Izabella Hossa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Enia Twoja mini mini "Rotteczka" jest po prostu prześliczna, nie mogłam się napatrzec. Cudownie, że ma już dom :lol: Quote
enia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 aldonda napisał(a):Enia Twoja mini mini "Rotteczka" jest po prostu prześliczna, nie mogłam się napatrzec. Cudownie, że ma już dom :lol: No już nie moja:lol: oby byla zawsze szczęśliwa. Quote
Rybc!a Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 enia napisał(a):No już nie moja:lol: oby byla zawsze szczęśliwa. A mnie się wydaje, że trafiła jak '' pączek w masło " ! :) Quote
enia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Rybc!a napisał(a):A mnie się wydaje, że trafiła jak '' pączek w masło " ! :) No mnie też, ale ja zawsze sie martwię o "swoje" dzieci.........nawet po miesiącach......;) Quote
Rybc!a Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 A ja "swoje" dziecko przygarnęłam 3 miesiące temu i jakoś tak.. dalej się z nim nie rozstałam ;) Quote
Itske Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 enia napisał(a):Itske nie wiesz jak tam "moja" panna żyje? wiesz, ja sama nie wiem jak żyję, i jak się nazywam, w pracy mam .....:mad::placz::angryy::crazyeye: a w domu maturzystkę:razz::-o oprzytomnieję, to zadzwonię do niuńki tzn. jej pańci, aby opowiedzieli ze szczegółami, na razie wiem, że wszystko OK i żeby Cię uspokoić poproszę o obiecane zdjęcia. Quote
Rybc!a Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 W takim razie czekamy na zdjęcia i wieści! :razz: Quote
evita. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No to czekamy na info jak się żyje księżniczce Nutce :lol: Quote
Itske Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Żyje się, żyje, chętnie bym się z Panną zamieniła! Podbiła serca wszystkich ( również dalszej rodziny) - bo to pies zdecydowanie obronny! A ma co bronić, bo dom duży ( o swięci i wściekle czysty - chyba, że niunka się z kotem gania, to ciut brudniej:diabloti:) Kanapa jej, łóżko jej, kot odziedziczył Nutkową budkę, tylko miski mu nie daje. Głupio mi do nich ciagle wydzwaniać i naciskać o zdjęcia, nie każdy ma jednak cyfrówkę i neta (przypominam, że pani już w latach, wnuczka studiuje i rzadziej bywa, a córka ma jako n-lka coraz bardziej gorący czas w pracy) no i sama się czuję jakbym ich przepytywała i nie ufała, jak się obrobię z pracą, to sama pojadę i ją obfocę - może być? Quote
Rybc!a Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Itske napisał(a):Żyje się, żyje, chętnie bym się z Panną zamieniła! Podbiła serca wszystkich ( również dalszej rodziny) - bo to pies zdecydowanie obronny! A ma co bronić, bo dom duży ( o swięci i wściekle czysty - chyba, że niunka się z kotem gania, to ciut brudniej:diabloti:) Kanapa jej, łóżko jej, kot odziedziczył Nutkową budkę, tylko miski mu nie daje. Głupio mi do nich ciagle wydzwaniać i naciskać o zdjęcia, nie każdy ma jednak cyfrówkę i neta (przypominam, że pani już w latach, wnuczka studiuje i rzadziej bywa, a córka ma jako n-lka coraz bardziej gorący czas w pracy) no i sama się czuję jakbym ich przepytywała i nie ufała, jak się obrobię z pracą, to sama pojadę i ją obfocę - może być? Jasne, że może być ! :) Quote
enia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Itske napisał(a):Żyje się, żyje, chętnie bym się z Panną zamieniła! Podbiła serca wszystkich ( również dalszej rodziny) - bo to pies zdecydowanie obronny! A ma co bronić, bo dom duży ( o swięci i wściekle czysty - chyba, że niunka się z kotem gania, to ciut brudniej:diabloti:) Kanapa jej, łóżko jej, kot odziedziczył Nutkową budkę, tylko miski mu nie daje. Głupio mi do nich ciagle wydzwaniać i naciskać o zdjęcia, nie każdy ma jednak cyfrówkę i neta (przypominam, że pani już w latach, wnuczka studiuje i rzadziej bywa, a córka ma jako n-lka coraz bardziej gorący czas w pracy) no i sama się czuję jakbym ich przepytywała i nie ufała, jak się obrobię z pracą, to sama pojadę i ją obfocę - może być? Czyli czekamy spokojnie na foty....... Quote
enia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nooo jesteśmy cierpliwe chciałam zauważyć.......:razz: a wiecie cioteczki ,mam do tej pory telefony i maile w sprawie Nutki, dzięki jej ogloszeniom mam nadzieje,że kilka innych suczek znalazło domy, przekazuje kontakty innym cioteczkom.......;) foty, foty , foty, foty, foty:modla::modla::modla: Quote
evita. Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 I co z tymi fotkami Nutki, że tak nieśmiało przypomnę :p Quote
enia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wakacje w pełni , to może jakaś fota letnia Nutki??? można prosić? i co z jej sterylką, upasła sie troszku do zabiegu?:) Quote
evita. Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jam też ciekawa jak teraz wygląda Nutka ;) Quote
Rybc!a Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Więc poczekajmy cierpliwie na zdjęcia ;) Quote
enia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Nie wiem o co chodzi ale nachodzą mnie czarne myśli, Itske bywa na forum ale tu ani słowa nie napisze..........:roll: ani o umowie adopcyjnej , ani o sterylce.......... przeciez Nucia nie poszla do obcych ludzi , tylko do Itske znajomych..... jeśli Itse nie masz czasu to poprosze adres Nutki na pw - poprosze kogoś z Dogo lub znajomych o kontrole jak pies żyje.Nie muszę przypominać ,że to ja podpisałam umowe ze schroniskiem - i teoretycznie jestem jej właścicielką. Quote
Rybc!a Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Enia, masz rację. PS Podpisałaś umowę ze mną, nie ze schroniskiem . ;) Quote
Itske Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 enia napisał(a):Nie wiem o co chodzi ale nachodzą mnie czarne myśli, Itske bywa na forum ale tu ani słowa nie napisze..........:roll: ani o umowie adopcyjnej , ani o sterylce.......... przeciez Nucia nie poszla do obcych ludzi , tylko do Itske znajomych..... jeśli Itse nie masz czasu to poprosze adres Nutki na pw - poprosze kogoś z Dogo lub znajomych o kontrole jak pies żyje.Nie muszę przypominać ,że to ja podpisałam umowe ze schroniskiem - i teoretycznie jestem jej właścicielką. Dziewczyny - zmiast snuć katastroficzne wizje trzeba było do mnie napisać na pw! Słowo daję - z Nutką wszystko w jak najlepszym porzedku (Boziu daj mi takie zdrowie i domek:lol:), 1. Umowa zdaniem Pani została wysłana dawno - ????? więc nie wiem co sie stało, zagroziłam :mad:zabraniem Nutki - najwyżej niech skserują swój egzemplarz i wyślą ponowie (ale zarzekali się, że wysłany) 2. Jest okres wakacyjny (Enia napiszę jeszcze na pw) 3. na życzenie oczywiście udostepnię telefon do domku - żeby Enia osobiscie mogła porozmawiać z właścielką 4. Jak do nich dzwoniłam - a przed wakacjami dosyć czesto - to stosunki jakoś ochłodły - mam wrażenie, że Pani sie boi, ze Nutkę odchuchała i ja będę chciała ją zabrać!!!!! Nutka jest dla Pani najpiękniejszym i najmądrzejszym psem i wszyscy czyhają, żeby ją zabrać (przesadzam oczywiście, ale chyba dosyć mieli mojej nachalnosci:diabloti:) 5. pod groźbą awantury w miejscu zatrudnienia wymogłam obietnicę przysłania zdjęć - może być nawet telefonem jak nie mają czym 6, Nie zaglądałąm tu - bo z sunią wszystko OK i byłam przekonana, że umowa dotarła pod właściwy adres to tyle gwoli wyjasnień Sama teraz czekam na zdjęcia! Quote
Rybc!a Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 No, to jestem już spokojniejsza. :) Quote
Itske Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dziewczyny, komu mogę wysłać na @ zdjęcia Nutki? :lol:( mam ch...rny problem z kompem i nie daję rady wkleić na forum:angryy:). Umowa zdaniem domku już została wysłana a, i jeszcze najświeższe doniesienia z domku (relacja gościa): "Piesek ma się bardzo dobrze. Jest wspaniały i sprawia wiele radości - szczególnie mamie.Na mnie szczeka, ale wkrótce też siądzie na moich kolanach.Jest bardzo czujny i świetnie wychowany. Lubi spać w łóżku". Quote
Recommended Posts