Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brooks- kawał chłopa z Ciebie, więc nie choruj i nie strasz swojej Rodzinki ;). Folen- a nie miał może ostatnio kleszcza ? Podobno babeszjoza szaleje...
P.S. Abwarko- a co dolega Bono ? Pozdrawiam

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Już po strachu (myślałam, że siostra i jej TZ "zejdą", tak się denerwowali małym gadem), wczoraj wieczorem było już B lepiej, cały dzień głodówki miał, wydaje mi się, że mógł "złapać" na spacerze coś, co mu zaszkodziło, choć głównie spaceruje w kagańcu. Niestety jak tylko go zdjąć, to Brooks pałaszuje co się da, ma takie "ciągoty", ale i tak jest lepiej odkąd dostaje RumenTabs.

Bonusiowi dużo zdrówka, i napiszcie co powiedział wet.

Posted

oj dziewczyny trzymajcie sie, strasza nas te psy jak nie wiem co....:roll:
a moja "mała "kociczka też chora, pęcherz, nerki i te sprawy.......no ale ona już wiekowa troszku......

Posted

Abwarka napisał(a):
To samo chciałam napisać ;)

My dziś na 16.30 do doktora Pasiaka

W takim razie trzymamy kciuki i czekamy na to co powie wet. Oby to były same pozytywne wieści. Trzymaj się Bonuś :thumbs:

Posted

Evita B ma się dobrze, choć wczoraj wieczorem jeszcze trochę nieswój jakiś był.
Właśnie się rozbija po domu i "napastuje" biedną chowkę.

Enia, dużo zdrowia dla Twojej pięknej kici, mimo wieku!
Podpisuję się pod postem Evity - jak ma się Bono i co powiedział lekarz?

Posted

I jednak B musi jechać do weta, po 16 rusza...ma prawdopodobnie coś z żołądkiem, po telefonie kazali przyjechać, trzymajcie kciuki żeby to była błahostka.

Posted

Już po wizycie, problem tkwi w jelitach, zapewne od czegoś co mały śmieciarz zeżarł, dostał jakiś "biały" proszek do dosypania do jedzonka, i kilka dni ma jeść mniej.

Posted

Posty przestawia znowu.

On chodzi w kagańcu, ale w takim, żeby np mógł aportować, ale chyba będziemy musieli zmienić na inny, bo nie da się upilnować gadzina, a ja biegać nie mogę, więc jak coś złapie, to mu nie zabiorę. :mad:

Zdrówka dla Bonusia tak wogóle!

Posted

Brooks- Ty się lepiej pilnuj stary z tym jedzeniem śmieci na spacerze, bo ja tu widzę, że tu jakieś pancerne kagańce i inne okropne cuda dla Ciebie szykują :evil_lol:

Posted

Dzięki Majqa, magiczny proszek podziałał, już lepiej się czuje, ale całą noc mu "kiszki grały"..oczywiście już kontynuuje swój proces odkurzania wszystkiego, co się da :shake:
Dobrze, że u nas jeśli coś wciągnie, to choć charakteru "organicznego", bo żadnych śmieci "poludzkich" nie ma...Tylko niefajnie jak potem choruje albo się zwymiotuje...
Mały, kochany gad :loveu:

• 1 month later...