lilith27 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 lilith27 napisał(a):cóż chciałam w kolorze Ci wydrukować nie wyszło mam tylko wydruk czarnobiały proszę adresik na pw pozdrawiam batmaniku całuski ponawiam jak również i powyższy post Quote
luka1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 lilith, a kto dopilnuje by te butki były na łapach? Pracownicy?:shake: Quote
asiamm Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no wlaśnie :roll: a jak sobie zdejmie to nikt mu ich nie zaloży zapewne. no i nie wiem czy pies może chodzić w takich butach 24 h na dobę... bo taki but to trochę uciska łapkę, a jak mu puchną to tym bardziej... wtedy utrudnione krążenie, a i dopływ powietrza zerowy. Quote
Rybka_39 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Moj ulubieniec marźnie:-( Mam kilka pytań. Jak on reaguje na suczki, psy, dzieci. Nadawał by się do bloku? Quote
maarit Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Widać że to "psia poczciwina" napewno by si nadawał. To tak na moje oko ale go niestety nie znam:roll: Quote
Ziutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Rybka_39 napisał(a):Moj ulubieniec marźnie:-( Mam kilka pytań. Jak on reaguje na suczki, psy, dzieci. Nadawał by się do bloku? Ciocia LU...odpowie na pytania :cool3: Rybciu...czyżby coś ten hmm no eaa....:roll: Quote
luka1 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Batman na suki reaguje nomalnie - jak facet. A serio - nie ma problemu z łączeniem go z innymi zwierzakami chyba samców też nie atakuje. To raczej ugodowy pies. Co do dzieci - trudno powiedzieć. A dzieci w jakim wieku? Do bloku ? wydaje mi sie że przystosuje sie. Jest to pies raczej delikatny. Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Batmanku czemu Ty nie jesteś suczką:placz:. Państwo chcieli ale sunie.:-( Batmanek to mój ulubieniec jest, typowy czarny kundel, jak moja Kaja:loveu: i wcześniejsza suńka Sara...zawsze mi się przyplatają jakieś czarne kundliki:loveu: Gdybym się przeprowadziła do domu z ogrodem, Batman grzałby dupkę ze mną i moimi psami pod kołderką:-( Quote
luka1 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 No tak, kiedyś brali tylko psy, teraz tylko suczki - a tu zima , a tu mróz :shake: Quote
oktawia6 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a jakby go wyskastrowac to nie chcieliby ci państwo? oczywiście nic na siłę bo to się źle kończy ale zapytac można Quote
luka1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 oglądałam łapy - zaczyna sie chyba :shake: Quote
luka1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 jutro może uda mi sie pojechać i sprawdzić Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 luka1 napisał(a):jutro może uda mi sie pojechać i sprawdzić i jak ? ogladalas ? Quote
luka1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 tak, oglądałam. Jeszcze nie jest żle, choć jedna łapa jakby grubsza od drugiej. Mogę się mylić. Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 luka1 napisał(a):tak, oglądałam. Jeszcze nie jest żle, choć jedna łapa jakby grubsza od drugiej. Mogę się mylić. Oby tylko się już nie zaczynało :shake: Quote
oktawia6 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a co będzie jak okaże się że jednak się zaczęło? jakie on ma szanse:roll: Quote
luka1 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Batman powinien być w ciepłym, suchym "domu" narazie nie ma możliwości :shake: Quote
oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 lilith27 napisał(a): oktawiu doszło? nie!:mad:normalnie piechotą szybciej by dotarły-u mnie poczta solidna-nie przetrzymują-adres dobry podałam-może coś źle spisałaś? sama nie wiem-przecież to tak długo-już 3 razy powinnam dostac-tak sobie myślałam może zajęta jesteś czy jak i nie masz czasu posłac-a ja na SGGW byłam-a tam jest witryna psów do adopcji przy drzwiach i nie trzeba pytac o łaskę-szkoda:-( Quote
luka1 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Batman tradycyjnie idziemy na spacer Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 luka1 napisał(a):Batman tradycyjnie idziemy na spacer No to na poranny ;) Quote
Recommended Posts