lilith27 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f938/masz-stare-kurtki-ocieplane-nie-wyrzucaj-pomoz-psom-126514/ może by kurtkę nieprzemakalną mu wyszykować z rekawkami ?????? Quote
luka1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 i porteczki na szeleczki i capeckę z pomponikiem :evil_lol: Quote
luka1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Batman bardzo sie cieszy gdy ktoś zechce go pogłaskać Quote
Fortuna Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Lilith przeczytalam twoje PW i jestem. Przejrzalam szybciutko caly watek i cos niecos juz wiem o Batmanie. Zrobie mu oczywiscie jutro tutaj u nas ogloszenie. Ten rodzaj psow jest bardzo popularny tutaj w Holandii. Natomiast do ogloszenia musze miec konkrety, podobnie jak w przypadku Tiko i Tobiego. Ludzie musza wiedziec jak sie zachowuje w stosunku do dzieci, w kazdym domu prawie sa tutaj koty, wiec jaki ma stosunek do kotow. Z tego co przeczytalam ma okolo 4 lata i problemy ze stawami, z psami dogaduje sie bez problemu i nie jest wykastrowany. To malo informacji tak naprawde, moze cos jeszcze waznego pominelam, jesli tak to napiszcie. Quote
lilith27 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo dziękuję no i czuję się zobowiązana luka i ziutka odpowiadać na pytanka cioteczki Quote
oktawia6 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dzisiaj ze skrzynki wyjęłam plakaty Batmana-oczywiście zaraz będzie rozlepiony pierwszy już 19-tego tego miesiąca-w lecznicy:) Quote
luka1 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 no to postaram sie troche bardziej poznać jego osobę. To co pisane jest na watku jest mało szczegółowe bo na podstawie moich obserwacji - często mało fachowych. Poprosze o przebadanie Batmana przez schroniskowego weta. Niech on określi wiek psa i stan zdrowia. Zachowanie - moge sama zbadać tylko z tymi kotami bedzie problem - wszystkie ganiaja po dachu albo po polu z drugiej strony parkanu. Są trudne do uchwycenia - to dzikie koty. Quote
Fortuna Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 luka1 napisał(a):no to postaram sie troche bardziej poznać jego osobę. To co pisane jest na watku jest mało szczegółowe bo na podstawie moich obserwacji - często mało fachowych. Poprosze o przebadanie Batmana przez schroniskowego weta. Niech on określi wiek psa i stan zdrowia. Zachowanie - moge sama zbadać tylko z tymi kotami bedzie problem - wszystkie ganiaja po dachu albo po polu z drugiej strony parkanu. Są trudne do uchwycenia - to dzikie koty. Problem polega na tym, ze gdy decyduje sie na oglaszanie psa tutaj jestem w 100 % odpowiedzialna za jego los nawet po adopcji. Gdyby okazalo sie , ze ktos ma z nim problemy pies trafia do mnie na tymczas , robie wszystko , zeby tak sie nie stalo. Poza tym nie chce nikogo wprowadzac w blad. Pytania sa a ja czuje sie niezrecznie jak nie znam na nie odpowiedzi. Nie dziwie sie tym ludziom poniewaz w gre wchodzi tutaj spokojne zycie np. ich kota czy dzieci. Wiem, ze nie jest latwo sprawdzic takie rzeczy w schronisku, ale prosze Was sprobujcie. Quote
asiamm Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 oczywiście, że tak! osoba adoptująca powinna wiedzieć jak najwięcej o swoim przyszłym zwierzaku, a nie tylko mieć nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży i będzie dobrze. przy samych nadziejach to psy potem wracają do schronisk i cierpią jeszcze bardziej. unikajmy adopcji w ciemno Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ponura rzeczywistość zabija jego duszę! Odnowiona alegratka. Fortuna, może Ty będziesz mieć szczęsliwą rekę do Batmanka, biedak już tak długo czeka:-( Quote
maarit Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 luka1 napisał(a):biedny Batman taki samotny Tylko się wyć chce:-( ale to śliczny pies i dom napewno znajdzie. Quote
Ziutka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Gonia13 napisał(a):Tylko się wyć chce:-( ale to śliczny pies i dom napewno znajdzie. Musi znaleźć...:roll: Quote
luka1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Cholera, faktycznie wyc sie chce :-( Quote
nika28 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kolejny raz podniosę...............:-( Quote
maarit Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Taki ładny i dostojnie wyglądający pies byłby ozdobą niejednego domu no i przede wszystkim istotką do kochania.A i sam by napewno serce oddał nowym opiekunom. Quote
Ziutka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Gonia13 napisał(a):Taki ładny i dostojnie wyglądający pies byłby ozdobą niejednego domu no i przede wszystkim istotką do kochania.A i sam by napewno serce oddał nowym opiekunom. W zupełności się z Tobą zgadzam ;) Quote
oktawia6 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gonia takich jak Batman psów są setki-ja mam takiego również-tylko że ma inne uszy-u samej EMIR jest około 10 klonów-duże czarne psy, gładkowłose, tu na dogo też i u Izy na tymczasie jest rodzeństwo: jeden czarny duży gładkowłosy-około roczek, domowy, zaszczepiony wydmuchany i też nikt nie chce-siedzą pół roku czekając na dom:shake: Quote
lilith27 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 a coś ktoś sprawdzał pod katem pytań fortuny? Quote
oktawia6 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 aa nawet pierwszy z brzegu widzę Lilith ma też takiego "Batmana" - w avku:razz: Quote
Rybka_39 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ja miałam przez dłuugie lata sunie w typie Batmana, o wiele mniejszą- to była świetna sunia, wychowałam się z nią:loveu: [*] Luka i co dowiedziałas się cos więcej o Batmanku? Quote
lilith27 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 oktawia6 napisał(a):aa nawet pierwszy z brzegu widzę Lilith ma też takiego "Batmana" - w avku:razz: tak pisałam nawet, że batman to taki starszy bratmojej szelki starszy i szczuplejszy czarnuszki rzondzom:eviltong: Quote
luka1 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 nie miałam kiedy zająć się Batmanem Quote
Recommended Posts