Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

jotka napisał(a):
mamy jeszcze dodatkowe 3 szczeniaki małe i jednego nie wiem jakiego, ale 3 mies. Może te najmniejsze będą udawać koty?

Ojejq, ale ścisk... taki czarny humor :cool1:

Posted

jotka napisał(a):
Jakbyś mogła, to "gdy zaginie Ci pies", mało ich jest, prawie wcale.

Jotko kochana linka bym poprosiła do tejże ulotki.
Chyba, że to ta z pieskiem i kotkiem "Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"?

Posted

Ulotki - mile widziane w każdej ilości oczywiście ale najbardziej potrzebne te kolorowe

str 18, post 179 i 180

Gdyby ktoś miał czas i ochotę to potrzebujemy jeszcze ulotki pt:

Jeśli chcesz zostać wolontariuszem. - Zostań wolontariuszem.

Zostań domem tymczasowym.

Posted

[quote name='JOMA']Ulotki - mile widziane w każdej ilości oczywiście ale najbardziej potrzebne te kolorowe

str 18, post 179 i 180

Gdyby ktoś miał czas i ochotę to potrzebujemy jeszcze ulotki pt:

Jeśli chcesz zostać wolontariuszem. - Zostań wolontariuszem.

Zostań domem tymczasowym.

Ja to jestem jakaś łajza portalowa dogomaniowa albo niewidząca albo jedno i drugie :shake:

Posted

muro napisał(a):
halo, jak zwykle jaj ze wszytskim spóżniona- Zwalniamy miejsce na dniach jakiemus tymczasowiczowi, nasz poszedł do nowego domku:)

Cudownie :loveu:

Posted

Grafik silesiowy - str 78, post 775

piszcie na PW albo tutaj, jak się coś w grafiku zmieniło, szczególnie jeśli chodzi o tymczasy

Posted

[quote name='JOMA']Grafik silesiowy - str 78, post 775

piszcie na PW albo tutaj, jak się coś w grafiku zmieniło, szczególnie jeśli chodzi o tymczasy

JOMA - ja oczywiście potem w niedzielę, jak przyjadą psy schroniskowe, będę kwestować, więc możesz mnie wpisać też do kwesty.

I poproszę o mój identyfikator na akcję :cool3:

Posted

Potwierdzam nasze jutrzejsze przybycie wraz z Telmą. wydrukowałam również te ulotki co zrobiłam "zostań domem tymczasowym" ale tylko 50 bo dyrektorka czuwała i nie było jak:shake:

Posted

czekamy na wieści! Ambra mówiła, że mało tych potencjalnych domków... a szczeniaki wspaniałe czekają... :shake:
mam dwie piękne kluski... docelowo duże! zdjęć nie mam, do wydania za dwa tygodnie najwcześniej... :roll:

Posted

Było siedmiu tymczasowiczów. Domy znalazły dwa (Telma :multi: i mały szczeniaczek), a trzecim może będzie Lusia, którą jutro Romina zawiezie na zapoznanie z nowym panem, a przy okazji zrobi wizytę przedadopcyjną. Jak wszystko pójdzie ok, to Lusia zostanie.
Ze schroniska przyjechało pięć piesków. Domki znalazły trzy, jednego na tymczas wzięła nieoceniona Gisic87, a jeden wrócił do schronu :-(.

Tengusia ma miliard zdjęć :evil_lol:, pewnie je potem wrzuci.
Ja mam tylko takie:

to ten szczeniaczek z dt, który znalazł dom:

To Lajla z dt (wróciła...)

A to cudna, przecudna, przeukochana, przewspaniała pod każdym względem :loveu: :loveu: :loveu: Blu

Tengusiu, wyślij proszę fotki z Blu (możesz nawet wszystkie jakie masz :) ) na [email protected]

Posted

ojej a Lajla juz wtedy padala na pychol(co z reszta widac na zdjeciu) ja z reszta też padalam i zasypialam:evil_lol:

Moze Tengusia ma jakies fotki z Lajlą jeszcze "na chodzie":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale w domu to byl armagedon:shake:tak sie cieszyla z powrotu :lol:

SUper ,ze Gisic ma ta biala sunie:loveu:

DO jutra!:multi:

Posted

Ola la, po powrocie był armagedon mówisz :evil_lol: no to jutro zobaczę Lajlę :multi: ale kurde, nie wykonałyście mojego rozkazu :eviltong: jak śmiałyście - miałyście znaleźć superzasty doomek!!! :eviltong: oczywiście I'm just joking ;)

A ja jutro z Gwiazdunią przybywam :)

Może jutro będzie lepiej :)

Posted

hehe Laro no ludzie wszczeli bunt:shake: nie chcieli brac wszystkich piesow...
ale moje trzecie oko....eee albo w zasadzie moj szosty zmysl mowi mi ,ze jutro bedzie owocny w adopcje dzien:cool3:

To jutro spotkanie Lajli i Gwiazdeczki!:multi:
ale ale....uwazaj....Lajla sie zrobila psem obronnym!dzis warczala na niektore piesy i nawet niby rzucala sie z zebiskami;)
Kto by pomyslal:evil_lol:

Trzymam takze kciuki juz teraz:cool3:

Posted

oj nieciekawie z tymi domkami, jeszcze do rozliczenia można dodać Asza - szczeniora mojego bialo czarnego - bo pojechal do nowego domku ale dzieki lecznicy Terier w której był na dt.

3mam kciuki żeby Luśka poszła! Czy Telmę wzieła ta zapłakana pani czy ktos inny? Ciesze sie bardzo ze szorstowlosa szczeniorka znalazła dom - choc juz mialam ja na dt brac!
dzialajcie jutro! wcisnijcie Muro coś na dt:evil_lol:!! koniecznie!!
Grzegorz troche dystansu:evil_lol: