kaja na moją prośbę wydrukowała...zafoliowała..przysłała.... itd, ale nie chciałam już jej angażować !!
Kajuś, i tak dzięki za wszystko :loveu:

Posted

[quote name='DIF']Przepraszam, że nie odzywałam się tyle czasu, ale dogomania już kompletnie odmawia posłuszeństwa! Od trzech dni "białe strony"!!
Dzisiaj Barego nie było!! Może Cekinka go "namierzyła"....

Wreszcie mogę powiesić na furtce "tabliczkę" w wykonaniu niezawodnej Isadorki :Rose:! WRESZCIE udało mi się ją zafoliować (TZ to zrobił w pracy)!!!:shake:
Jutro, najdalej pojutrze powieszę! Nie ukrywam, że o wiele szybciej byłoby gdyby kaja na moją prośbę wydrukowała...zafoliowała..przysłała.... itd, ale nie chciałam już jej angażować !!
Kajuś, i tak dzięki za wszystko :loveu:

A pytałam czy laminować, pytałam? No i prosze! :eviltong: No ale jakby co, to pamiętajcie o mnie, że jeszcze mogę coś przysłać...:evil_lol: