Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Ha! Koka znalazła domek:multi: Jedzie do Pani mieszkającej w Chrzanowie :cool3:

Więc na akcji ja też mogę się czymś zając ; d:evil_lol:

Ps.

Zawsze mnie wpisujecie bez ojego poprzedniego poproszenia o wpisanie mnie na grafik? <hahah>

Posted

Jest już nowy grafik

- proszę zaglądać, sprawdzać i dać mi znać kto jeszcze chętny ;)

Zapraszam Domki Tymczasowe - niefundacyjne, bo lista rezerwowa pusta a do soboty wszystko może się jeszcze zadziać.

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Ja jeszcze niewiem czy będzie się miał kto zająć moim Maciupkiem ;)
Joma ale mam pytanko pamiętasz o Iskierce z DT od Wiewiórki?!

Ponoć jest wpisana na listę rezerwową na niedzielę :cool3:

Posted

Daria_13 napisał(a):
malawaszka napisz o DT do uemki, albo do wiewiórki...

nie da sięwysłać pw do UeMki - wyskoczyło mi, że Ona nie przyjmuje pw - nie, ze ma przepełnioną skrzynkę, tylko, ze nie przyjmuje :niewiem: Daria masz może inny kontakt? albo możesz spróbować Ty wysłać Jej ten wątek szczeniaczków?

Posted

Vannes napisał(a):
Ja mogę wziąźc jakieś psiaki do opieki. Widziałam że 4 nie majja opieki. Mogę wziąźć któregoś ; )

Vannes, Ty nie możesz decydować o tymczasie, a mam nie ma jak się zajmować szczeniakami, zwłaszcza, że one nie powinny być oddzielane od matki. Na temat tymczasu może wypowiadać się tylko Twoja mama, a wiesz ile było problemów z Kokainą. Po prostu teraz nie macie warunków na przyjmowanie tymczasów. Ztreszta, u mnie jest na tymczasie jeszcze ten kot z brokatem.:roll:

Posted

jotka
jej chodziło zoaopiekowanie się jakimś psiakiem na akcji- tak ja to zrozumiałam- i chyba dobrze :oops:
a u mnie- w zasadzie u mojej siostry też jest fundacyjny kot na DT

Posted

Joma dziś dopiero wyszłam ze szpitala po operacji, niestety nie będzie mnie na akcji :-(:-(:-(
Kuba123 daj znać czy w niedziele będziesz i możesz przywieść Daktyla od muro??? Jak coś to ja go tylko przywioze i odbiore....
muro będziesz w niedziele???