ciapuś Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 zapraszamy na bazarek Czytadła na wakacyjne wieczory-dochód na *FPR-ZwP* do 12.07 godz 24.00 Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 myślę ze wysyłanie pw jest jak najbardziej potrzebne Ola która była wirtualnym opiekunem Stefana zadeklaruje tez pewna kwotę w chwili obecnej na naszym koncie jest 100 zł od niej. miało byc na ogłoszenia EDIT BANEREK KTÓRY MAM W PODPISIE JEST FAJNY DZISIAJ CHYBA NIE MAM CIERPLWIOŚCI DO GRZEBANIA W PHOTOSHOPIE WYSZŁO TYLKO TAKIE COŚ : Quote
ciapuś Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='rita60']ciapus jak chcesz wieczorkiem porozsylam watek Stefanka do ciotek na PW. Na dobry poczatek deklaruje 20,- dla szorstkiego:roll: Oczywiście rozsyłamy zaproszenie i zbieramy na hotelik Quote
Onaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ewatonieja, co Ty masz za banerek w avatarku ? myślałam że to jakiś wątek i chciałam wejść. Aha, jeśli chodzi o Stefanka to bedzie miał ogłoszonka w gazecie może jak się uda, ale nie chce obiecywać bo jeszcze nic pewnego nie wiem no i kiedy :). I jeszcze, jakiś super wzruszający banerek by si.ę przydał dla niego, taki z napisem np. jak Twój w Avatarku Natalio, i może jednak nowy wątek. Quote
kamilawa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Piękny, niestety nie mogę pomóc jeśli chodzi o pieniądze :-( Jak mogę pomóc? Stefanek ma dużo ogłoszeń? Jestem z Wami ;) Wspólnymi siłami zawsze się uda. Quote
beka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Pięknie wyglada na tej focie Ja narazie nie zadeklaruje stałych wpłat, ale mam kilka książek i coś tam jeszcze to zrobie bazarek. Albo wyślę fanty chętnemu do wystawienia bazarku Quote
rita60 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dzieki cioteczki,ze zajrzałyscie do Stefanka:calus: Quote
kamilawa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 rita60 napisał(a):Dzieki cioteczki,ze zajrzałyscie do Stefanka:calus: A jak tu nie zajrzeć do takiego pięknisia? :razz: Quote
Neczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Finansowo niestety nie jestem w stanie pomóc :-( A czy psina ma jakieś aktualne ogłoszenia ? Jeśli nie, mogę porobić... Quote
szajbus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 linki do ogłoszeń sa na pierwszej stronie wątku, ale jak chcesz ogłosić to proszę bardzo. Od przybytku głowa nie boli, to zwiększy jego szanse na adopcje Quote
Neczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Myślałam, że już wygasły... no ale tak, racja, post był aktualizowany :splat: Ja robię właściwie na tych samych stronach, ale podublować nie zaszkodzi ;) Jutro biorę się do roboty. Quote
szajbus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Pewnie cioteczko, ze nie zaszkodzi, a ja przyznam ci się szczerze, ze niektóre linki sa nieaktualne, choć ogłoszenia ma odnawiane, ale to z czystego nygustwa nie uzupełniam, bo szlag mnie trafia jak mam na dogu wkleić link. Musze go przerobic na tekst, bo inaczej mi się nie chce wkleic i mi sie po prostu nie chce. Quote
Neczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Rozumiem, też nie lubię wklejać linków, dlatego piszę, na jakich portalach zrobiłam ogłoszenia bez odnośnika. No chyba, że się domenę podlinkuje hiperłączem, wtedy mniej zachodu niż z wklejaniem linków ;-) Quote
niteczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mam pytanie, kto zakładał alegratkę? Mogę sponsorować wyróżnienie. Piękna psinka, może ktoś go wypatrzy. Quote
ewatonieja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ola obiecała ze wpłaci 100 zł na Stefana więc razem mamy juz 200 zł na koncie myślę ze możemy to uznac jako stałą miesieczna deklaracje 100 zł od Oli dtruga deklaracja to 20 zł od rita60 Quote
niteczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 szajbus napisał(a):ja robiłam ogłoszenia Czyli mogę przysłać Tobie kod? Quote
agata51 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jestem na zaproszenie rita60. Znam trochę Stefana (ze stron schroniska, a i na wątek czasem zaglądam). Śliczny, kochany psiak. Trzeba go koniecznie ze schronu wyciągnąć. Nie wiem, na jakim etapie pomocy jesteśmy - w wolnej chwili przejrzę wątek. Dwie uwagi na gorąco. Przydało by się te nowe zdjęcia Stefka wstawić do ogłoszeń - straszny przystojniak się z niego zrobił. Ja też wolę kudłacze, ale większość ludzi woli zadbane, wychuchane pieski. W sprawie Metra. O ile wiem, trzeba psa ogłosić na cafeanimal (bezpłatnie) i to redakcja decyduje, który pies trafi do wydania papierowego. Warto spróbować. Tyle na dzisiaj, będę zaglądać, powodzenia. Quote
Jagoda1 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Stefanku, śliczna mordko, może uda się... STEFAN PIĘKNY SZORSTKOWŁOSY 5 LAT CZEKA-ŁÓDŹ (681787326) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ciapuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Witam Wszystkich Może wspólnymi siłami uda nam się odmienić życie tego wspaniałego psa Szajbus myślę że skoro tyle cioteczek zaprosiła już Rita na ten wątek to nie ma sensu otwierać nowego.Jak tylko zbierzemy jeszcze kilka deklaracji zacznę rozglądać się za hotelikiem. Quote
samoglow Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 czesc ciotkom, deklaruje 20 zl miesiecznie na hotelik :p Quote
Onaa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2008162_pokochaj_stefana_on_juz_tak_dlugo_czeka.html Quote
Recommended Posts