oktawia6 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='luka1'] oktawia a co ty nam swojego podtykasz. Nasz dostojny piekny - a Jacuś? może i usmichniety ale gdzie mu do Batmana :evil_lol: ożesz Ty:mad:poczekaj ja tam pojadę do Azorka:evil_lol: Asiamm-co? mniejszy?:crazyeye:to masz::diabloti: podobny jest! czarne, duże wiejskie kundle z żabotem lub bez-mój Labladol Jacenty śpi w łóżku-na mnie musi zasnąc-tego życzę Batmanowi-by było mu dobrze i nigdy nie zaznał łańcucha! Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja zmieniłam już imie na Batman. Ja zrobiłam mu wyróżniona alegratkę, ale w mieszańcach....;)zaraz się zabieram za resztę. Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Rybka_39 napisał(a):zaraz się zabieram za resztę. Jesteś nieoceniona :loveu: :Rose: Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ziutek przestań już:oops::cool3: Batman na: alegratka giełda.bai adopcje.org aleokazja pies.pl adopcja psa etablica szczecin webas Na razie, jestem w trakcie.;) Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Rybka_39 napisał(a):Ziutek przestań już:oops::cool3: Nie psieśtanę :motz: :eviltong: Rybka_39 napisał(a):Batman na: alegratka giełda.bai adopcje.org aleokazja pies.pl adopcja psa etablica szczecin webas Lukkkuuu......wrzucanko w pierwszego pościka :cool3: Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ziutini.....:cool3: pineska eoferty ogłoszenia tsdj hodowle eu kupiepsa pajeczyna gumtree Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 luka1 napisał(a):a teraz ja DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!! A ja to powinnam sobie podpis walnąć : RYBKO jesteś nieoceniona :loveu: i by po sprawie było :eviltong: Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no to jak-zdjęcia chcecie dodatkowe?:cool3: Quote
asiamm Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='lilith27'] ps. Rybka ma rację, że to po częsci Labek proszę spojrzeć na typowy i bardzo charakterystyczny ogon eee tam, CAŁKIEM nielabradorowata głowa, sylwetka też nie (może na zdjęciach nie widać, ale w rzeczywistości tak), poza tym wyższy i mniej krępy od labka porównanie: ale jeśli ktoś zobaczy w nim labka to ja nie mam nic przeciwko jeśli dzięki temu go adoptuje ;) Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 on bardziej w typie Labka jak w typie Red Nose'a:evil_lol: a takie psy w zagranicznych schroniskach sąokreślane mianem mix Labrador! właśnie takie jak Jacuś i Batman! wiem bo widziałam już kilka!:razz: Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Jeśli zostanie adoptowany jako kundel- super, jeśli jako mix labrador- również dobrze- niech ma tylko ciepły dom.... Quote
lilith27 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='asiamm']eee tam, CAŁKIEM nielabradorowata głowa, sylwetka też nie (może na zdjęciach nie widać, ale w rzeczywistości tak), poza tym wyższy i mniej krępy od labka porównanie: ale jeśli ktoś zobaczy w nim labka to ja nie mam nic przeciwko jeśli dzięki temu go adoptuje ;) jakby był niższy i krępy to by był jak labek mój pakuś też ma główkę taką małą i nie jest taki krępy jak labek pako jest podobny do batmana tylko ma nózki krótsze ale niewątpliwie mój pies jest w połowie labradorem po mamusi Quote
luka1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ta, bo Batman to Labek ino Sochaczewski :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a może Batmana Labladola przenieśc bardziej by był na widoku? jakie on ma tam szanse skoro nikt tam nie dochodzi nawet na sam koniec:shake: Quote
Rybka_39 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Co tam u Batmana? Będziecie go przenosić? Quote
lilith27 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 oktawia6 napisał(a):a może Batmana Labladola przenieśc bardziej by był na widoku? jakie on ma tam szanse skoro nikt tam nie dochodzi nawet na sam koniec:shake: koniecznie trzeba Quote
luka1 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 sama nad tym myślę. Musze poprosić w schronisku może coś wyproszę Quote
oktawia6 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 koniecznie dziewczyny coś wykombinujcie-z ogłoszeń nikt nie dzwonił? bo namiary są na Was prawda? to macie wszystkich na oku Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No to Batmanku pokazuj sie wszystkim z rana! Quote
Ziutka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Rybka_39 napisał(a):A on ma chore stawy? Tak.....:-( Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No to domku znajduj się,bo piesio nie może czekać,zima idzie...:shake: Quote
Rybka_39 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A jest pod opieka weterynarza, bierze leki biedaczek? Quote
Ziutka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Rybka_39 napisał(a):A jest pod opieka weterynarza, bierze leki biedaczek? Do nas wet to wpada żeby psiaka zaszczepić i wsio, chociaż czasami są leczone :cool1: w tamtym roku Batman dostawał jakieś zastrzyki na stawy ale niewiele mu to pomagało, On powinien być w cieple i się leczyć a tak to te zastrzyki nic nie dają jak ciągle na mokrym i zimnym zamarzniętym betonie jest :-( Quote
Recommended Posts