Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przystojniak całą parą!!!!
Domki, proszę się nie ociągać tylko brać Stefana i kochać, kochać, kochać.....

Ps, dziewczyny co myślicie o tym planie B kessi?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wlasnie, jestem ciekawa, bo tez skoro ponad pol zycia chlopaczyna na lancuchu w budzie mieszkala, to szukanie mu domu w blokach by sie mijalo z celem, on musi miec mozliwosc "ciekania" :)

a tez np nie moge go na sile wcisnac gdzies, gdzie moglby sie nie sprawdzic, bo to zle by o mnie swiadczylo, a juz nie chodzi tu o powazanie mojej osoby, ale jak bede namawiala kogos tam na kolejnego psa(lub kota), to chce, zeby ta osoba wiedziala, ze swietnie mi wychodzi znajdowanie czworonoznych przyjaciol

moja mama tez mi przysiegla, ze nawet jakby sie tam nie udalo, bedziemy szukac do skutku po znajomych, bo wyjasnilam jej, ze zabija mnie mysl, ze moglby umrzec w schronisku, nie majac swojego pana.

a tez wyjasnie Wam przy okazji, czemu akurat tak sie jednym psem zajelam: ja kocham wszystko co cieka po swiecie, a najmniej ludzi i robale(do robali sie przekonac nie moge, choc jak znajde przed moimi morderczymi mruczkami, to wypuszczam za okno ;) ), ale sobie pomyslalam, ze jak sie bede litowac i zalowac 100u psow, to im nie pomoge, nie mam ani takich mozliwosci finansowych, ani niestety czasu na wolontariat w schronisku, ani warunkow na tworzenie domu tymczasowego(bede tworzyc dom tymczasowy po wakacjach, jak wszystko pojdzie dobrze, ale w kociej fundacji, balabym sie ryzyka, ze ktoras z moich dziewczyn zostanie zagryziona, a tego bym nie zniosla)

ale ja tu Wam eseje pisze ;)

pozdrowienia

Posted

na konto Fundacji wpłynie 100 zł na pokrycie ogłoszenia w miesieczniku o psach
jesli ktoś ma dojścia albo zna osobe która je ma bardzo proszę o kontakt!

za samo zdjęcie płąci sie 50 zł!!!a razem z tekstem długości" Stefan od 5 lat czeka na dom.Jest energicznym, kontaktowym psem w typie terriera.Przebywa w Łodzi." 110 zł

Posted

ewatonieja napisał(a):
no to musimy sie zastanowic nad strategia co gdzie mu porobic kasa jest na ten cel

ewatonieja czy dostałas moje PW w tej sprawie:roll:

Posted

Stefan nie był w metrze, a co do PW to przyjrzałam sie sprawie i widze ze żadne znajomości tu nic nie pomoga zasady obu pism "Mój pies" i "pies" sa takie same koszta tez
czy w metro można dodac ogłoszenie ze zdjęciem?

Posted

Podnoszę Stefanka do góry, może go ktoś zauważy i pokocha.

Nie wiem, już nie pamiętam czy Stefan miał jakieś plakaty rozwieszane ?
Ja nie mam jak wydrukować, ale jak by ktoś mógł wydrukować jeden i mi podesłać to chociaż u siebie porozwieszam, bo już mi nic do głowy nie przychodzi jak pomóc psiakowi w znalezieniu domku :shake:.

Aha, Aniu, jak potrzeba wyróżnić alegratke żeby była na początku to daj znać.

Posted

Cioteczki tak wiele psów które dużo krócej czekają na dom wyciągamy do hoteli aby poprawić im warunki,może by ściągnąć tutaj więcej osób ,albo założyć nowy wątek i zacząć zbiórkę na hotelik dla Stefana.On już tak długo czeka :placz:

Posted

[quote name='ciapuś']Cioteczki tak wiele psów które dużo krócej czekają na dom wyciągamy do hoteli aby poprawić im warunki,może by ściągnąć tutaj więcej osób ,albo założyć nowy wątek i zacząć zbiórkę na hotelik dla Stefana.On już tak długo czeka :placz:
ciapus jak chcesz wieczorkiem porozsylam watek Stefanka do ciotek na PW. Na dobry poczatek deklaruje 20,- dla szorstkiego:roll: