Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lilith27 napisał(a):
cóż chciałam w kolorze Ci wydrukować
nie wyszło
mam tylko wydruk czarnobiały

proszę adresik na pw

pozdrawiam

batmaniku całuski

ponawiam

jak również i powyższy post

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wlaśnie :roll: a jak sobie zdejmie to nikt mu ich nie zaloży zapewne. no i nie wiem czy pies może chodzić w takich butach 24 h na dobę... bo taki but to trochę uciska łapkę, a jak mu puchną to tym bardziej... wtedy utrudnione krążenie, a i dopływ powietrza zerowy.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Moj ulubieniec marźnie:-(
Mam kilka pytań.
Jak on reaguje na suczki, psy, dzieci.
Nadawał by się do bloku?

Ciocia LU...odpowie na pytania :cool3:

Rybciu...czyżby coś ten hmm no eaa....:roll:

Posted

Batman na suki reaguje nomalnie - jak facet. A serio - nie ma problemu z łączeniem go z innymi zwierzakami chyba samców też nie atakuje. To raczej ugodowy pies. Co do dzieci - trudno powiedzieć. A dzieci w jakim wieku?
Do bloku ? wydaje mi sie że przystosuje sie. Jest to pies raczej delikatny.

Posted

Batmanku czemu Ty nie jesteś suczką:placz:.
Państwo chcieli ale sunie.:-(

Batmanek to mój ulubieniec jest, typowy czarny kundel, jak moja Kaja:loveu: i wcześniejsza suńka Sara...zawsze mi się przyplatają jakieś czarne kundliki:loveu:
Gdybym się przeprowadziła do domu z ogrodem, Batman grzałby dupkę ze mną i moimi psami pod kołderką:-(

Posted

luka1 napisał(a):
tak, oglądałam. Jeszcze nie jest żle, choć jedna łapa jakby grubsza od drugiej. Mogę się mylić.

Oby tylko się już nie zaczynało :shake:

Posted

lilith27 napisał(a):

oktawiu doszło?

nie!:mad:normalnie piechotą szybciej by dotarły-u mnie poczta solidna-nie przetrzymują-adres dobry podałam-może coś źle spisałaś? sama nie wiem-przecież to tak długo-już 3 razy powinnam dostac-tak sobie myślałam może zajęta jesteś czy jak i nie masz czasu posłac-a ja na SGGW byłam-a tam jest witryna psów do adopcji przy drzwiach i nie trzeba pytac o łaskę-szkoda:-(