Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aldonda napisał(a):
Enia Twoja mini mini "Rotteczka" jest po prostu prześliczna, nie mogłam się napatrzec. Cudownie, że ma już dom :lol:

No już nie moja:lol:
oby byla zawsze szczęśliwa.

Posted

Rybc!a napisał(a):
A mnie się wydaje, że trafiła jak '' pączek w masło " ! :)

No mnie też, ale ja zawsze sie martwię o "swoje" dzieci.........nawet po miesiącach......;)

Posted

enia napisał(a):
Itske nie wiesz jak tam "moja" panna żyje?

wiesz, ja sama nie wiem jak żyję, i jak się nazywam, w pracy mam .....:mad::placz::angryy::crazyeye: a w domu maturzystkę:razz::-o

oprzytomnieję, to zadzwonię do niuńki tzn. jej pańci, aby opowiedzieli ze szczegółami, na razie wiem, że wszystko OK i żeby Cię uspokoić poproszę o obiecane zdjęcia.

Posted

Żyje się, żyje, chętnie bym się z Panną zamieniła! Podbiła serca wszystkich ( również dalszej rodziny) - bo to pies zdecydowanie obronny! A ma co bronić, bo dom duży ( o swięci i wściekle czysty - chyba, że niunka się z kotem gania, to ciut brudniej:diabloti:)
Kanapa jej, łóżko jej, kot odziedziczył Nutkową budkę, tylko miski mu nie daje.
Głupio mi do nich ciagle wydzwaniać i naciskać o zdjęcia, nie każdy ma jednak cyfrówkę i neta (przypominam, że pani już w latach, wnuczka studiuje i rzadziej bywa, a córka ma jako n-lka coraz bardziej gorący czas w pracy) no i sama się czuję jakbym ich przepytywała i nie ufała, jak się obrobię z pracą, to sama pojadę i ją obfocę - może być?

Posted

Itske napisał(a):
Żyje się, żyje, chętnie bym się z Panną zamieniła! Podbiła serca wszystkich ( również dalszej rodziny) - bo to pies zdecydowanie obronny! A ma co bronić, bo dom duży ( o swięci i wściekle czysty - chyba, że niunka się z kotem gania, to ciut brudniej:diabloti:)
Głupio mi do nich ciagle wydzwaniać i naciskać o zdjęcia, nie każdy ma jednak cyfrówkę i neta (przypominam, że pani już w latach, wnuczka studiuje i rzadziej bywa, a córka ma jako n-lka coraz bardziej gorący czas w pracy) no i sama się czuję jakbym ich przepytywała i nie ufała, jak się obrobię z pracą, to sama pojadę i ją obfocę - może być?

Jasne, że może być ! :)

Posted

Itske napisał(a):

Czyli czekamy spokojnie na foty.......

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nooo jesteśmy cierpliwe chciałam zauważyć.......:razz:
a wiecie cioteczki ,mam do tej pory telefony i maile w sprawie Nutki, dzięki jej ogloszeniom mam nadzieje,że kilka innych suczek znalazło domy, przekazuje kontakty innym cioteczkom.......;)
foty, foty , foty, foty, foty:modla::modla::modla:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Nie wiem o co chodzi ale nachodzą mnie czarne myśli, Itske bywa na forum ale tu ani słowa nie napisze..........:roll:
ani o umowie adopcyjnej , ani o sterylce..........
przeciez Nucia nie poszla do obcych ludzi , tylko do Itske znajomych.....
jeśli Itse nie masz czasu to poprosze adres Nutki na pw - poprosze kogoś z Dogo lub znajomych o kontrole jak pies żyje.Nie muszę przypominać ,że to ja podpisałam umowe ze schroniskiem - i teoretycznie jestem jej właścicielką.

Posted

enia napisał(a):
Nie wiem o co chodzi ale nachodzą mnie czarne myśli, Itske bywa na forum ale tu ani słowa nie napisze..........:roll:
ani o umowie adopcyjnej , ani o sterylce..........
przeciez Nucia nie poszla do obcych ludzi , tylko do Itske znajomych.....
jeśli Itse nie masz czasu to poprosze adres Nutki na pw - poprosze kogoś z Dogo lub znajomych o kontrole jak pies żyje.Nie muszę przypominać ,że to ja podpisałam umowe ze schroniskiem - i teoretycznie jestem jej właścicielką.

Dziewczyny - zmiast snuć katastroficzne wizje trzeba było do mnie napisać na pw!
Słowo daję - z Nutką wszystko w jak najlepszym porzedku (Boziu daj mi takie zdrowie i domek:lol:),
1. Umowa zdaniem Pani została wysłana dawno - ????? więc nie wiem co sie stało, zagroziłam :mad:zabraniem Nutki - najwyżej niech skserują swój egzemplarz i wyślą ponowie (ale zarzekali się, że wysłany)
2. Jest okres wakacyjny (Enia napiszę jeszcze na pw)
3. na życzenie oczywiście udostepnię telefon do domku - żeby Enia osobiscie mogła porozmawiać z właścielką
4. Jak do nich dzwoniłam - a przed wakacjami dosyć czesto - to stosunki jakoś ochłodły - mam wrażenie, że Pani sie boi, ze Nutkę odchuchała i ja będę chciała ją zabrać!!!!! Nutka jest dla Pani najpiękniejszym i najmądrzejszym psem i wszyscy czyhają, żeby ją zabrać (przesadzam oczywiście, ale chyba dosyć mieli mojej nachalnosci:diabloti:)
5. pod groźbą awantury w miejscu zatrudnienia wymogłam obietnicę przysłania zdjęć - może być nawet telefonem jak nie mają czym
6, Nie zaglądałąm tu - bo z sunią wszystko OK i byłam przekonana, że umowa dotarła pod właściwy adres

to tyle gwoli wyjasnień
Sama teraz czekam na zdjęcia!

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny, komu mogę wysłać na @ zdjęcia Nutki? :lol:( mam ch...rny problem z kompem i nie daję rady wkleić na forum:angryy:).
Umowa zdaniem domku już została wysłana

a, i jeszcze najświeższe doniesienia z domku (relacja gościa): "Piesek ma się bardzo dobrze. Jest wspaniały i sprawia wiele radości - szczególnie mamie.Na mnie szczeka, ale wkrótce też siądzie na moich kolanach.Jest bardzo czujny i świetnie wychowany. Lubi spać w łóżku".