Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

JOMA napisał(a):
Zrobimy co się da :loveu:

Niestety mnie w przyszły weekend i za 2 tygodnie też nie będzie, przykro mi :( Całymi dniami w pracy siedze (na szczęście mam dostęp do kompa), co drugi weekend się edukujemy, a ten który mi zostaje wykorzystuje na życie prywatne, ale jeśli byłoby miejsce dla tymczasowicza to może uda mi się mame wysłac z Marsem...

Posted

wikuwiku napisał(a):
Kochani wróciłem ze służbowego wyjazdu już jestem na miejscu i jeśli coś to możecie na mnie liczyć. :loveu::loveu::loveu:

nie mogą:shake: idziesz pogłębiać wiedzę z nami:eviltong: o wagarach możesz zapomnieć

Posted

kuba123 napisał(a):
nie mogą:shake: idziesz pogłębiać wiedzę z nami:eviltong: o wagarach możesz zapomnieć

ze nie zaczął, a już chce wagarować, ojj nieładnie wikuwiku ;P

Posted

kuba123 napisał(a):
Bounty
wybijemy mu to z głowy w sobotę:diabloti:( indeksami:evil_lol:)

ja indeksu nie dostane, bo jeszcze zdjec nie dałam, więc klops... Ale zeszycikiem wybije! xD
Kurcze, staram się tak pozmieniać plany, żeby być na akcji... grrr... a przed chwilką dostałam telefon z drugiej pracy, który bardzo pokomplikował mi plany...

Posted

Poszłabym chętnie ale w tym tygodniu jestem tak padnięta że nie dam rady. Cały tydzień do pracy po 8 godzin i codziennie spałam tylko po 4-5 godzin bo jeszcze się nie przestawiłam:shake:

Ja nawet bez tymczasów na akcję przychodzę więc nie mówcie:mad:

Posted

Sherika - no niestety, życzylibyśmy sobie aby takie akcje trwały codziennie ale niestety wszyscy pracujemy, uczymy się i nawet byśmy nie dali rady.
Akcje w Silesii w Katowicach odbywają się w trzecią sobotę i niedzielę każdego miesiąca a takie akcje jednodniowe przy okazji np wystawy psów to jak nam uda się wkręcić.

Posted

Przepraszam za małego offa (choć nie do końca, bo w programie była mowa o akcjach w Silesii), ale wiem, że był tu na wątku poruszany temat programu MiauHau w TVS.
Jak wiecie prowadziła go AniaAniolek (odcinki do oglądnięcia również w internecie na stronie telewizji Silesia). Na wakacje program zdjęto, a teraz nie wiadomo czy wróci (miał dużą oglądalność, ale nie miał sponsora...). Możemy Ani pomóc. Kto może i chce, niechaj wyśle mail na ten adres: [email protected] z pytaniem dlaczego program nie wrócił na antenę/kiedy wróci/kiedy powakacyjne odcinki/i co tam jeszcze chcecie ew. dopisać. Generalnie chodzi o to, by zasygnalizować im, że widzowie ;-) się martwią, że program nie wróci.
Można też wysyłać na ten adres: [email protected] z tytułem "Do Dyrektora J.Hasińskiego".
Pomożecie?
:smile:

Posted

Jomuś jak już wiesz nie będzie moich szczyli, mam w zamian szczyla owczarka n. poza tym prosiła mnie dobermanica ażeby uwzględnić ją w niedzielnym grafiku z trzema tymczasami, z tego co wiem należy ją potraktować priorytetowo, ma ich ciut za dużo i nikomu nie odmawia, ajeje psiaki spełniają wszelkie wymogi Silesiowe, piszę trochę slangiem ale ty mnie rozumiesz jako ta jedna z madrzejszych. Wielkie dzieki Wiku...
:lol::lol::lol: