Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

jestem pod wielim wrazeniem kolejnej swietnej akcji!! ja mysle ze da ludziom do myslenia - tylko szkoda ze najwielszy odsetek psow na lancuchach jest daleeko od takich miejsc.
Wlasnie wrocilam ze wsi i na kazdym podworku mozna w dalszym ciagu znalezc lancuchy.
Przykro mi ze nie pomoglam Wam ale gonilam po lasach charta ktory uciekl i niestety go nie znalzlam...

Posted

Właśnie. W SCC chodzą głównie ludzie z miast, a Ci ze wsi dalej w swoje... ale mam nadzieję, że choć ludzie z miast zaczną zwracać na to uwagę i alarmować, mówić....! Bravo, super akcja! :lol:

Posted

Moim zdaniem ta buda jest symbolem niehumanitarnego traktowania zwierząt wszelakich.

W miastach bud nie ma a za to ile zwierząt cierpiących i te przepełnione schroniska. Osobiście stawiam na edukację ludzi młodych. Sorki ale jak tak patrzę np na osoby mi znane, które "lekko" traktują problem cierpienia zwierząt to młodzi jeszcze chcą podyskutować a starsi uważają, że przesadzam. - łaaał ale mi wyszedł elaborat :oops:

Posted

[quote name='JOMA']Moim zdaniem ta buda jest symbolem niehumanitarnego traktowania zwierząt wszelakich.

W miastach bud nie ma a za to ile zwierząt cierpiących i te przepełnione schroniska. Osobiście stawiam na edukację ludzi młodych. Sorki ale jak tak patrzę np na osoby mi znane, które "lekko" traktują problem cierpienia zwierząt to młodzi jeszcze chcą podyskutować a starsi uważają, że przesadzam. - łaaał ale mi wyszedł elaborat :oops:

dokładnie masz rację - moi rodzice też uważaja, że przesadzam itd... często patrzą na mnie jak na kosmitkę... :shake::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
dokładnie masz rację - moi rodzice też uważaja, że przesadzam itd... często patrzą na mnie jak na kosmitkę... :shake::angryy:

też tak mam z rodzicami... mimo, że jak na razie na pewno robię DUŻO mniej niż Ty :oops:

Aaaaha fotki z akcji świetne :)

Posted

Szkoda tylko że takie akcje są organizowane w miastach gdzie większość ludzi ma psy w domu a nie na podwórku i łańcuchu...

przydałoby się takie akcje na wsiach zorganizować

Posted

Sylwia K napisał(a):
Szkoda tylko że takie akcje są organizowane w miastach gdzie większość ludzi ma psy w domu a nie na podwórku i łańcuchu...

przydałoby się takie akcje na wsiach zorganizować

ja chciałam na mojej wsi powiesić plakaty o akcji, ale jak poszukałam miejsca to masakra - jeden słup ogłoszeniowy z wielkimi napisami, że płatne i że tylko klepsydry można za darmo wieszać :shock: a tak to musiałabym chyba ludziom na ogrodzeniach...

Posted

Proszę DT o zgłaszanie tymczasów chętnych na akcję w Silesii -

na PW lub na wątku silesiowym

Żeby nie było zamieszania, tymczsy fundacyjne wpisuję jako tymczasy - rozumiem, że wszystkie fundacyjne są na stronie fundacji - a niefundacyjne wstawię na listę rezerwową.

Posted

prosze pisac do mnie na mejla asiagisz/małpaa/tlen.pl
w sprawie tymczasów które mam wrzucić na stronkę, oprócz opisu psa i 3 zdjęć proszę o kontakt do DT, najlepiej telefon.

poza tym proszę te 2 osoby które obiecały napisać artykuły o przesłanie ich do mnie jak najszybciej.

Posted

a ja mam prosbę i jednoczesnie zapytanie, czy byłby ktos gotowy zając sie Daktylem na akcji w sobote??( jesli bedzie uwzgledniony w grafiku), my pracujemy w sobote do 22:00:-( II zmiana, niestety:roll: