Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Laro...nie rozumiesz mnie.. z największą rozkoszą przyjmiemy KAŻDĄ pomoc!!!! Toż pytałam przed chwilą czy pomozesz robić ogłoszenia, jeśli nie chcesz ogłoszeń naprawdę można coś innego: jeździć na interwencje, z psami do weta itd roboty jest mnóstwo, nie obrażaj się. :) o żadnym konflikcie mowy nie ma to twór twej imaginacji

Posted

Spokojnie wolontariuszki !

Fundacja nie istnieje od wczoraj i wiele rzeczy już przerabialiśmy - ciągle wszystko się zmienia i ciągle się uczymy.

Wolontariat polega na tym, że każdy robi co potrafi i co aktualnie może, ludziom zmienia się ciągle życie. Czasem można więcej czasem mniej a czasem trzeba przerwać działalność bo się nie da rady więcej.

Jasne dobrze byłoby się spotkać i wszystko obgadać. Mieliśmy już takie podejście. Wikuwiku zrobił spotkanie dla wolontariuszy, nawrt w 2-ch terminach i co, nie dało rady aby wszyscy się zjawili. Ja nie mam złudzeń - nie uda nam się wszystkim w jednym terminie spotkać. Właściwie dobrym pomysłem jest wątek gdzie można wszystko obgadać.

ALE NIE TEN TYLKO TEN:

Fundacja SOS dla zwierząt - Dąbrowa Górnicza !!!

Pierwszy post już napisałam - kto następny ?

Posted

Napiszę tutaj i napiszę tam ;). I jeszcze na katowickim wątku :). Taka będę, ha!
Sprawa dotyczy tych 3 miejsc.
A najbardziej wikuwiku, bo to do niego będą się teraz sypały zgłoszenia ;).
Dorzuciłam na stronie schroniska info, że Fundacja szuka wolontariuszy do pomocy przy akcjach w Silesii i w katowickim schronisku dla zwierząt. Ponieważ kwestie wolontariatu w schronie (zasady jego funkcjonowania) nie są jeszcze dopięte na ostatni guzik, to możesz wikuwiku werbować ludzi na akcję w Silesii, a potem najwyżej przejdą do schronu. Mam nadzieję, że sporo osób się zgłosi :).

Posted

Trzymam kciuki za Mrówkę - i takim to sposobem zrobiło się trochę miejsca na tymczasy z poczekalni.

Szykujcie wszystkie tymczasy na akcję.

Ale na 100% będzie informacja jutro.

Posted

Cieszę się,że znów wszystkich Was zobaczę, a właściwie nie wszystkich, według deklaracji i ilości indentyfikatorów znam tylko 1/3 ludzi. Teraz za jomą zapraszam na wątek Fundacyjny.

Posted

Czy na akcję adopcyjną w Silesi można dodać ogłoszenie pieska? Nie mam tylko gdzie wydrukować :-(
mamy w Siewierzu ślicznego szorściaka, któremu kończy się DT i pilnie szuka domku, jest łagodny i kochany, ale nie lubi kotów
Mogłabym przygotować krótki tekst ze zdjęciem - czy dalibyście radę wydrukować i umieścić na tablicy adopcyjnej w Silesi? :modla:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliczny-szorsciak-argosek-szuka-domu-bez-kotow-141645/

Posted

Na jutrzejszą akcję zapraszamy wszystkie tymczasy -

patrz GRAFIK

Schronisko nie przyjedzie ale zapraszamy wszystkich wolontariuszy bardzo serdecznie do kwestowania i pomocy przy pieskach tymczasowych :loveu:

Posted

Ja mam nadzieję, że dam jutro radę... bo mnie choróbsko łapie :placz:

JOMA, czy jest jeszcze miejsce na inne tymczasy??

O mamo, a czemu jest nas jutro tak mało do kwesty??? :-o:-o:-o

Posted

KOCHANI WOLONTARIUSZE FUNDACJI SOS DLA ZWIERZĄT, nie chciałbym niegrzeczny, ale niektóre osoby miały rację na wątek Psiejsko Czarodziejsko zaglądacie, głównie z problemami i pytaniami, które Was nurtują a zapominacie o wątku fundacyjnym. Więc informuję po raz pierwszy i ostatni,że wszystkie sprawy fundacyjne ,będą OGŁASZANE na tamtym wątku tutaj tylko grafiki, linki o nowych psiakach i sprawy związane z akcją adopcyjno-puszkową SCC, bo taki to jest wątek.

Posted

Kochani , nie będzie mnie na akcji z wami.

Muszę odwalić 2-dniową , służbową "paradę próżności" - w końcu dopadło i mnie :shake: - strata czasu :angryy:

Życzę wam powodzenia i mam nadzieję, że jeszcze ktoś się zdecyduje aby powiększyć akcjowe grono wolontariuszy :loveu:

_Laro - jeżeli są jeszcze gdzieś jakieś tymczasy to myślę, że ok 9.00. należy przedzwonić do Jotki i zapytać czy zwolniło się jakieś miejsce - czsem tak bywa. Albo po południu zapytać czy jakieś pieski znalazły domki a jak nie to może będzie coś wolnego w niedzielę. Może poprosić kogoś aby przedzwonił do ciebie jak się coś zwolni. Trudno mi powiedzieć bo jest okropny deficyt wolontariuszy, mnie nie będzie. Ale warto próbować bo czasem już w południe nie ma połowy tymczasów.
Przypominam,że pies musi mieć aktualną książeczkę zdrowia, być odpchlony i odrobaczony,zaszczepiony na wirusówki.

Posted

Jeszcze będę ja, Janusz, Majeczka( chociaż chwilkę),pewnie też Ola od majeczki. Damy radę, nie potrzeba nas wielu Janusz wystarczy:loveu::loveu::loveu:. Jomie przez to całe zamieszanie musiało to umknąć, no i jeszcze Glucia.

Posted

Mnie też nie będzie... jednak choroba jest silniejsza :placz: chyba bym tam wszystkich zapsikała swoich katarem :roll: a o gardle nawet nie wspominam, bo ledwo bym się odezwać mogła...