Gisic87 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Joma jeśli jeszcze można bo ja się piszę na sobotę i niedzielę z Telmą no chyba że zdarzy się cud i jutro ktoś się w niej zakocha:loveu: Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='JOMA']_Lara - czy Gwiazdeczka ma swój wątek ? Joma, nie ma, ale mogę jej założyć. Aha, a dałoby się mnie zamienić z Gwiazdką na niedzielę? bo Państwu bardziej pasuje ;) Quote
muro Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 my tez sie zgłaszamy w niedzile na bank, w sobote niestety wątpie:( grupa w liczbie 3- z czego jeno ja w miare dorosła jestem:evil_lol:) Quote
JOMA Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 _Lara - jesteś przeniesiona na niedzielę, na twoje miejsce wskoczyła muro z dużym szczeniakiem dzięki temu, że Daria ma małego szczeniaczka i wskoczyła do szczeniaków. Tymczasów jest zatrzęsienie :shake: - w umowie z Silesią mamy pozwolenie na 5 psów jednorazowo. Na tę chwilę już mamy 6 dużych i 4 szczeniaki co daje razem 10 !, szczeniaki będą musiały siedzieć razem w klatce. Myślę, że pieski z soboty znajdą domki i zrobią miejsce następnym tymczasom. Życzę też szczęścia adopcyjnego dzisiaj. No i liczę na to, że kontrola silesiowa przyjdzie jak już kilka piesków się wyadoptuje bo szkoda stracić taki fajny punkt adopcyjny :shake:. Tymczasy, które nie znajdą domku w sobotę automatycznie przechodzą na niedzielę - no chyba, że będzie nas stanowczo za dużo ale to uzgodnimy w sobotę na akcji. Quote
HebaNova Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 myślę, że nadprogramowe psiaki można co jakiś czas rotacyjnie "wyprowadzac na dłuższe spacerki" :cool3: żeby w zagrodzie było zawsze tyle co trzeba i żeby nie było jak ostatnio że się psy załatwiały w zagródce. Quote
Paola06 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 A co z identyfikatorami dla nas? Michał ma.Czy wystarczy że przyniesiemy zdjęcia na akcję?A namiary podamy tera na PV?:) Quote
JOMA Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Kto nie ma identyfikatora przesyła na maila fundacyjnego: zdjęcie, imię , nazwisko i pesel [email protected] Quote
muro Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 halo, halo, jak dobrze pojdzie to zwolnimy miejsce, wczoraj wieczorem odezwała sie jeden dom, ale ostateczna odpowiedz dam dopiero w poniedziałak:oops:, (mam nadzieje ze wypali:cool3:)- bylibysmy wtedy tylko z jednym, z fundacji, wtedy byloby miejsce dla lary:razz: Quote
JOMA Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 muro - trzymamy kciuki :happy1: :happy1: :happy1: Quote
HebaNova Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 przypominam że jak ktoś chce wrzucić tymczasa na stronę fundacyjną to proszę o kontakt ze mną Quote
JOMA Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 andaaa - jesteś w grafiku :multi: czekamy na plakat silesiowy do wydruku Quote
ANETTTA Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 podrukuje te nowe ulotki ...ile sie da ..dal mnei to troche problem dwustronnie bo kurcze ja zawsze drukowałam po trochu aby nikt nie widział a tereaz jak tak musze przekladac itd cos tam dam rade ale jakby mi mógł ktos pomóc byloby wiecej ...??? Quote
amikat Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 a ja 200 kartek czyli 400 dwustronnych ulotek juz zrobiłam - tylko ciecie! Quote
jotka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 to drukuj tak: najpierw jedną stronę, np, 10x, potem odwróć i wrzuć drukowanie drugiej strony jeśli chcesz kserować, to podobnie Quote
__Lara Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 JOMA, dziękuję za wciśnięcie mnie w niedzielę :) Quote
HebaNova Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 a które ulotki potrzebne ??? to podrukuję trochę Quote
Glutofia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 przepraszam ze się wstrzelę ale zapraszam wszystkie dziewuchy z SOS na wątek http://www.dogomania.pl/forum/f98/pomozcie-napisac-ksiazke-ratowac-zwierzeta-136044/#post12161788 Quote
Romina_74 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja też się zgłaszam do produkcji ulotek - tylko proszę o wskazówkę, które potrzebne. A może mogłabym zrobić jaką nową na temat niecierpiący zwłoki? Quote
jotka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Romina_74 napisał(a):Ja też się zgłaszam do produkcji ulotek - tylko proszę o wskazówkę, które potrzebne. A może mogłabym zrobić jaką nową na temat niecierpiący zwłoki? Jakbyś mogła, to "gdy zaginie Ci pies", mało ich jest, prawie wcale. Quote
jotka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='JOMA']Kto nie ma identyfikatora przesyła na maila fundacyjnego: zdjęcie, imię , nazwisko i pesel [email protected] zmiana maila: [email protected] Quote
jotka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='JOMA']_Lara - jesteś przeniesiona na niedzielę, na twoje miejsce wskoczyła muro z dużym szczeniakiem dzięki temu, że Daria ma małego szczeniaczka i wskoczyła do szczeniaków. Tymczasów jest zatrzęsienie :shake: - w umowie z Silesią mamy pozwolenie na 5 psów jednorazowo. Na tę chwilę już mamy 6 dużych i 4 szczeniaki co daje razem 10 !, szczeniaki będą musiały siedzieć razem w klatce. Myślę, że pieski z soboty znajdą domki i zrobią miejsce następnym tymczasom. Życzę też szczęścia adopcyjnego dzisiaj. No i liczę na to, że kontrola silesiowa przyjdzie jak już kilka piesków się wyadoptuje bo szkoda stracić taki fajny punkt adopcyjny :shake:. Tymczasy, które nie znajdą domku w sobotę automatycznie przechodzą na niedzielę - no chyba, że będzie nas stanowczo za dużo ale to uzgodnimy w sobotę na akcji. mamy jeszcze dodatkowe 3 szczeniaki małe i jednego nie wiem jakiego, ale 3 mies. Może te najmniejsze będą udawać koty? Quote
Recommended Posts