Onaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Obawiam się że dopóki go nie wyciągniecie do hoteliku to Stefan będzie marniał w schronisku. Quote
ewatonieja Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Stefan musi miec swojego człowieka to dla niego jak woda powietrze cięzko zyć bez niego Quote
szajbus Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Człowieku zlituj się!!! Stefan czeka właśnie na ciebie. Quote
Onaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Fajne Allegro i alegratka to ważne. A czy w jakiś gazetach lokalnych nie możecie ogłosić psiaka ? On jest taki uroczy. A może plakaciki ? No już sama nie wiem co, żeby ten piesek znalazł domek :shake:. Quote
Onaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Np. plakacik i allegro w stylu: Błagam, ulituj się i nie daj mi zginąć w schronisku - tak długo już czekam a potrzebuję tylko Twojej miłości ! albo Popatrz w moje bursztynowe oczy i powiedz, że nie zasługuję na Twoją miłość! Quote
szajbus Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dodane do allegro. Pies Stefan marzy o domku (626532124) - Aukcje internetowe Allegro Stefan nie daj o sobie zapomnieć!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Tak, wszystkie ogłoszenia są wyszczególnione w pierwszym poście pod zdjęciami. Stefanku czemu nadal cisza z domeczkiem? :placz: Quote
Onaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jak chciałam wejść na alegratke to się okazało że jest nieaktualna. Quote
szajbus Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Stefan, niech ten pech cie w końcu opuści! PRECZ!!!!!!!! Quote
szajbus Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Stefciu odnowiłam ci allegro, ale to wszystko o kant d..y rozbić :placz: Co począć, żebyś znalazł domek? Quote
szajbus Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Na wątku była juz propozycja wypromowania Stefana w telewizji w Warszawie. Nic z tego nie wyszło. Czas działa na niekorzyśćStefana. Lata lecą, on robi się coraz starszy, a gołym okiem widać, że tęskni za kontaktem z człowiekiem. Stefan ma ogłoszenia, ale z tego co wiem, jest zero zainteresowania. Może czas powrócić do rozmów dot. wyjazdu do warszawskiego studia ? Coraz mniej osób zagląda na watek tego wyjątkowego psiaka, a szczególnie łódzkich cioteczek. Czyżby poszedł w zapomnienie??????? Ja nie mam już pomysłów jak mu pomóc. Kochani, on j 5 lat siedzi w schronie! Ile teraz ma lat? 11 czy tyle ile jest napisane w karcie schroniska?? Czy przyjdzie mu zakończyć żywot w tej placówce ? Quote
Onaa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 To Stefan już jest taki stary :crazyeye: ??? Bardzo mi żal psiaka, jest śliczny a nie ma żadnych szans. Prawda jest taka jak napisała szajbus, że lata lecą. A sami wiecie że łatwiej jest wyadoptować 3 letniego psa niż 8 latka. Ja się tylko jeszcze zapytam , jakie są namiary do kontaktu w sprawie adopcji, do kogo i czy są aktualne. Ostatnio tak się właśnie zdarzyło, że był nieaktualny nr tel w ogłoszeniu i nawet gdyby był ktoś zainteresowany to nic z tego. Trzymam kciuki za psiaka. Quote
szajbus Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Nie wiem czy jest taki stary, dlatego zadałam pytanie. Gdy miał zakładany watek ( 1 rok i 3 miesiące temu) ma stronie schroniska miał wpisany wiek 6 lat. Nie wiem czy był to wiek, w którym został przyjęty do schroniska czy aktualny jaki miał w 2008 roku. Jeśli był przyjęty w 2004 roku mając 6 tak to teraz zbliżałby się do wieku 11 lat. Nie wiem jak jest z jego wiekiem dlatego zadałam to pytanie na wątku. Ciotki jak przedstawia się sprawa z wiekiem Stefana? I co sadzicie o promowaniu go w tv? Quote
ciapuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Też już kiedyś zastanawiałam się ile tak na prawdę lat ma Stefan. Co do programu w tv to ja byłam chętna z nim jechać ale teraz ze względu na Ciapulkę jestem uwiązana w domu i niestety szybko się to nie zmieni. Quote
szajbus Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Pozostaje cie hopac piesku w górę :placz: Quote
ewatonieja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 była opiekunka wirtualna Stefana pracuje w Warszawie, weekendy spedza w Łodzi, pyta mnie co może jeszcze dla Stefana zrobić, może połączyć to w całość i zacząć promować Stefana w stolicy? Quote
szajbus Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Coś trzeba zrobić. On ma ogłoszenia i NIC, czas leci szybko, a domków jak nie było , tak nie ma! Quote
szajbus Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Stefciu, spędzasz mi sen z powiek. Domku czemu go nie chcesz? Quote
Recommended Posts