Magnesiatko Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ja odpadam... nie będę na terenie Śląska jutro :-( Quote
Glutofia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Klienci centrum handlowego też się przyłączyli.. Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 mam nadzieję, wielką nadzieję, ze komuś akcja dała do myślenia, że jakiś psiak dzieki temu będzie miał lepsze życie!!! aż mam łzy w oczach jak obejrzałam zdjęcia :oops: Quote
JOMA Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Glutofia - serdeczne dzięki za fotki - ty zawsze przygotowana do akcji wzorowo :loveu: Quote
Ambra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 jestem pod wielim wrazeniem kolejnej swietnej akcji!! ja mysle ze da ludziom do myslenia - tylko szkoda ze najwielszy odsetek psow na lancuchach jest daleeko od takich miejsc. Wlasnie wrocilam ze wsi i na kazdym podworku mozna w dalszym ciagu znalezc lancuchy. Przykro mi ze nie pomoglam Wam ale gonilam po lasach charta ktory uciekl i niestety go nie znalzlam... Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Właśnie. W SCC chodzą głównie ludzie z miast, a Ci ze wsi dalej w swoje... ale mam nadzieję, że choć ludzie z miast zaczną zwracać na to uwagę i alarmować, mówić....! Bravo, super akcja! :lol: Quote
JOMA Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Moim zdaniem ta buda jest symbolem niehumanitarnego traktowania zwierząt wszelakich. W miastach bud nie ma a za to ile zwierząt cierpiących i te przepełnione schroniska. Osobiście stawiam na edukację ludzi młodych. Sorki ale jak tak patrzę np na osoby mi znane, które "lekko" traktują problem cierpienia zwierząt to młodzi jeszcze chcą podyskutować a starsi uważają, że przesadzam. - łaaał ale mi wyszedł elaborat :oops: Quote
malawaszka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='JOMA']Moim zdaniem ta buda jest symbolem niehumanitarnego traktowania zwierząt wszelakich. W miastach bud nie ma a za to ile zwierząt cierpiących i te przepełnione schroniska. Osobiście stawiam na edukację ludzi młodych. Sorki ale jak tak patrzę np na osoby mi znane, które "lekko" traktują problem cierpienia zwierząt to młodzi jeszcze chcą podyskutować a starsi uważają, że przesadzam. - łaaał ale mi wyszedł elaborat :oops: dokładnie masz rację - moi rodzice też uważaja, że przesadzam itd... często patrzą na mnie jak na kosmitkę... :shake::angryy: Quote
Magnesiatko Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 malawaszka napisał(a):dokładnie masz rację - moi rodzice też uważaja, że przesadzam itd... często patrzą na mnie jak na kosmitkę... :shake::angryy: też tak mam z rodzicami... mimo, że jak na razie na pewno robię DUŻO mniej niż Ty :oops: Aaaaha fotki z akcji świetne :) Quote
Sylwia K Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Szkoda tylko że takie akcje są organizowane w miastach gdzie większość ludzi ma psy w domu a nie na podwórku i łańcuchu... przydałoby się takie akcje na wsiach zorganizować Quote
malawaszka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Sylwia K napisał(a):Szkoda tylko że takie akcje są organizowane w miastach gdzie większość ludzi ma psy w domu a nie na podwórku i łańcuchu... przydałoby się takie akcje na wsiach zorganizować ja chciałam na mojej wsi powiesić plakaty o akcji, ale jak poszukałam miejsca to masakra - jeden słup ogłoszeniowy z wielkimi napisami, że płatne i że tylko klepsydry można za darmo wieszać :shock: a tak to musiałabym chyba ludziom na ogrodzeniach... Quote
JOMA Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 17-18 października 2009r Kolejna Akcja w Silesia City Center !!!! Quote
JOMA Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Proszę DT o zgłaszanie tymczasów chętnych na akcję w Silesii - na PW lub na wątku silesiowym Żeby nie było zamieszania, tymczsy fundacyjne wpisuję jako tymczasy - rozumiem, że wszystkie fundacyjne są na stronie fundacji - a niefundacyjne wstawię na listę rezerwową. Quote
kuba123 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 piszę się oczywiście na niedzielę na pewno a sobotę to muszę ustalić jeszcze Quote
HebaNova Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 prosze pisac do mnie na mejla asiagisz/małpaa/tlen.pl w sprawie tymczasów które mam wrzucić na stronkę, oprócz opisu psa i 3 zdjęć proszę o kontakt do DT, najlepiej telefon. poza tym proszę te 2 osoby które obiecały napisać artykuły o przesłanie ich do mnie jak najszybciej. Quote
klaudiaaa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Hebanova ja jakoś ostatnio już wysyłam :p Quote
HebaNova Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ja tylko przypominam zapominalskim :cool3::diabloti: Quote
muro Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 a ja mam prosbę i jednoczesnie zapytanie, czy byłby ktos gotowy zając sie Daktylem na akcji w sobote??( jesli bedzie uwzgledniony w grafiku), my pracujemy w sobote do 22:00:-( II zmiana, niestety:roll: Quote
Daria_13 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 muro ja bd na akcji to zajmę się nim, ale będę od 14-18 Quote
Recommended Posts