łamAga Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 http://img41.imageshack.us/img41/5071/dsc00420b.jpg pańcia , dlaczego psiakowi krzywde robisz ?? :evil_lol:
Amber Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zabójczy ma ten kaganiec ;). Jakby Jari taki przywdział to by nam już nikt na drodze nie stanął :evil_lol:
gops Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 dOgLoV napisał(a):http://img41.imageshack.us/img41/5071/dsc00420b.jpg pańcia , dlaczego psiakowi krzywde robisz ?? :evil_lol: siaką krzywdę :eviltong: zasłużyła :evil_lol: Amber napisał(a):Zabójczy ma ten kaganiec ;). Jakby Jari taki przywdział to by nam już nikt na drodze nie stanął :evil_lol: kaganiec prawie bojowy :lol: firmy dingo , dostaliśmy w spadku za darmo po innym psie ;) Jari na pewno by wyglądał groźnie :diabloti: i o dziwo sucz mniej nim ociera niż fizjologiem :roll: kupiłam teraz jej nowego fizjologa ocynkowanego , stary wersja pro jest do du** nie dość że ta guma się ściera bardzo szybko to ten szeroki pasek sukę grzeje i nie chce go zakładać :roll: będzie go miała na zimę żeby nos nie przymarzał.
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 http://img41.imageshack.us/img41/5071/dsc00420b.jpg prawie jak hannibal lecter :diabloti:
gops Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='vege*']http://img41.imageshack.us/img41/5071/dsc00420b.jpg prawie jak hannibal lecter :diabloti: ;) zdjęcia z dzisiaj Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
gops Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bylo za gorąco i udało nam się zrobić tylko tyle , mamy 33 stopnie!
Marta_Ares Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ale jje super w tym rogzie!! i ten Was nowy kaganiec bardzo fajny, tak delikatnie na niej wygląda :loveu: :loveu:
vege* Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 http://img577.imageshack.us/img577/8761/dsc01842ni.jpg jak one ładnie razem wyglądają :loveu:
Naklejka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Fajny ten kaganiec :D Misia zawsze jest taka słodka, czy to tylko kwestia zdjęć? :)
gops Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [quote name='Marta_Ares']ale jje super w tym rogzie!! i ten Was nowy kaganiec bardzo fajny, tak delikatnie na niej wygląda :loveu: :loveu: dzięki , z kagańca jestem bardzo zadowolona :lol: [quote name='dOgLoV']Kochane psiaczki :loveu::loveu::loveu::loveu: taaa :evil_lol::lol: [quote name='vege*']http://img577.imageshack.us/img577/8761/dsc01842ni.jpg jak one ładnie razem wyglądają :loveu: pasują do siebie :lol: [quote name='Naklejka']Fajny ten kaganiec :D Misia zawsze jest taka słodka, czy to tylko kwestia zdjęć? :) Misia ? słodko ? :diabloti: wiesz co ona słodko wygląda jak jej te uszko stanie i zrobi szczęśliwa minke :evil_lol: ale słodka to ona nie jest
Asia&Kleo Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Naklejka napisał(a):Fajny ten kaganiec :D Misia zawsze jest taka słodka, czy to tylko kwestia zdjęć? :) Misia się do mnie uśmiecha:diabloti: jak jej zdjecia robię
evel Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Właśnie miałam pytać jak się kaganiec sprawuje :) To maszerowy? Dobierali Wam rozmiar czy sama coś wybrałaś? Zastanawiam się nad wzięciem takiego podobnego teraz (czyli bez gumy) a zostawieniu ogumowanego na zimę, bo też suka go zniszczyła okropnie, paskuda jedna :roll: Tylko nie wiem czy chopo brać czy maszerowego.
gops Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 evel napisał(a):Właśnie miałam pytać jak się kaganiec sprawuje :) To maszerowy? Dobierali Wam rozmiar czy sama coś wybrałaś? Zastanawiam się nad wzięciem takiego podobnego teraz (czyli bez gumy) a zostawieniu ogumowanego na zimę, bo też suka go zniszczyła okropnie, paskuda jedna :roll: Tylko nie wiem czy chopo brać czy maszerowego. kaganiec mam 3 dni (ale nosi na każdy spacer) :evil_lol: ale na razie sprawuję się super , mój stary był mocno zdarty na przodzie dlatego zdecydowała się na ocynkowany, a stary również zostawiłam na zimę. to jest maszer , rozmiar dobrałam sama . ja mam teraz i chopo i maszera ale chopo nie odpisywał na meile a maszer od razu odpisał że mają takie ocynkowane więc wzięła od nich , i mogę napisać że według mnie chopo ma lepszy pasek tylni , a maszer ma lepszy na nosie, bez filcu , nic nie wyciera sierści i jest dość cienki co dla mnie jest plusem . Naklejka napisał(a):hehe, pozory mylą? :diabloti: dokładnie :lol: sucza to niezłe ziółko niestety ;)
gops Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Asia&Luna napisał(a):Misia się do mnie uśmiecha:diabloti: jak jej zdjecia robię zapomniałam Cię zacytować w poprzednim poście :evil_lol: chciałabyś :eviltong:
gops Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Diora napisał(a):Super wygląda w nowym kagańcu :) pff a jakby nie miała kagańca to by brzydko wyglądała? :eviltong::lol: dzięki :lol:
Diora Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 gops napisał(a):pff a jakby nie miała kagańca to by brzydko wyglądała? :eviltong::lol: dzięki :lol: Wrzuć więcej fotek, to wtedy Ci powiem:laugh2_2::evil_lol:
cockermaister Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Piękna Miśka :loveu::loveu: fajny ten rogz :cool3:
zaba14 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Fajna ta obróżka, dobrze wygląda błękit na Miśce ;) kiedy nowe fotki??
gops Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Diora napisał(a):Wrzuć więcej fotek, to wtedy Ci powiem:laugh2_2::evil_lol: na razie nie ma nowych fotek :eviltong: cockermaister napisał(a):Piękna Miśka :loveu::loveu: fajny ten rogz :cool3: dzięki , rogz też mi się podoba, a bałam się że nie będzie pasować . zaba14 napisał(a):Fajna ta obróżka, dobrze wygląda błękit na Miśce ;) kiedy nowe fotki?? no błękit nawet nawet, ale niebieski już jej nie pasuję ciemniejszy . nowe fotki będą jak zrobię :lol::eviltong: nie ma pogody niestety ostatnio . w sobotę idę na wesele do kuzynki , nie ma kto zostać z psami więc muszę wracać koło 22 bo psy dłużej same nie zostaną . tak to jest jak ma się psa ;)
Lucky. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ja też tak miałam z M, jak szłam teraz na wesele, siedziałam do 21 i poszłam do domu :) no cóż. ..
Ewa&Duffel Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Obejrzałam sobie wasze zdjęcia z wakacje, piękne i widać, że dobrze się bawiliście :) Zazdroszczę działki i to w dodatku w takiej lokalizacji, świetna rzecz :)
Recommended Posts