maciaszek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='muro']ja może nie z tej beczki ale ma moze ktoś foty tego mix-spaniela zostawionego pod drzwiami scc na dniach?Byłam w czwartek w schronisku. Zapomniałam o niego zapytać, ale chyba go nie ma. Robiłam zdjęcia wszystkim psom, które trafiły do schronu od 22 kwietnia i wśród nich go chyba nie było. Piszę chyba, bo ja go nie widziałam w SCC i nie wiem jak wygląda. Tutaj są wszystkie psiaki z kwarantanny: _adopcje - - Schronisko Dla Zwierząt Quote
JOMA Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Mix-spaniel to za dużo powiedziane :razz: ale ja go widziałam i nie ma go na str schronu - powtarzam się ale post przeskoczył. Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 JOMA napisał(a):Mix-spaniel to za dużo powiedziane :razz: ale ja go widziałam i nie ma go na str schronu - powtarzam się ale post przeskoczył. To co to znaczy? :confused: już się boję... :nerwy: Quote
JOMA Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Nie ma się co bać tylko poprosić maciaszka o sprawdzenie tej sprawy. Może go ktoś odebrał ? Piesek był kilka godzin przywiązany przed Silesią i w tym miejscu osobiście przypinałam pineskami na drewnianej donicy informację, że pies pojechał do schronu w Katowicach. Jak jechałyśmy do domu to kartka jeszcze wisiała. Może ktos poszedł "tylko" na zakupy :shake: Quote
muro Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 tak, Joma miejmy nadzieje ze ktos poszedł tylko na dłuższe zakupy:cool1: Maciszku bardzo proszę zapytaj o niego jak bedziesz w schronie. Quote
__Lara Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 muro napisał(a):tak, Joma miejmy nadzieje ze ktos poszedł tylko na dłuższe zakupy:cool1: Maciszku bardzo proszę zapytaj o niego jak bedziesz w schronie. Dokładnie, sprawa do sprawdzenia. Biedaczek... Quote
Glutofia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Też myślę o tym spanielu....jejku mam nadzieję ze ktoś go odebrał, a jeśli tak to moze tego kogoś oduczy to zostawiania staruszka w pełnym słońcu na kilka godzin Quote
Glutofia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jesu jak można przywiązac psa pod sklepem na tyle godzin!!!! Jakiego myślenia sądzisz ze tacy ludzię skalają się jakąkolwiek myślą? Normalnie załamać się można. Bidna psina Quote
maciaszek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 muro napisał(a):Maciszku bardzo proszę zapytaj o niego jak bedziesz w schronie.Zadzwoniłam, zapytałam. Pies został odebrany przez właściciela. Miejmy nadzieję, że da mu to do myślenia (oczywiście właścicielowi, nie psu ;)). Quote
Klementynkaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a wiecie, że ja jakoś od rana też o tym nieszczęśliwcu myślałam? toż mu zafundowali "atrakcję" durni ludzie :mad: ale dobrze, że odebrali ze schronu... Quote
muro Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ufff, to dobrze, ludzie bez pojecia:cool1: wazne ze wrocil do domu Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 muro napisał(a):ufff, to dobrze, ludzie bez pojecia:cool1: wazne ze wrocil do domu dokładnie, ufff.... niech następnym razem może go bardziej pilnują.... Quote
JOMA Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 A ja mam nadzieję, że kazano właścicielowi zapłacić za "hotelowanie" psa :mad: - czasem ludzi bardziej powstrzymuje kara pieniężna i chociażby z tego powodu bardziej będą pilnowac psa :shake: Quote
amikat Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Biedak... a pytałam przez radiowęzeł czy własciciel gdzieś jest. Dziady... Quote
jotka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Też uważam, że powinni zapłacić "hotelowe", ale dobrze chociaż, że w ogóle odebrali. Quote
jotka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Późno, bo późno, ale donoszę, że plon gotówkowy naszej pracy w SCC wynosi 1811zł. Dzięki wszystkim, którzy pracowali na rzecz naszych podopiecznych, znów wpadło małe co nieco do fundacyjnej skarbonki. Dziękujemy!:lol: Quote
izulkabu Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A kiedy następna akcja ?? Bo ja się już palę do pracy :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 izulkabu napisał(a):A kiedy następna akcja ?? Bo ja się już palę do pracy :loveu::loveu::loveu: izulkabu roznosi energia :cool3::lol::evil_lol: Quote
Klementynkaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 minidoberman FRODO ma swoje allegro od ciotki :) FRODO - doberman kieszonkowy! (629666813) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Tengusia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 bierzemy na hotel molosa z naszego schronu, dziewczyny z fundacji kiedys mnie udusza ale co zrobic, naszczescie sa ludzie ktorzy beda nam sponsorowac jego pobyt tam co nie zmienia faktu ze przed nami dluga droga do szukania mu nowego domu (tym bardziej ze pies wykazywal agresje i trzeba go dobrze pod tym katem sprawdzic) gdzie kazda pomoc bedzie na wage zlota, takze zapraszam wszystkich na watek i prosze o pomoc. Oglaszac psa bedzie dopiero za tydzien moze dwa jak bedziemy mniej wiecej znac jego charakter i zachowanie, chce byc pewna ze trafi do odpowiedniego domu ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-molos-bez-naszej-pomocy-czeka-go-smierc-136843/ Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 izulkabu napisał(a):A kiedy następna akcja ?? Bo ja się już palę do pracy :loveu::loveu::loveu: ja tez :evil_lol: a niedlugo rusza wolontariat w naszym schronisku to pracy bedzie dość:evil_lol: Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ola la napisał(a):ja tez :evil_lol: a niedlugo rusza wolontariat w naszym schronisku to pracy bedzie dość:evil_lol: ciekawe od kiedy - czekamy i czekamy ;) Quote
Ola la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 __Lara napisał(a):ciekawe od kiedy - czekamy i czekamy ;) no chiba niebawem :errrr: Quote
jotka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jak będzie, to na pewno na tym wątku będzie wiadomo! Różne sa jeszcze przeszkody, ale popychamy do przodu. Quote
jotka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Cholery dostanę z tym wylogowywaniem. Za dwa tygodnie następna akcja w SCC. Tłum fundacyjnych tymczasowiczów czeka. Potrzebni wolontariusze do opieki nad nimi. Potem do schroniskowych psów też. I bardzo proszę, żeby zgłosiło się jak najwięcej osób do kwestowania. Fundacja wolontariuszami stoi! Kto jeszcze chce lub potrzebuje zaświadczenia o wolontariacie? Quote
Recommended Posts