Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

[quote name='JOMA']_Lara - czy Gwiazdeczka ma swój wątek ?

Joma, nie ma, ale mogę jej założyć. Aha, a dałoby się mnie zamienić z Gwiazdką na niedzielę? bo Państwu bardziej pasuje ;)

Posted

my tez sie zgłaszamy w niedzile na bank, w sobote niestety wątpie:( grupa w liczbie 3- z czego jeno ja w miare dorosła jestem:evil_lol:)

Posted

_Lara - jesteś przeniesiona na niedzielę, na twoje miejsce wskoczyła muro z dużym szczeniakiem dzięki temu, że Daria ma małego szczeniaczka i wskoczyła do szczeniaków.

Tymczasów jest zatrzęsienie :shake: - w umowie z Silesią mamy pozwolenie na 5 psów jednorazowo. Na tę chwilę już mamy 6 dużych i 4 szczeniaki co daje razem 10 !, szczeniaki będą musiały siedzieć razem w klatce. Myślę, że pieski z soboty znajdą domki i zrobią miejsce następnym tymczasom.

Życzę też szczęścia adopcyjnego dzisiaj.

No i liczę na to, że kontrola silesiowa przyjdzie jak już kilka piesków się wyadoptuje bo szkoda stracić taki fajny punkt adopcyjny :shake:.

Tymczasy, które nie znajdą domku w sobotę automatycznie przechodzą na niedzielę - no chyba, że będzie nas stanowczo za dużo ale to uzgodnimy w sobotę na akcji.

Posted

myślę, że nadprogramowe psiaki można co jakiś czas rotacyjnie "wyprowadzac na dłuższe spacerki" :cool3: żeby w zagrodzie było zawsze tyle co trzeba i żeby nie było jak ostatnio że się psy załatwiały w zagródce.

Posted

halo, halo, jak dobrze pojdzie to zwolnimy miejsce, wczoraj wieczorem odezwała sie jeden dom, ale ostateczna odpowiedz dam dopiero w poniedziałak:oops:, (mam nadzieje ze wypali:cool3:)- bylibysmy wtedy tylko z jednym, z fundacji, wtedy byloby miejsce dla lary:razz:

Posted

podrukuje te nowe ulotki ...ile sie da ..dal mnei to troche problem dwustronnie bo kurcze ja zawsze drukowałam po trochu aby nikt nie widział a tereaz jak tak musze przekladac itd

cos tam dam rade

ale jakby mi mógł ktos pomóc byloby wiecej ...???

Posted

Romina_74 napisał(a):
Ja też się zgłaszam do produkcji ulotek - tylko proszę o wskazówkę, które potrzebne. A może mogłabym zrobić jaką nową na temat niecierpiący zwłoki?

Jakbyś mogła, to "gdy zaginie Ci pies", mało ich jest, prawie wcale.

Posted

[quote name='JOMA']_Lara - jesteś przeniesiona na niedzielę, na twoje miejsce wskoczyła muro z dużym szczeniakiem dzięki temu, że Daria ma małego szczeniaczka i wskoczyła do szczeniaków.

Tymczasów jest zatrzęsienie :shake: - w umowie z Silesią mamy pozwolenie na 5 psów jednorazowo. Na tę chwilę już mamy 6 dużych i 4 szczeniaki co daje razem 10 !, szczeniaki będą musiały siedzieć razem w klatce. Myślę, że pieski z soboty znajdą domki i zrobią miejsce następnym tymczasom.

Życzę też szczęścia adopcyjnego dzisiaj.

No i liczę na to, że kontrola silesiowa przyjdzie jak już kilka piesków się wyadoptuje bo szkoda stracić taki fajny punkt adopcyjny :shake:.

Tymczasy, które nie znajdą domku w sobotę automatycznie przechodzą na niedzielę - no chyba, że będzie nas stanowczo za dużo ale to uzgodnimy w sobotę na akcji.
mamy jeszcze dodatkowe 3 szczeniaki małe i jednego nie wiem jakiego, ale 3 mies. Może te najmniejsze będą udawać koty?