Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Cezarek własnie spi z Sati na kocyku...Cudowny....:buzi::buzi:
Polubiły się on widać temperuje mała i kształci...Ona bierze od niego same dobre rzeczy....Bardzo Wam dziękuje W szczególności Edycie i Magdzie...
Wspaniałe kobiety....

Posted

Zdjęcia robiła córka Edyty...Napewno je pokażą.Ja jeszcze do tego nie doszłam...Jutro jedziemy do pana Oliwiera weterynarza poniważ chce go poznać...My chyba zaraz wskoczymy w trojkę do łóżeczka bo padam tak się denerwowałam przed przyjazdem Cezarka...

Posted

Śpijcie spokojnie i wypoczywajcie. :loveu: Emocjonalnie padacie, to zrozumiałe. Ważne, że Cezarek jest już bezpieczny!!! Musicie zebrać siły na Wasz jutrzejszy, w pełni pierwszy, rodzinny dzionek!:multi:

Posted

Od pół godziny jestesmy w domku:) Trochę trawała ta jazda. Cezar grzeczny w podróży i Kochany:loveu:
W Nowym domku u Magdy było zapoznanie na trawniczku. Najpierw Sati się nawkurzała i naszczekała na Cezara:diabloti: Ale potem razem weszlismy do domku, troche jeszcze po Nim poskakała zachęcając do zabawy, do momentu hm, kiedy Cezar "capnął" paszczą na odstraszenie małego intruzka:loveu: Oczywiście nie ugryzł ale pogroził małej na zasadzie, Ej mała spasuj:evil_lol: Potem Sati chodził za Cezara ogonem, niesmiało spoglądając czy On zechce się bawić:loveu: Myslę że bardzo się pokochają. Rozmawiałysmy i smskowałysmy z Magdą po drodze i wiem że Cezar Sati wepchął nosem na kocyk:loveu:, że na spacerku Sati dzielnie dotrzymywała kroku Cezarowi:)
A potem zasneli przytuleni na łóżku:loveu: Magda, zmiesciłaś się? Hihi:evil_lol: Magda już zakochana w Cezarze i myslę że mała Sati też:) Cezar jutro też stwierdzi że kocha swoją Pańcię Magdę:loveu:i Małą siostrę:)
Cezar ma przkochaną Pańcię i siostrzyczke, wierzę że wszystko będzie cud miód:loveu:
Fotki jutro po szkole KropkiKropki bo padła pierwsza;)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ehhh, troche nas tutaj czeka i obgryza 'lapy' czekajac na wiesci.

Bo czasem się daaaaleko jedzie i trzeba wrócić:eviltong:

Posted

slowiki_ak napisał(a):
A JA JUZ ZA CEZARKIEM TESKNIE:placz:

Wierzę i wcale się nie dziwię. On jest przkochany :loveu:
Będę Go Odwiedzała i Jego rodzinkę:loveu:

Posted

Madzia_K napisał(a):
:multi:...a teraz zdjęcia...duuuuuużo zdjęć prosimy:loveu:
Jestem przeokropnie ciekawa, jak ta mała pchełka usidliła tego przepięknego kawalera:cool3::lol:

Napiszę ja bo Saticzarownica zajmuje się co chwilkę czesaniem Cezara i dopieszczaniem "maluchów" i nie ma czasu:evil_lol:
Cezar usidlił Sati. Wieści mam na bierząco bo lubimy sobie pogadać z Saticzarownica ( Magdą:)).Nocka mineła Pięknie. Cezar, ponieważ mu było gorąco poszedł na kocyk a Sati za Nim też na ten kocyk:loveu: i Saticzarownica spała sama;)
Przyszedł do Magdy ( saticzarownica) znajomy i nie zauważywszy Cezarka zaczął głaskać Sati, a Cezar nawarczał na gościa:diabloti:. Jeszcze nie słyszałam jak warczy Cezar, ale chyba on kochany bronił Sati przed intruzem:evil_lol: Oznacza to że Cezar już kocha Sati i staje w jej obronie:) by nikt małej nie zrobił krzywdy. Dobry Chłopak:loveu:
Zdjęcia będą po południu, a myślę że wieczorkiem Saticzarownica sama napisze co U nich:)

Posted

Witam w nocy Sati po raz pierwszy nie spała ze mna tylko poszła z Cezarkiem na kocyk,spacerki super Cezar nawet juz zaczyna bronic malej siostry...Dzis caly dzien spedzamy na spacerkach ,głaskaniu i czesaniu...Duzo czasu minie zanim jego szate doprowadzimy do takiej jak na Lorda przystoi....O 17-30 wizyta u pana weterynarza...Napisze wieczorkiem co powiedział musimy sie dowiedziec jakie karmienie bedzie dla Cezarka najzdrowsze...Zeby szybko nabrał sił...Wymianiaja sie miseczkami przy jedzeniu ponieważ Cezar twierdzi ze Sati ma lepsze i na odwrót...Buziaki dla wszystkich:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

Saticzarownica napisał(a):
Witam w nocy Sati po raz pierwszy nie spała ze mna tylko poszła z Cezarkiem na kocyk,spacerki super Cezar nawet juz zaczyna bronic malej siostry...Dzis caly dzien spedzamy na spacerkach ,głaskaniu i czesaniu...Duzo czasu minie zanim jego szate doprowadzimy do takiej jak na Lorda przystoi....O 17-30 wizyta u pana weterynarza...Napisze wieczorkiem co powiedział musimy sie dowiedziec jakie karmienie bedzie dla Cezarka najzdrowsze...Zeby szybko nabrał sił...Wymianiaja sie miseczkami przy jedzeniu ponieważ Cezar twierdzi ze Sati ma lepsze i na odwrót...Buziaki dla wszystkich:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Madziu,Kochana z Ciebie dziewczyna:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Saticzarownica, witamy Cie na forum :klacz:
I w gronie milosnikow owczarkow szkockich :multi:
Nie bedziesz zalowac tej adopcji, na pewno nie :p

Pozdrawiam Cie wraz z moimi dwiema kolaczkami :calus:
Zapraszam na watek Casablanki z mieleckiego schroniska.

Posted

Madzia_K napisał(a):
...i jeszcze jedno...musisz Madziu teraz zmienić avaterek...na taki bardziej rodzinny:razz::razz::razz::evil_lol:

Myslę że zmieni zmieni:) Niech tylko odsapnie:) Własnie rodzinka wraca od Weta. Wiecie tak sobie myslę że jakaś opatrznośc Czuwała na Cezarkiem, że Magda Go wypatrzyła:loveu: Magda ( Saticzarownica), chce mu nieba przychylić do tego stopnia że sama dziś bez obiadu jest:oops: Kuchnia, szkoda że mam taaaaak daleko, nagotowałam rosołu i zrobiłam leczo. Podrzuciłabym Kochanej Madzi:(

Posted

Dostałam kolejne dwa zapytania emailowe w Sprawie Cezara. :cool3: Odpisałam z zapytaniem o adopcję innego Colie i jeśli będą nadal zainteresowani to podeślę emaile cioteczkom:)