oktawia6 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 lilith27 napisał(a): tak pisałam nawet, że batman to taki starszy bratmojej szelki starszy i szczuplejszy czarnuszki rzondzom:eviltong: Lilith był taki czas-że na dogo zliczyłam sporą garśc będzie około 15-tu takich Batmanowatych takich Jacusiowatych jak mój i jak Twoja ! na Paluchu ze 20-z tych fotek co są na stronie u EMIR 10 klonów-dalej dalej już skończyłam porównania-bo wszędzie są! jak byłam w Głownie też widziałam: szczenię ok. 4, 5 miesięczne:shake: załamka! Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No to czekamy, mam nadzieję, że nowy rok łaskawszy będzie dla Batmanka:-( Quote
lilith27 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='oktawia6']i jak Twoja ! moja czarna szela libańska to chłopczyk dla mnie czarnuszki takie batmanowe są najpiękniesze na świecie poprzednika miałam też czarnego wabił się kleksik i był identyczny jak tapeta w xp tylko był grubszy Quote
oktawia6 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='lilith27'] moja czarna szela libańska to chłopczyk dla mnie czarnuszki takie batmanowe są najpiękniesze na świecie poprzednika miałam też czarnego wabił się kleksik i był identyczny jak tapeta w xp tylko był grubszy piękne!-znam tę tapetę to masz: Quote
Lionees Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jak wszyscy to wszyscy:też mam czarnuszka ze schroniska:eviltong: Quote
Lionees Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Batmanku,przepraszam,to Twój wątek,ale nie mogłam się oprzeć i nie pokazać mojego słoneczka:p Quote
oktawia6 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Renato-widzę że znów łączy mnie coraz więcej z Tobą: miałaś Pekina teraz masz czarnula:lol: to dowodzi ile jest czarnych psów-całe mnóstwo-ludzie kochają Labradory, to niech wezmą takiego właśnie! niewiele się różni od Labradora-nawet ładniej zbudowany-bo mniej przysadzisty i zwalisty:lol: Quote
Rybka_39 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 A ja w domu mam kudłate ale tez czarne: Czarne jest piekne:cool3: Batmanku na górę! Quote
oktawia6 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :evil_lol:ta w typie Papilona-tyle że czarna:loveu: Quote
lilith27 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='oktawia6']piękne!-znam tę tapetę to masz: no prawie jak moja pakówka też skarpusie ma białe piekny [quote name='Rybka_39']A ja w domu mam kudłate ale tez czarne: ale czarne cyli cudne najpiękniejsze są na świecie czarnuszki batman piekniutki tez jest Quote
luka1 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 a ja mam i czarne i rudawe i szarawe - ale jaka to różnica wszystkie kochane Quote
luka1 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 dla kogo dobry to dobry - czy Batman jest takiego zdania? Quote
Lionees Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 luka1 napisał(a):dla kogo dobry to dobry - czy Batman jest takiego zdania? Oby kiedyś był...bardzo byśmy tego wszystkie chciały Quote
Rybka_39 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Luka kiedy sprawdzisz Batmanka?:roll: Quote
Rybka_39 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Luka pisała do mnie na gg;) Sprawdzi po nowym roku.;) Quote
luka1 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 siedzi w budzie razem ze "swoją" sunią - grzeją się . Stawy narazie ok. Quote
Rybka_39 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mam nadzieję, że nie będzie mu zimno i stan stawów się nie pogorszy.:roll: A ktoś tu go miał ogłosić, zdaje się zagranicą? I jak? Quote
lilith27 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 przychodzi mi na myśl stek kolokwilzmow oraz wulgaryzmów pt: k...a mać podobno mróż idzie duży Quote
Rybka_39 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Fortuna napisał(a):Lilith przeczytalam twoje PW i jestem. Przejrzalam szybciutko caly watek i cos niecos juz wiem o Batmanie. Zrobie mu oczywiscie jutro tutaj u nas ogloszenie. Ten rodzaj psow jest bardzo popularny tutaj w Holandii. Natomiast do ogloszenia musze miec konkrety, podobnie jak w przypadku Tiko i Tobiego. Ludzie musza wiedziec jak sie zachowuje w stosunku do dzieci, w kazdym domu prawie sa tutaj koty, wiec jaki ma stosunek do kotow. Z tego co przeczytalam ma okolo 4 lata i problemy ze stawami, z psami dogaduje sie bez problemu i nie jest wykastrowany. To malo informacji tak naprawde, moze cos jeszcze waznego pominelam, jesli tak to napiszcie. Fortuno i jak z tymi ogłoszeniami?:roll: Quote
lilith27 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 będą jak będą dokładne informacje o psiaku Quote
Recommended Posts