Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

[quote name='muro']ja może nie z tej beczki ale ma moze ktoś foty tego mix-spaniela zostawionego pod drzwiami scc na dniach?Byłam w czwartek w schronisku. Zapomniałam o niego zapytać, ale chyba go nie ma. Robiłam zdjęcia wszystkim psom, które trafiły do schronu od 22 kwietnia i wśród nich go chyba nie było. Piszę chyba, bo ja go nie widziałam w SCC i nie wiem jak wygląda. Tutaj są wszystkie psiaki z kwarantanny: _adopcje - - Schronisko Dla Zwierząt

Posted

Mix-spaniel to za dużo powiedziane :razz: ale ja go widziałam i nie ma go na str schronu - powtarzam się ale post przeskoczył.

Posted

JOMA napisał(a):
Mix-spaniel to za dużo powiedziane :razz: ale ja go widziałam i nie ma go na str schronu - powtarzam się ale post przeskoczył.

To co to znaczy? :confused: już się boję... :nerwy:

Posted

Nie ma się co bać tylko poprosić maciaszka o sprawdzenie tej sprawy. Może go ktoś odebrał ? Piesek był kilka godzin przywiązany przed Silesią i w tym miejscu osobiście przypinałam pineskami na drewnianej donicy informację, że pies pojechał do schronu w Katowicach. Jak jechałyśmy do domu to kartka jeszcze wisiała. Może ktos poszedł "tylko" na zakupy :shake:

Posted

tak, Joma miejmy nadzieje ze ktos poszedł tylko na dłuższe zakupy:cool1:

Maciszku bardzo proszę zapytaj o niego jak bedziesz w schronie.

Posted

muro napisał(a):
tak, Joma miejmy nadzieje ze ktos poszedł tylko na dłuższe zakupy:cool1:

Dokładnie, sprawa do sprawdzenia. Biedaczek...

Posted

Też myślę o tym spanielu....jejku mam nadzieję ze ktoś go odebrał, a jeśli tak to moze tego kogoś oduczy to zostawiania staruszka w pełnym słońcu na kilka godzin

Posted

Jesu jak można przywiązac psa pod sklepem na tyle godzin!!!!
Jakiego myślenia sądzisz ze tacy ludzię skalają się jakąkolwiek myślą? Normalnie załamać się można.
Bidna psina

Posted

muro napisał(a):
Zadzwoniłam, zapytałam. Pies został odebrany przez właściciela. Miejmy nadzieję, że da mu to do myślenia (oczywiście właścicielowi, nie psu ;)).

Posted

muro napisał(a):
ufff, to dobrze, ludzie bez pojecia:cool1:
wazne ze wrocil do domu

dokładnie, ufff.... niech następnym razem może go bardziej pilnują....

Posted

A ja mam nadzieję, że kazano właścicielowi zapłacić za "hotelowanie" psa :mad: - czasem ludzi bardziej powstrzymuje kara pieniężna i chociażby z tego powodu bardziej będą pilnowac psa :shake:

Posted

Późno, bo późno, ale donoszę, że plon gotówkowy naszej pracy w SCC wynosi 1811zł. Dzięki wszystkim, którzy pracowali na rzecz naszych podopiecznych, znów wpadło małe co nieco do fundacyjnej skarbonki. Dziękujemy!:lol:

Posted

bierzemy na hotel molosa z naszego schronu, dziewczyny z fundacji kiedys mnie udusza ale co zrobic, naszczescie sa ludzie ktorzy beda nam sponsorowac jego pobyt tam co nie zmienia faktu ze przed nami dluga droga do szukania mu nowego domu (tym bardziej ze pies wykazywal agresje i trzeba go dobrze pod tym katem sprawdzic) gdzie kazda pomoc bedzie na wage zlota, takze zapraszam wszystkich na watek i prosze o pomoc. Oglaszac psa bedzie dopiero za tydzien moze dwa jak bedziemy mniej wiecej znac jego charakter i zachowanie, chce byc pewna ze trafi do odpowiedniego domu ;)

http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-molos-bez-naszej-pomocy-czeka-go-smierc-136843/

Posted

izulkabu napisał(a):
A kiedy następna akcja ?? Bo ja się już palę do pracy :loveu::loveu::loveu:

ja tez :evil_lol: a niedlugo rusza wolontariat w naszym schronisku to pracy bedzie dość:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
ja tez :evil_lol: a niedlugo rusza wolontariat w naszym schronisku to pracy bedzie dość:evil_lol:

ciekawe od kiedy - czekamy i czekamy ;)

Posted

Cholery dostanę z tym wylogowywaniem. Za dwa tygodnie następna akcja w SCC. Tłum fundacyjnych tymczasowiczów czeka. Potrzebni wolontariusze do opieki nad nimi. Potem do schroniskowych psów też. I bardzo proszę, żeby zgłosiło się jak najwięcej osób do kwestowania. Fundacja wolontariuszami stoi! Kto jeszcze chce lub potrzebuje zaświadczenia o wolontariacie?