Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiem Oli żeby załatwiła Stefanowi ogłoszenie w psiej gazecie, jako ze schronisko wolontariuszy nie przyjmuje bo ma ich w sam raz, to Ola nawet nie może Stefana wyprowadzi na spacer, mam nadzieje ze ktoś inny znajdzie dla niego czas, odpadają spacery ale można przeciez pomóc inaczej :)

Posted

To znaczy, ze wolontariuszy jest tak dużo?
A mnie sie wydawało, ze tych akurat nigdy nie jest za wiele :shake:

Może faktycznie ogłoszenie w jakiejś gazecie mu pomoże

Posted

Tez mnie to dziwi, ja sama zrobilam sobie przerwe od schronu, ale jak ostatnio chodzilam, to praktycznie wolontariuszy mozna bylo policzyc na palcach jednej reki. Wobec tego po co spotkanie w sprawie wolontariatu?!

Posted

Liczę, że zdarzy się jakiś cud.
I albo znajdzie się szybko dobry domek dla Stefanka albo uda się psiaka wyciągnąć ze schroniska na dt/hotelik żeby szukać mu domku.
Ten psiak zasługuje na lepszy los.

Posted

To prawda, tym bardziej, że czeka już tyle lat w schronisku. To taki wielki dzieciak ( nie biorąc pod uwagę wieku)
Ma w sobie tyle radości, tyle energii, ze obradowałby nie jednego psiaka.

Posted

jak pięknie to sformułowane na stronie schroniska, "spotkanie z wolontariatem" :( ile tych dziewczyn przychodzi? z 8? na ponad 700 psów i kilkadziesiąt kotów , to w sam raz?

Stefanie czy doczekasz sie domu?

Posted

Stefciu, sniles mi sie dzis :) ja wciaz o Tobie pamietam, za 3 tyg sie dowiem, czy da rade z tym zaplanowanym domem, jesli (tfu tfu) nie uda sie, bede szukac dalej :*

Posted

ladnemu we wszystkim ladnie, Stefcio jest uroczy z sierscia i bez :) po prostu przystojniacha :)

na poczatku lipca, jak dostane kase, to Cie znow odwiedze :)

Posted

ps mam juz plan B, jakby cus :P mam rodziny troche na wsi, ale to nie sa ludzie typu wiecie, przywiaza na lanuch i wyrok skazujacy: dozywocie, jakby cus to pasowaloby mieszkanie w kojcu? plus wypuszczanie itd? mam tam rodzine wiejskich lekarzy :P