Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolejno po sobie następujace posty

lilith27 napisał(a):

dostałam zapytanie na maila o batmana
napisałam wszytsko co pamietam wysłałam zdjęcia
poprosiłam koniecznie o odpowiedź nawet jeśli będzie negatywna

luka1 napisał(a):
Batman - pomogę ci w pakowaniu

oktawia6 napisał(a):
bez euforii podchodzę-była tutaj już taka panna co miała jechac po niego że niby zainteresowana i jakoś do dziś nie dojechała

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
to foty trzeba dodawac luka-bo tamten obrazek sprzed 2 lat mam przed oczami-i dodatkowo-jeszcze jak dziewczyny mówią że siana nie będą psom dawac bo sprzątac sie nie chce to dopełniło mój obraz.

asiamm-owszem bo moja matka też pamięta co widziała-budy po środku klepowiska z błota-rozklekotane i poprzypinane psy nałńcuchach krótszych niż metr-brodziły w błocie-tak dokładnie było wtedy gdy byłam.
porównałam tak-miałam na myśli warunki (nie obsługę czy głodzenie psów)-naprawdę warunki były zbliżone.

a do schroniska tym bardziej położonego kilkadziesiąt kilometrów ode mnie na pewno teraz nie pojadę-jakbym miała 2 /3 pieski to owszem nie 6 psów w bloku taki efekt jeżdżenia właśnie ale do Krzyczek i nie tylko:evil_lol:

Ja zapraszam do naszego.
:shake:

Może ta babka jednak adoptuje Batmana, dajcie znać jakby coś ruszyło!

Posted

tak jak myślałam nici:shake::-(
czy w międzyczasie można go do bliższego boksu przenieśc i jakoś ogrzac mu budę? ma problemy ze stawami-czyli już spondyloza się zaczyna-bez Arthlofleksu, odpowiedniej karmy i ciepła będzie systematycznie postępowac i za rok będzie psim inwalidą -chyba że go ktoś adoptuje i oby tylko nie na łańcuh w okolicy:shake:
w nocy temperatura spada poniżej 0 C

Posted

lilith27 napisał(a):

a plakaciku nie potrzebujesz oktawio?

nie mam drukarki-jakby była możliwośc wydruku i wysłania plakatów na mój adres to bym je porozwieszała jak będę z którymś z moich 6 psów w lecznicy czy w hurtowni dla psów-myślę że nie odmówiliby naklejenia.

powyżej spytałam czy jest możliwośc przeniesienia go-może jego szanse by wzrosły na adopcję-bo nic nie wskazuje na zmianę na lepsze:-( i siano-koce to nietrafiony pomysł - od razu wilgoc łapie i jest mokry-siano można wymienic na suche.

proponowałyście Batmana na forum Labradorów czy ew. tutaj na grupie Labków? można go pod Labka podciągnąc w sumie-jest w typie:lol:

Posted

Już rozmawiałam o przenosinach, pomyśle w którym boksie będzie mu najlepiej. Jesli nowe boksy zostaną przwiezione do schroniska może wyproszę dla niego miejsce. Byłyby chyba najzdrowsze.

Posted

luka1 napisał(a):

Już rozmawiałam o przenosinach, pomyśle w którym boksie będzie mu najlepiej. Jesli nowe boksy zostaną przwiezione do schroniska może wyproszę dla niego miejsce. Byłyby chiba najzdrowsze.

super!:multi:

Posted

luka1 napisał(a):

Ukryty gdzieś za ścianą betonowych boksów, które nigdy nie będą skończone a teraz zastawiają świat uwiezionym

to jest piękne! brzmi jak fragment wiersza, piękne i straszne-to dotyczy Batmana:-(

Posted

luka1 napisał(a):

uwielbiam go, te jego smutne oczy

:placz:
a ludzie non stop rozmnażają-na osiedlu sąsiadka głupawa drugi raz ma szczeniaki po swojej suce-pytam się czy robi to z nędzy czy głupoty?
nic tylko na miesiąc takich dawnów zamknąc w schronisku by się doedukowali!

Posted

oktawia6 napisał(a):

proponowałyście Batmana na forum Labradorów czy ew. tutaj na grupie Labków? można go pod Labka podciągnąc w sumie-jest w typie:lol:

linki gdzieś dawałam na wątku