Saticzarownica Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witam Cezarek własnie spi z Sati na kocyku...Cudowny....:buzi::buzi: Polubiły się on widać temperuje mała i kształci...Ona bierze od niego same dobre rzeczy....Bardzo Wam dziękuje W szczególności Edycie i Magdzie... Wspaniałe kobiety.... Quote
Madzia_K Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :multi:...a teraz zdjęcia...duuuuuużo zdjęć prosimy:loveu: Jestem przeokropnie ciekawa, jak ta mała pchełka usidliła tego przepięknego kawalera:cool3::lol: Quote
Saticzarownica Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Zdjęcia robiła córka Edyty...Napewno je pokażą.Ja jeszcze do tego nie doszłam...Jutro jedziemy do pana Oliwiera weterynarza poniważ chce go poznać...My chyba zaraz wskoczymy w trojkę do łóżeczka bo padam tak się denerwowałam przed przyjazdem Cezarka... Quote
majqa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Śpijcie spokojnie i wypoczywajcie. :loveu: Emocjonalnie padacie, to zrozumiałe. Ważne, że Cezarek jest już bezpieczny!!! Musicie zebrać siły na Wasz jutrzejszy, w pełni pierwszy, rodzinny dzionek!:multi: Quote
Bonsai Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziękujemy za miłe wieści, niech Wam się wspaniale razem żyje! :) I czekamy na zdjęcia od Edi i KropkaKropka. :) Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Od pół godziny jestesmy w domku:) Trochę trawała ta jazda. Cezar grzeczny w podróży i Kochany:loveu: W Nowym domku u Magdy było zapoznanie na trawniczku. Najpierw Sati się nawkurzała i naszczekała na Cezara:diabloti: Ale potem razem weszlismy do domku, troche jeszcze po Nim poskakała zachęcając do zabawy, do momentu hm, kiedy Cezar "capnął" paszczą na odstraszenie małego intruzka:loveu: Oczywiście nie ugryzł ale pogroził małej na zasadzie, Ej mała spasuj:evil_lol: Potem Sati chodził za Cezara ogonem, niesmiało spoglądając czy On zechce się bawić:loveu: Myslę że bardzo się pokochają. Rozmawiałysmy i smskowałysmy z Magdą po drodze i wiem że Cezar Sati wepchął nosem na kocyk:loveu:, że na spacerku Sati dzielnie dotrzymywała kroku Cezarowi:) A potem zasneli przytuleni na łóżku:loveu: Magda, zmiesciłaś się? Hihi:evil_lol: Magda już zakochana w Cezarze i myslę że mała Sati też:) Cezar jutro też stwierdzi że kocha swoją Pańcię Magdę:loveu:i Małą siostrę:) Cezar ma przkochaną Pańcię i siostrzyczke, wierzę że wszystko będzie cud miód:loveu: Fotki jutro po szkole KropkiKropki bo padła pierwsza;) Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ulka18 napisał(a):Ehhh, troche nas tutaj czeka i obgryza 'lapy' czekajac na wiesci. Bo czasem się daaaaleko jedzie i trzeba wrócić:eviltong: Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 slowiki_ak napisał(a):A JA JUZ ZA CEZARKIEM TESKNIE:placz: Wierzę i wcale się nie dziwię. On jest przkochany :loveu: Będę Go Odwiedzała i Jego rodzinkę:loveu: Quote
Reno2001 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super, ze u was takie dobre wieści :multi::multi::multi:. Proszę jednak: Dziewczyny, wejdźcie na wątek Suerte. Może ktos pomoże??? Choroba zaczyna byc silniejsza od niego...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106910&page=3 Quote
ewatr Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No Edi ale wybrałaś domek cud miód :eviltong: super ze chociaz tu dobre wiesci z rana :multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super, ze Cezarek ma juz dobry, kochajacy dom. Czekamy na wiesci co u Cezarka slychac. Teraz kolej na pozostale kolaki :kciuki: Quote
madzia828 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ja też się cieszę z nowego domku Cezarka:multi::multi: następne collaki czekaja na domki:roll: Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Madzia_K napisał(a)::multi:...a teraz zdjęcia...duuuuuużo zdjęć prosimy:loveu: Jestem przeokropnie ciekawa, jak ta mała pchełka usidliła tego przepięknego kawalera:cool3::lol: Napiszę ja bo Saticzarownica zajmuje się co chwilkę czesaniem Cezara i dopieszczaniem "maluchów" i nie ma czasu:evil_lol: Cezar usidlił Sati. Wieści mam na bierząco bo lubimy sobie pogadać z Saticzarownica ( Magdą:)).Nocka mineła Pięknie. Cezar, ponieważ mu było gorąco poszedł na kocyk a Sati za Nim też na ten kocyk:loveu: i Saticzarownica spała sama;) Przyszedł do Magdy ( saticzarownica) znajomy i nie zauważywszy Cezarka zaczął głaskać Sati, a Cezar nawarczał na gościa:diabloti:. Jeszcze nie słyszałam jak warczy Cezar, ale chyba on kochany bronił Sati przed intruzem:evil_lol: Oznacza to że Cezar już kocha Sati i staje w jej obronie:) by nikt małej nie zrobił krzywdy. Dobry Chłopak:loveu: Zdjęcia będą po południu, a myślę że wieczorkiem Saticzarownica sama napisze co U nich:) Quote
Saticzarownica Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witam w nocy Sati po raz pierwszy nie spała ze mna tylko poszła z Cezarkiem na kocyk,spacerki super Cezar nawet juz zaczyna bronic malej siostry...Dzis caly dzien spedzamy na spacerkach ,głaskaniu i czesaniu...Duzo czasu minie zanim jego szate doprowadzimy do takiej jak na Lorda przystoi....O 17-30 wizyta u pana weterynarza...Napisze wieczorkiem co powiedział musimy sie dowiedziec jakie karmienie bedzie dla Cezarka najzdrowsze...Zeby szybko nabrał sił...Wymianiaja sie miseczkami przy jedzeniu ponieważ Cezar twierdzi ze Sati ma lepsze i na odwrót...Buziaki dla wszystkich:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Saticzarownica napisał(a):Witam w nocy Sati po raz pierwszy nie spała ze mna tylko poszła z Cezarkiem na kocyk,spacerki super Cezar nawet juz zaczyna bronic malej siostry...Dzis caly dzien spedzamy na spacerkach ,głaskaniu i czesaniu...Duzo czasu minie zanim jego szate doprowadzimy do takiej jak na Lorda przystoi....O 17-30 wizyta u pana weterynarza...Napisze wieczorkiem co powiedział musimy sie dowiedziec jakie karmienie bedzie dla Cezarka najzdrowsze...Zeby szybko nabrał sił...Wymianiaja sie miseczkami przy jedzeniu ponieważ Cezar twierdzi ze Sati ma lepsze i na odwrót...Buziaki dla wszystkich:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Madziu,Kochana z Ciebie dziewczyna:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Ss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no to widze ze Cezar wylądował po sąsiedzku:eviltong: moze kiedys zobacze pięknisia na zywo..;) Quote
Ulka18 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Saticzarownica, witamy Cie na forum :klacz: I w gronie milosnikow owczarkow szkockich :multi: Nie bedziesz zalowac tej adopcji, na pewno nie :p Pozdrawiam Cie wraz z moimi dwiema kolaczkami :calus: Zapraszam na watek Casablanki z mieleckiego schroniska. Quote
Kasia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To teraz fotorelacja jak najbardziej pożądana :loveu: Quote
Madzia_K Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ...cos mi się wydaje, że zrobimy sobie w Rybniku spacerek nie tylko z Madzią:cool3: Quote
Madzia_K Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ...i jeszcze jedno...musisz Madziu teraz zmienić avaterek...na taki bardziej rodzinny:razz::razz::razz::evil_lol: Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Madzia_K napisał(a):...i jeszcze jedno...musisz Madziu teraz zmienić avaterek...na taki bardziej rodzinny:razz::razz::razz::evil_lol: Myslę że zmieni zmieni:) Niech tylko odsapnie:) Własnie rodzinka wraca od Weta. Wiecie tak sobie myslę że jakaś opatrznośc Czuwała na Cezarkiem, że Magda Go wypatrzyła:loveu: Magda ( Saticzarownica), chce mu nieba przychylić do tego stopnia że sama dziś bez obiadu jest:oops: Kuchnia, szkoda że mam taaaaak daleko, nagotowałam rosołu i zrobiłam leczo. Podrzuciłabym Kochanej Madzi:( Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Dostałam kolejne dwa zapytania emailowe w Sprawie Cezara. :cool3: Odpisałam z zapytaniem o adopcję innego Colie i jeśli będą nadal zainteresowani to podeślę emaile cioteczkom:) Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 KropkaKropka walczy z serwerem :mad:zeby Fotki wrzucić Quote
Recommended Posts