lilith27 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kolejno po sobie następujace posty lilith27 napisał(a): dostałam zapytanie na maila o batmana napisałam wszytsko co pamietam wysłałam zdjęcia poprosiłam koniecznie o odpowiedź nawet jeśli będzie negatywna luka1 napisał(a):Batman - pomogę ci w pakowaniu oktawia6 napisał(a):bez euforii podchodzę-była tutaj już taka panna co miała jechac po niego że niby zainteresowana i jakoś do dziś nie dojechała Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 oktawia6 napisał(a):to foty trzeba dodawac luka-bo tamten obrazek sprzed 2 lat mam przed oczami-i dodatkowo-jeszcze jak dziewczyny mówią że siana nie będą psom dawac bo sprzątac sie nie chce to dopełniło mój obraz. asiamm-owszem bo moja matka też pamięta co widziała-budy po środku klepowiska z błota-rozklekotane i poprzypinane psy nałńcuchach krótszych niż metr-brodziły w błocie-tak dokładnie było wtedy gdy byłam. porównałam tak-miałam na myśli warunki (nie obsługę czy głodzenie psów)-naprawdę warunki były zbliżone. a do schroniska tym bardziej położonego kilkadziesiąt kilometrów ode mnie na pewno teraz nie pojadę-jakbym miała 2 /3 pieski to owszem nie 6 psów w bloku taki efekt jeżdżenia właśnie ale do Krzyczek i nie tylko:evil_lol: Ja zapraszam do naszego. :shake: Może ta babka jednak adoptuje Batmana, dajcie znać jakby coś ruszyło! Quote
lilith27 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 na pewno znać się da tymczasem moze ja zaprojektuje ciotki wam plakacik batmanowy? co? Quote
lilith27 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 widziałam go wczoraj na allegro mąż go wypatrzył Quote
lilith27 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 kto chce plakacik w wordzie proszę o pw wysle na maila Quote
Ziutka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='lilith27'] kto chce plakacik w wordzie proszę o pw wysle na maila Ja poproszę na : [email protected] :loveu: wywieszę u mnie w lecznicach :lol: Quote
luka1 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 i ja bardzo chce platakcik [email protected] Quote
Rybka_39 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :loveu::loveu:Cudny plakacik:loveu::loveu: I co o Batmana nikt nie pytał? Quote
lilith27 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 na skrzynce pocztowej pusto:-( [SIZE="5"]komu zatem batmana do domu? Quote
lilith27 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 i tylko Ziutka chciała plakacik? inne Ciotki nei mają gdzie powiesić? Quote
Ziutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='lilith27']i tylko Ziutka chciała plakacik? inne Ciotki nei mają gdzie powiesić? I Luka jeszcze chciała : [email protected] Quote
lilith27 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jak ziutka ma to i luka ma o innych ciotkach myslałam ale wysyłam Quote
oktawia6 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 tak jak myślałam nici:shake::-( czy w międzyczasie można go do bliższego boksu przenieśc i jakoś ogrzac mu budę? ma problemy ze stawami-czyli już spondyloza się zaczyna-bez Arthlofleksu, odpowiedniej karmy i ciepła będzie systematycznie postępowac i za rok będzie psim inwalidą -chyba że go ktoś adoptuje i oby tylko nie na łańcuh w okolicy:shake: w nocy temperatura spada poniżej 0 C Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 lilith27 napisał(a): a plakaciku nie potrzebujesz oktawio? nie mam drukarki-jakby była możliwośc wydruku i wysłania plakatów na mój adres to bym je porozwieszała jak będę z którymś z moich 6 psów w lecznicy czy w hurtowni dla psów-myślę że nie odmówiliby naklejenia. powyżej spytałam czy jest możliwośc przeniesienia go-może jego szanse by wzrosły na adopcję-bo nic nie wskazuje na zmianę na lepsze:-( i siano-koce to nietrafiony pomysł - od razu wilgoc łapie i jest mokry-siano można wymienic na suche. proponowałyście Batmana na forum Labradorów czy ew. tutaj na grupie Labków? można go pod Labka podciągnąc w sumie-jest w typie:lol: Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Już rozmawiałam o przenosinach, pomyśle w którym boksie będzie mu najlepiej. Jesli nowe boksy zostaną przwiezione do schroniska może wyproszę dla niego miejsce. Byłyby chyba najzdrowsze. Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 luka1 napisał(a): Już rozmawiałam o przenosinach, pomyśle w którym boksie będzie mu najlepiej. Jesli nowe boksy zostaną przwiezione do schroniska może wyproszę dla niego miejsce. Byłyby chiba najzdrowsze. super!:multi: Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ukryty gdzieś za ścianą betonowych boksów, które nigdy nie będą skończone a teraz zastawiają świat uwiezionym Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 luka1 napisał(a): Ukryty gdzieś za ścianą betonowych boksów, które nigdy nie będą skończone a teraz zastawiają świat uwiezionym to jest piękne! brzmi jak fragment wiersza, piękne i straszne-to dotyczy Batmana:-( Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 luka1 napisał(a): uwielbiam go, te jego smutne oczy :placz: a ludzie non stop rozmnażają-na osiedlu sąsiadka głupawa drugi raz ma szczeniaki po swojej suce-pytam się czy robi to z nędzy czy głupoty? nic tylko na miesiąc takich dawnów zamknąc w schronisku by się doedukowali! Quote
lilith27 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 oktawia6 napisał(a): proponowałyście Batmana na forum Labradorów czy ew. tutaj na grupie Labków? można go pod Labka podciągnąc w sumie-jest w typie:lol: linki gdzieś dawałam na wątku Quote
oktawia6 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 lilith27 napisał(a): linki gdzieś dawałam na wątku aha:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts