Ola la Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 a niech sobie dresy sa ...co to dla nas! super ,ze taka biedna sunka znalazla dom...jest na jakims zdjeciu??? Quote
maciaszek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Asto-bokserek, obecnie w dt u Muro, a potem najprawdopodobniej w hoteliku u mosii. Quote
maciaszek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Szczęściarze, którzy poszli do nowych domów :). A tu jeszcze takie: Quote
Glutofia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ola puszka "szeleści" gdy wyciąga się ją ze smietnika i zgniata pod obuwiem - pewnie stąd miał takie skojarzenia Anetko stooooo laaat stoooo lat!!!!! Quote
Ambra Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 hmmm mogłam wziąźć tą ziutke na dt....ehh, wahalam sie .... to zdjęcie jest pt - Zoba ciotka jak mi kopytka "pachną":loveu: maleńka szczęścia nie miała :-( Quote
Ola la Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 hahha Glutofia dokładnie :-D a ten nowy kot na stoisku to taki cyber-kot troche :cool3: Quote
zapka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ola la napisał(a): super ,ze taka biedna sunka znalazla dom...jest na jakims zdjeciu??? To ta na zdjęciu od Ambry, post 692. Maciaszku, ja się zmyłam dzisiaj po 16. Pewnie się minęłyśmy. A ja cię kojarzę ze spotkanie w "Ośle". Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ambra napisał(a):Laleczka Czaaki!:eviltong: http://img140.imageshack.us/img140/5712/img0004oaw.jpg która? :diabloti: [SIZE="6"]Amikat 100 LAT!!!!!! :laola: Quote
maciaszek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 zapka napisał(a):Maciaszku, ja się zmyłam dzisiaj po 16. Pewnie się minęłyśmy. A ja cię kojarzę ze spotkanie w "Ośle".Aaaa, to ja już wiem ktoś Ty :). Quote
__Lara Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ola la napisał(a):hahha Glutofia dokładnie :-D a ten nowy kot na stoisku to taki cyber-kot troche :cool3: Haha, cyber - kot, dobre :diabloti: Ola la, może następnym razem przebierzemy się za jakieś "police women" żeby odstraszać takich idiotów :diabloti::angryy: Swoją drogą to super, że są te akcje też dlatego, bo się możemy poznać na żywo :p Quote
Gisic87 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Na szybko zrobiony wątek naszej Telmy: http://www.dogomania.pl/forum/f28/4-letnia-telma-owczarek-w-ciele-jaminka-szuka-domku-katowice-134123/#post12010257 Quote
maciaszek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A tak wyglądały dziś dwie sierotki, które wczoraj wróciły do schroniska: Quote
Ola la Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 __Lara napisał(a):Haha, cyber - kot, dobre :diabloti: Ola la, może następnym razem przebierzemy się za jakieś "police women" żeby odstraszać takich idiotów :diabloti::angryy: Swoją drogą to super, że są te akcje też dlatego, bo się możemy poznać na żywo :p Laro ja sie obawiam ,ze maja wypaczone psychiki pod kazdym wzgledem i kto wie czy nasze stroje police women nie przynioslyby odwrotnego skutku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto wie co taki świry maja w glowach poza źdżbłami sianka... a akcje super fakt nie dosc ze pomagamy to jeszcze w jakiej atmosferze i towarzystwie:evil_lol: Matko Maciaszku jakie bidy:placz: cholera:( i co z nimi bedzie? podrosną i tym bardziej nikt sie nimi nie zainteresuje :placz: eh czarne moje wizje są... Cóż przynajmniej mogą żyć i czeka cna domek czego moga im "pozazdroscic" np sosnowieckie szczeniaki padajace jak muchy na wirusowki. Katowickie szczeniaki dacie radę!!!!!!!!!!!!!!!!!byle do nastepnej akcji Quote
maciaszek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gisic87 napisał(a):wróciły te które domku nie znalazły?Tak, to te dwa, które domków nie znalazły - chłopczyk i dziewczynka. Pewnie znajdą niebawem domki, bo są młode i ładne. Siedzą sobie razem w klatce na korytarzu się do siebie tulą, bo to rodzeństwo :). Quote
Natussiaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 maciaszek napisał(a):A tak wyglądały dziś dwie sierotki, które wczoraj wróciły do schroniska: biedactwa...:-( ogłaszam je po znajomych,może ktoś będzie chętny je adoptowac Quote
Gisic87 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Maciaszku niestety Ola la ma w pewnym sensie rację jeśli ich nikt teraz nie weźmie to co później. Tak jak było w przypadku Ajki która całe życie w schronie spędziła, cudem na akcji znalazła dom pod sam koniec akcji ale ciesze się ze schron na moją prośbę zabrał ją i tą druga na akcje inaczej pewnie dalej by tam siedziały:roll: Quote
halbina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/5tyg-malenstwo-podejrzenie-nuzycy-zbieramy-na-leczenie-pomozcie-134188/#post12015017 :-( :-( :-( Quote
amikat Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 BARDZO BARDZO BARDZO dziękuje Wam za NAJWSPANIALSZE urodziny jakie w ostatnich latach miałam.... Wzruszyliście mnie do łez! Za wszystkie życzenia dziękuje wszystkim razem i każdemu z osobna!!!!!!! Maluch który trafił do mnie nosi wdzięczne imię FRANIO. Franio nie widzi na lewe oczko - 0% NIC. Wczoraj byłam z nim u dr Gierka. Dostał krople zmniejszające wytrzeszcz oczka . To jest defekt kosmetyczny - szalono-oki MOODY z niego!!! Kochany fajny psiak. Kocha ludzi, psy, koty iiiiiii....... moje lacie. BARDZO! Quote
HebaNova Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 przypominam, ze jak ktoś chce zeby jego tymczas był na stronce schroniskowej to trzeba do mnie pisać!!!! Quote
Natussiaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Wątek;) : http://www.dogomania.pl/forum/f28/psie-dziecko-blaga-o-dom-nie-radzi-sobie-w-schronisku-katowice-potrzebny-dt-ds-134231/#post12018760 Quote
Glutofia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Mam dobry dom dla psa. Tyle ze ludzie chcą coś w typie owczarka tyle ze z taką krótszą sierscią. Macie coą takiego na tymczasach? Niestety nei zapytałam o płeć ale chyba bedzie to obojętne. Aha no i w miarę młode.. No wiem ze to brzmi jak zamówienie ale takie preferencje ludzie mają a dom bedzie dobry. Piszcie do mnie jak coś.. Quote
maciaszek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Glutofia napisał(a):Mam dobry dom dla psa. Tyle ze ludzie chcą coś w typie owczarka tyle ze z taką krótszą sierscią. adopcja - adopcje - psy - Atos - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Orkan - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Aron - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Diuna - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Neli - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Roxy - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Max - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Marlon - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Diana - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Pechowiec - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - Przylepa - Schronisko Dla Zwierząt Quote
Glutofia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maciaszku dziękuje wiedziałam ze bedziesz zorientowana. Zapomniałam powiedzieć ze chcieli cos młodego do roku ale moze uda mi się przekonać ich do starszego nieco psa. dzięki Quote
Recommended Posts